Бонус!!! О, ще один!


Якось так складається, що найбільш вдалі рибалки в мене складаються в будні дні. Так вийшло і цього разу. Товариш, і по-сумісництву колєга по роботі та по хоббі, запропонував поїхати на рибалку, так як ми обоє "відпускні", і я погодився. Як виявилося пізніше - недаремно.

 На річці ми були ще до світанку. Вода парує, дихається дуже легко, люблю бути біля води зранку.

Пора рибалити. Замішуємо кашу: 1/3 пареної перловки, 1/3 перекрученого горохуу, 1/3 звичайної укранської патріотичної мамалиги і ще декілька секретних інградієнтів і пружина з насадкою летить у воду.

В очікуванні покльовочки. Аж мурашки беруть від нетерплячки.

Почекавши  з пів години, і є реалізовуємо першу покльовку. Непоганий карасик. Надалі, не дуже часто, але клюють такі ж мірні карасі.

 А тим часом вже зійшло сонечко. Ляпота!

Так за дві години було впіймано з десяток карасиків, після чого в мене кльов припинився повністю, на відміну від товариша, в нього "пішла жара", далися в знаки інша оснастка і прикормка. А я тим часом вимушенийУлыбается споглядати красоти нашої подільської природи.

 

Після двох годин споглядання "мабудь давлєніє" - настрій понурений і вже подумую збиратися додому, аж тут бздинь. Покльовочка!!! І ще й яка, чуть патик в воду не пішов. Підсічка - є. І ще й добре впирається, певно короп, чи білий амур. Регулюю фрикціон, гукаю Степановича, щоб стояв з підсаком. Кілька хвилин незабутніх емоцій, отриманих в результаті вивужування, і нарешті бонус на березі. Чого бонус? Бонусом я називаю рибку, яка є в прилові, але яку цілеспрямовано не ловиш, зазвичай непоганого розміру.

Я радий як слон. Сомика зловив вперше, та ще й на що. Не на тваринну наживку, а на - насадкуУдивлён. На ентузіазмі закидаю знову. Не встиг Степанович відійти до своїх снастей, ловили 100 метрів один від одного, як тут знову покльовка. Підсікаю і гукаю, що потрібний "підсачкіст"Улыбается Емоційне вивужування.... і знову бонус. Цього разу традиційний - карпік на 2 кеге.

Після таких бонусів, що трапилися мені протягом 10 хвилин покльовок в мене більше не було. Окрилений тим, що клює хижа риба на насадки, впіймав верховодку на вудочку і в екстренному порядку переробляю оснастку.

Очікування не справдилися, і на цьому було все!

Всім НХНЧ, і таких приємних бонусів як мені.

Комментировать
Красота там у Вас....:) 5+
Що є, те є. Дякую Вам!
Гарна природа, і гарний улов, 5+++
Частіше б такі БОНУСи попадали в прилов!!!Вітаю з гарною рибалкою.
Так це точно, ну не те вони і бонуси. Дякую, рибалка дійсно вдалася.
Красиво и результативно!
5+++++!
5+++++. Игорь где ловили, если не секрет? Просто знаю я одно место в наших краях где сом, лещ и карась на фидер вместе ловятся. Вахновка? Губарев? Колись.
Дякую! Нє не вгадав, відповів особисто.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!