Ворскла. Відкриття сезону 2010. Бойове хрещення


Нарешті розпочався сезон відкритої води, так як я не відношусь до пінгвінів, мені пришлось чекати відкритої дуже довго бо зима в нас була затяжною. Також на риболовлі відбулось бойове хрещення в доблесні лави спінінгістів мого друга. 

Прокинувшись зранку я навіть не думав нікуди йти, але побачивши, що на вулиці така чудова погода вирішив не затягувати й вийти зробити віддушину для тіла. Заразом взяв з собою Вадіма який давно напрошувався на риболовлю.

 Збори були не затяжними, й через годину, півтори ми були на місці висадки. Хоть в основному лід зійшов по всій акваторії річки, але в прибережках ще були льодяні стоянки..

 Вибравши підходяще місце почали рибалити. Метою рибалки було не лов риби, як такий, а згадати всі навики які забулись за зиму, та просто відпочити, зробити свято після довгих місяців зими. І тут почалось перші зацепи, коряги, але риболовля пройшла удачно хоть і без зловленої риби. Помочивши спінінг пару годин і відвівши душу було прийнято рішення, перебазовуватись додому де нас чекав теплий чай і багато позитивних вражень..

 Також було проведене бойове хрещення в доблесні лави спінінгісті Вадіма, який тепер став одним із нас.

Комментировать
міг би краще розповісти, ну я ще поганий розповідач. Але буду старатись в наступних блогах.
где именно на Ворскле вы были?
Неподалік від м. Кобеляк
Хороший денёк на фото.С выходом.
Ворскла красивая река,с открытием!
Мочили ноги в этой быстрой реке :)возле Кобеляк с. Билыки
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!