VII Київський міський фестиваль "Золота рибка" зі спортивної риболовлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату


25 квітня 2015 року відбудеться VII Київський міський фестиваль зі спортивної риболовлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату "Золота рибка" на території Фіш-парку "Забір’я" (Київська область, с. Забір’я)

Метою заходу є залучення дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату до спортивних змагань з рибної ловлі, як засобу реабілітації, шляхом участі у командній роботі, спілкуванні, отримання позитивних емоцій, розвитку здібностей, самостійних навичок та життя в суспільстві.

Фестиваль "Золота рибка" - традиційний захід, що має високий резонанс та успіх серед сімей, які виховують дітей з порушенням опорно-рухового апарату. У цьому році очікується 60 спортсменів з числа дітей та молоді з особливими потребами, які продемонструють свої спортивні таланти. Всі вони є клієнтами "Центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями" м. Києва. Загалом присутніми на фестивалі буде 250 осіб (учасники, батьки та супроводжуючі особи, організатори,волонтери, професійні судді, соціальні працівники). До участі запрошені представники КМДА.

Комментировать
Вже зовсім скоро!!!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!