На Покрова


14 жовтня, на Покрова,  випала нагода половити рибки. В 6.00 вже були на водоймі. Відчутно похолодало, продував свіжий вітерець. Низький рівень води дав змогу абсолютно не хвилюватись  за місце не березі.

 

Місця навалом.

Із досвіду минулих рибалок передбачаю яку «здоровенну»  рибу доведеться  ловити, тому із свого арсеналу обираю легенький пікер 2,7м. , бо махати доведеться часто і скоріш за все тягати рибу  у вигляді білої мілкотні. Спортсмен блін…

Нормального ляща, або карася цього сезону зустрічав пару раз. Одно із чотирьох: або його просто дуже мало, дякуючи промисловикам, або він весь сезон ігнорив мої «прикормки – насадки»  та «способи і засоби ловлі», або просто нерпуха, або плотви настільки багато, що вона абсолютно домінує і нормальну трофейну рибу зашугала і загнала в резервації… жарт)))

Закліпсувався на дистанції  25 метрів,  кінець звалу, глибина 4,5 м. Після стартового закорму одразу пішли регулярні поклевки.

Стандартна тараночно - котлеточна спортивна плотва.

Кормив вареним пшоном з макухою.

Насадки стандартні.

Найкраще реагувала на черв’яка. Причому розмір гака і кількість черв’яків в пучку абсолютно не відбивалась на  розмірі риби.

Степан на один поводок прив’язав два крючки і тягав дуплети.

Він ловив на дистанції  45 метрів, така ж картина що і в мене… Але до нього  прийшов один заблудший карась.

 

Ура..!

 

Близько 11.00 до нас під’їхав справжній місцевий "олдовий" рибак.

Рибацюга був  екіпірований і налаштований надзвичайно серйозно. Одинадцять ленінградських спінінгів з невськими котушками… 20 метрів берегової полоси… Кровать. Оснастка "на коропа" Такий собі колоритний дядько… Класика жанру. Я не витримав і попросивши дозволу пофоткав наші місцеві олдові снасті і самого рибацюгу....)

Собака рибацюги, від запропонованої плотви категорично відмовився, ковбаску жер із задоволенням..)

Все надзвичайно серйозно, на березі кровать!!!!!

На коропа!

 

 

О 12.00 із уловом зібрались додому.


Дорога додому. Казковий осінній ліс.

 

Мабуть це одна із завершальних моїх рибалок  на фідер у цьому сезоні.  Можна підводити невеличкий підсумок – рибка ловилась, задоволення отримувалось, але абсолютно пролетів по трофеям, не те що минулого року.

Дякую за перегляд і НХНЛ.

Комментировать
Чудовий блог, читав із великим задоволенням+++++!!!
"Одинадцять ленінградських спінінгів з невськими котушками… 20 метрів берегової полоси… Кровать."- то не просто Олдовий,то-СуперОлдовий рибацюга!
За блог,звичайно-5*****.
Дякую Сергій. А ще він мені казав:поки трещотку не зірве, з кроваті не встану..реально волчара по коропу, і дійсно пару достойних екземплярів за добу візьме, там перевірено роками.Дуже поважаю таких дядьків, все по чесному, принаймі без сіток.
У давні часи я бачив таких і з 50-ма спінінгами. Сподіваюся, ці динозаври незабаром стануть історією.
А блог, звісно, гарний. Дякую автору.
Тут дискусійне питання. Наприклад, ми за 4 години рибалки наловили кучу мілкотні, ну і взагалі не нудьгували. Рибацюги із батареями спінів відверто нудьгували, оскільки не бачили як мілкотня обжирає насадку, але динозаври трофеї брали.
отличный отчетик
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!