День народження + карасі


Давно (півтора року) збирався описати свою цікаву поїздку на Хмельниччину в травні 2009р., та все ніяк руки не доходили. Але бажання передати свої враження та відчуття від даної поїздки таки накінець то взяли верх над браком часу і подекуди, чого гріха таїти, над лінню :) . А тепер про це все детальніше.

Почалось все з запрошення моєї молодшої сестри приїхати до неї на її день народження 12 травня. Живе вона в м.Хмельницький, а сам я з Івано-Франківщини, м.Долина. Оскільки її чоловік, а мій швагро, рибалка зі стажем, я з радістю погодився на цю прпозицію відсвяткувати в сімейному колі свято і заодно при нагоді поїхати на рибалку.

І так, на роботі питання з відпусткою влагоджено, напарником в поїздку зізвався мій племінник, квитки на поїзд придбані, тепер тільки вперед,нав Хмельницьк.

Вже по приїзді на рибацькій нараді прийнято рішення 10 травня виїхати на карася. Підготовкою до риболовлі, як справжній гостинний хазяїн, взявся швагро. Виїхали досить таки пізно, близько 11 год., по дорозі купили опариша, манка зварена була ще напередодні, тепер вже можна вперед.

День видався спекотним, ще так пізно на рибалку я ніколи не виїжджав, але був запевнений, що кльов буде як на "Чорних камнях"  Улыбается . Поїхали на Летичівське водосховище, якщо не помиляюсь в назві. І ось воно, краса - словами не передати

 

Нам з племінником видано снасті з інструктажем що і як робити та куди закидувати. Швагро Олег провів посилену закормку участку ловлі і процес почався

 

 

 Мій племінник

 Це вже я

 Хтось запалив очерет

 Чесно кажучи протягом години - півтора кльов майже нульовий. Обід, сонце майже над головою. В душі всякі сумніви, типу запізно приїхали, не те місце вибрали і т.п. Але ми в який раз були запевнені Олегом, що ще цуть цуть - і почнеться справжня рибалка.

 І, о диво, таки дійсно почалось.  А що головне - потрібно було тільки правильно закинути снасть, на границю чистої води та заростей. Не встигала приманка (опариш) опуститись на задану висоту, як відразу слідувала чітка покльовка карася. Такого кльову в мене в житті ще не було.  Карасю також чомусь дуже подобався опариш, який залишався на гачку вже довший час і був обсмоктаний, вичавлений, подібний на ... на обсмоктаного опариша Улыбается .

 

 

 

 Поруч з нами рибаків сила силенна, але в них повний 0 .  А в нас що не закид - то карась. Ось що значить правильний підхід і підкормка. Посидівши так декілька годин прийнято рішення вирушати додому, поки нас не почали бити місцеві Улыбается .

Наш улов

 

 

 

По дорозі назад ще декілька красивих фото квітучих гречаних полів (чим не прапор ? )

 швагро, племінниця і я

 

мої племінники

Хрущ

 

Гречка і комарик 

 

В день напередодні свята вирішили з швагром вийти зі спінгами на Буг в межах міста, спробувати половити хижака. Що з того вийшло - дивіться самі:

 Головне в справі - серйозний вигляд  

 

І, о чудо, є перший матросик, на Мепс 00


Більше тут не зловили нічого і приймаєм рішення спробувати щастя на р.Південний Буг, в місцевому парку

Декілька фото в парку


 

Наперд скажу, що тут теж ловилось не дуже, але головне - відпочили красиво. Був спійманий на воблерочок ще один окунець

 В швагра теж покльовочка

 І на сьогодні досить, пора додому готуватись до свята. 

День народження гарно відсвяткували 12 травня 2009р.,

це іменинниця 

в гості заїхала ще старша сестра з чоловіком (приїхали у відпустку з Росії). З ними вже на машині вертались на Франківщину. По дорозі нам зустрілась красива посадка з бузку

 Ось такий получився гарний відпочино. Всім бажаю гарно проводити свій час. НХНЧ !!!

 

Комментировать
хороший уловчик!
Файна поїздка! А як зараз справи з долинським "чеським" ставком, трофейні карпи ще присутні?
Ставок приватний вже, поруч ресторан-колиба, навколо ставка злі собаки, нікого вже і не пускають. А колись короп там була хороший
отчет 5+
А на озерцо что на первых фотках запустить бы толстолобика и белого амура, о пирушка б у них была
Да есть там всё,только из-за сетей вырасти не успевает.
Блог хороший,и отпуск тоже.5++++.
Спасибі за відгук.
Реально на первых фото, была бы целая ферма для толстолоба и амура!!!! А вот на фото с желтым полем, это не гречиха, ОДНОЗНАЧНО!!!!!!! Но самое главное в этом блоге что вы прекрасно провели время!!!! 5++++++
Ви праві, це таки не гречка, а ріпак.
Ну да РАПС, это из которого дизельное топливо делают......
Не гречка, це точно. Скоріше за все - ріпак. Але цвіте гарно. І відпочинок гарний. За блог 5!
100 % ріпак, перепутав маленько :)
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!