Весняна плотвичка і не тільки


   

Було б  краще якби блог  називався «весняний лящ», або «весняний  короп» )))… але плотвичка. Що ловилось про те й пишу.  Або  так: що вмію ловити про те й пишу. Була можливість декілька раз вирватись на рибалку і отримати свою долю задоволення.  Це скоріше не блог, а невеличкий звіт з моїх весняних рибалок. Можливо мою писанину буде цікаво почитати любителям весняного фідера. Місця у нас чудові.

До приготування прикормки ставився прискіпливо і відповідально, адже фіг її ту плотву знає, може вередувати. Тому пшоно, макух і горох відклав до літа і вирішив довіритись професійним виробникам. В одному із інтернет-магазинів  надибав 5 кг упаковки  прикормки  за  абсолютно демократичну ціну (50 грн) взяв три упаковки, різної.

 

Всередині  ще й з подарунком, приємно. Легка, мілка, з приємним запахом, темний колір.

 

В моєму уявлені саме такою має бути весняна прикормка. Її і використовував на всіх своїх весняних рибалках цього року.  Насадки - опариш, мотиль, черв’як, тісто.

 

 

Клювало на все. Плотва і краснопірка жерла як скажена. Але поклевки були надзвичайно ніжні. Пікер тримав в руці, в якості підставки-власне коліно, іноді просто відчував що риб на гачку, хоча квівер не рухався. Довжина поводка 30-40см. Вкорочення поводка негативно сказувалося на клеві. Подовження на чутливості. Так і грався, отримуючи від процесу надзвичайне задоволення. На тісто із часником, ось таке відізвався карасик.

 

Ось він.

Перший весняний! Це перемога!

 

Пару фоточок весняних красунь, які доставили мені задоволення.

Одного дня вдалося таки рідного кума вирвати зі служби витягнути на рибалку. Погодка була ще та - вітер і мілкий холодний дощ. Довелося вживати атрактант із запахом  коньяку, закушувати шаурмою, пити каву, шутки шуткувати…

 


і звісно ловити плотвичку і не тільки... Вдало так половили.

А ще на одній із рибалок  на Ладижинській водоймі зустрів нашого форумчанина  Егора із Київа. Із задоволенням поспілкувались, обмінялись номерами телефонів. Егор відпочивав із родиною і друзями на березі. Причому відпочинок розпочав не з рибалки або розведення багаття, а з прибирання прибережної смуги. Егор теж бомбив плотву. Фото Егора.

Такі от весняні рибалочки в мене. Такі результати.

Норму вилову не перебирав але і рибу власне теж не відпускав. Аргументую «невідпускання» фотками нижче.


Дякую за перегляд і НХНЛ!

Комментировать
Заздрю тобі друже за такі рибалки......в мене нажаль робота - і максимум з вудкою в межі міста уклейку погоняти(((((((((((
Дякую, бачив як ти уклейки ганяєш..)))http://marcus63.rybalka.com/blog/view/14900/, сам би так поганяв)
Дуже То, я б сказав о-го-го,якє ТО!
Чудесный блог. Я тут, пока читал, измазал все слюнями. Очень хорошие фотки. А я так и не разобрался толком как их в блог вставлять.
Спасибо. Фотки вставляются очень просто: мой кабинет-блог-добавить заметку-вверху на зелененький фотоапарат с плюсиком-выбрать файл-с компа выбираем фотки-вставляем
Доброго! А що це за диво принада за демократичну ціну? І де можна таку придбати? Також хочеться дешево та сердито. Дякую.
на флагмані, "екомікс" и ще якась карпова..)) в здорових 5 кг паперових пакетах
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!