Гарний день, бюджетна прикормка.


 

 Після тяжкого трудового тижня вимальовувалась перспектива невеличкої недільної рибалки. На цей раз вирішив послухатись старого досвідченого дядька Олда (передачі якого дивлюсь із великим задоволенням)  і повністю відмовитись від фірмових  магазинних прикормок.  Провівши ревізію на кухні виявив пів пачки гороху, манку і ячку.  Без магазину все таки не обійшлось, прийшлось купити пачку мелених зернят з коноплею і коробочку білого. 

Так як всю суботу був занятий, до приготування  гороху і  «київської мастирки» приступив близько 23.00, попередньо ще раз переглянувши відповідний фільм ))).

Отже, горох спочатку зварив.

Більшу частину відібрав. І поставив на друшлаг, стікати.


 

Меншу частину довів до стану пюре і змішав з манкою довівши суміш до потрібної консистенції. 

  Перепускаю через м'ясорубку. 

Вимішую руками шари. По ідеї це вона, славнозвісна "київська мастирка".

Більшу частину гороха поділив на дві частини, одну частину перемолов на м’ясорубці, мабуть це получилась «горохова пурга».  Кошак від мене не відходив, щось знає. Хитра підступна і падлюча тварина.

  Ще частину гороху так і залишив, як крупну фракцію.

Завів будильник на 3.00. Короткий сон, і перш ніж пити каву залив кіло  ячки  кіп’ятком,  прямо в прикормочному відрі. Наче із прикормкою все…

На місце прибув близько четвертої ранку. Ще темно.  Від берега метрів  10-15 повно водоростів. Прийшлось скупатися і розчистити  коридор.

 

 

Водичка тепла, нормально. За одно і дно «пробив», визначив точку лову )))). Прикольний спосіб. Рекомендую.

 

Місце ловлі просто казка! Красотища!!!

Ячка напарилась, додаю мелених зернят, горохову «пургу», крупний горох все змішую. Запах класний, природній. Продукт без штучних ароматизаторів, консервантів і барвників!)))

Вирішив ловити на дві палки, що роблю дуже рідко. Одну обладнав «пружиною»  із трьома гаками(для мастирки), другу стандартною петлю з одним поводком.

Ну і рибка відізвалась. Плотвички.

Густерки.

 

Порадував невеличкий коропчик. 

А ця подруга не засіклась, а умудрилась затягнути собі на жабрах петлю з поводка… Коли тягнув думав  лящ кіл на півтора, а он воно як може бути, в мене таке вперше за всю практику. Моя версія: прикормка настільки класна, що обалдевша плотвина, коли жерла і збирала смачні часточки на дні від кайфу неймовірно трусила башкою і затягнула на жабрах петлю))))...


Все таки у мене палка із петлею відпрацювала набагато краще ніж із пружиною. На мастирку риб відзивався, але  гірше ніж на бутер із половинки горошини і опариша.  Лящ так і не підійшов. Норму взяв , кайф отримав.  Судячи по кількості дзвінків у сусідів справа і зліва по берегу (тих що чіпляють бубенці на прути щоб не провтикати поклевку),  в мене справи були набагато кращі.

Кошак нажерся.

 

Прикормка получилась дуже приємна по ціні і  відпрацювала прекрасно!  Дякую Олд!

Всім спасибі за перегляд і НХНЛ!

Комментировать
Олду велике ДЯКУЮ.))) Я теж перейшов на такі прикормки - результати стали кращі. Вам 5+ за цікавий блог. Привіт Ладижину. Гарне місто і чудові місця для риболовлі)))).
Дякую Микола. Ладижин-перлина Південного Буга. Києву привіт!
А сам чим "впотреблявся",шо різкість на хвото-не того?
P.S.5*****!
Телефон при поганому світлі не фокусується. Не налаштувати. Дякую за комент)))
Ну,шо сказати.
Тре або світла добавити,або-градус підняти,шоб той хвокус сфокусовувався правильно...
Градус адназначно!)))
5++++++++++++++++++++++++++ Сподобалась "пошагова ілюстрована інструкція"))))))))) Кота бережи))))
Дякую. Пропав кошак, вже три дні немає, в родині траур...
Я не глазливий)))) У самого кіт пропав -неділі дві вже. (мабудь здох) То я вчора своїм новенького привіз. Сідором назвав))))))))
Шикарно розповідаєте. Мені особисто такі розповіді з картинками цікавіші, ніж відео. Дякую за порцію настрою.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!