Спінінгова рибалка, або просто класно проведений час


Вітаю всіх шанувальників спінінга. Хочу розповісти про про хорошу рибалку, яка відбулася на минулих вихідних.

Готувалися до неї ще за тиждень, думали стратегію, так як на лодці у нас не так часто виходить порибалити, частіше всежтаки з берега. І за 2 дні до події Х дзвонить старий друг із запрошенням на день народження(п*ятниця). А в суботу планувався сам виїзд.

Не можна ж відмовити другу з яким знайомий 18 років, а разом з ти і в голові прокручую думку: «труба рибалці…»!=)

Короче, відгуляли день народження на славу, в суботу в 7.00, перед рибалкою встав з квадратною головою і з бажанням тільки одного- мінералки!=)

Ну бажання порибалити взяло своє і я піднявши свою стокілограмову голову(мені тоді так здавалося) пішов збиратися.  Далі були бутерброди, чай…., короче як у всіх.

В 7.40 колеги вже були біля мене. Бажана водойма знаходиться за кілометрів 5 від мого дому, тому дорога багато часу не зайнала.

Приїхавши на місце ловлі, накачали лодку, установили ехолот і в бій.

Одразу ж пішли на найперспективніше місце. Уявляло воно собою широке плесо, в яке впадала не величка річка, також там росли вже посохші в теперішню пору лілії.

Коли майже підплили туди якийсь колега-рибак попросив визволити його 2 воблери з сітки, яка знаходилася якраз поперек заданого плеса.

Хвилин 10 ми виплутували воблери однодумця з сіток і разом з тим витягнули дане знаряддя лову на берег…задовбали бракон*єри…=( Визволеними воблерами були Usami Kumo і ZipBaits Orbit 110.

Попрацювавши рятувальниками і після висловленої вдячності рибалки, ми попливли на місце, де помітно хижак бив якусь білу рибу. Пришвартувавшись до поваленого дерева почали ловити.

У нас в команді було 3 чоловіка і всі ловили на найрідніший для кожного вид спінінгової ловлі. Я- воблери, Илья777- мікроджиг, Богдан Чигрин- вертушки.

Перші півгодини особливого результату не принесли, лише наш знавець мдж підняв кілька маленьких матросиків, які одразу ж були випущені в рідну стихію.

Потім ми плавали по всьому озері, змінювали приманки, пробували ловити на різних глибинах- нічого хорошого з цього не вийшло.

І подумавши пішли на наше плесо знову, і як виявилося ми не прогадали.

Вже за перший десяток проводок кожного зрозуміли що риба є….і потихеньку клює.

Спочатку Ілля спіймав пристойного окуня грам так на 250, потім Богдан на вертушку від Мепс ще одного матроса на 150-200.

Апогеєм для мене стала покльовка на Squad Minnow 80 в кольорі mat tiger. З моїм доволі не слабеньким Miracle від Kingfisher боротьба довго не тривала і в лодці вже лежала щука на 1,5 кг. Мій настрій піднявся.=) Хоч, як потім виявилося для мене це була перша і остання рибина.

Потім Богдан ще спіймав штук 5 окунців грам по 50, які негайно були випущені, в цей час і Ілля не відставав, потихеньку потягуючи все ж  тих окуневих недомірків.

Вже десь в 12 годин Ілля на свій Blu Bird з тестом 1-7 г спіймав щучку десь на кілограм, яка для його в цьому році була перша на УЛ не враховуючи шнурків, яких він частенько піднімав.

Оглянувшись на годинник зрозуміли, що пора їхати додому, так як у кожного вдома були справи.

Швидко склалися, помили лодку і поїхали по домах.

За те що Богдан взяв лодку я нагородив його своїм трофеєм, так як у мене в холодильнику риба ще є, а йому треба було ж щось вдома показати.

Як висновок, всі добре провели час, всі задоволені.

І Вам, я бажаю завжди бути з рибою і добре проводити час. З повагою, Слава!

Комментировать
Класний блог )
Сподіваюсь і я скоро щось підніму з вами на замснаряді..)
Здав озеро, як понаїдуть тепер...
Ця назва-це розтянуте поняття) мало хто зрозуміє
Приїжджай в Гостомель, ще і в цьому році встигнем половити!=)
Класний блог вийшов! Молодець!
Треба бути повторити рибалку, перед закриттям сезону!
На вихідних повторимо!)
Я напевно не зможу.....!=(((((
Нормально. Но там же через Бучанку в земик проходят какие то отходы, вода воняет как в канализации и все дно покрыто белым мулом. Я на том месте ставил кружки и жерлицы зимой нифига не клевало.
Зараз русло Бучанки чисте, да і саме гирло в Земснаряд також! Не відчувається не запаху і не видно нічого білого! Да і взагалі, Бучанка одна з найчистіших річок у нас в районі! Це достовірна інформація!
Зачотно написано і я так розумію що і рибалка відбулась зачотна.5+
Даааа, класно порибалили...дякую!
дійсно гарно проведений час +5
Молодцы ребята!!! За блог 5+++++
Последнее фото супер!!! Видно много курили(хишники)... Блог 5+++++. спасибо
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!