Пейзажі красеня Дністра і трішки лящиків в день рибалки


Нарешті довгоочікувана відпустка! А що ми робимо у відпустку? Звичайно ж їдемо на дністровську рибалку, тим більше, що на носі день рибалки, де ж його провести, як не у хорошій компанії на березі Дністра. Цього року це своєрідне відкриття для мене лящового сезону. І відкривався я зі своїм тестем та кумом. Погода була м'яко кажучи цікавою: то дощ, то вітер, то +12 зранку зі шквалистим вітром, то спека, але забігаючи наперед, скажу, що рибалка всупереч погоді була успішною. Хоча місцеві аборигени нас лякали, що лящ ще не клює, так як висока вода і холодно як на цю пору року.

Трішки фоточок дністровських красот (для гурманів)

Дністер зачаровує з першого погляду (на цьому місці ми вперше).

 

Підйом наступного дня буде не таким веселим як спуск:) Круча, а ще рюкзак роблять свою справу - аж серце з грудей вискакує коли карабкаєшся назад, ну але це ізюминка Дністровського каньйону, так завжди і в будь-якому місці.

Нарешті ми біля води і одразу ж невеличкий дощик.

Далі фото наступного дня (святкового)

До речі, цьогоріч дійсно дуже висока вода як для цієї пори року. 100 метрів від берегової лінії (років 5 тому) на пляжу в Куражині пам'ятаю, а такої високої води - ні. Не до всіх місць можна пройти, і не скрізь можна порибалити. Берегом, як раніше, спокійно не пройдеш.

 

По самій рибалці: вона була якоюсь цікавою. Риба була прохідною і клювала хвилями в окремі, короткі проміжки часу. Стабільного кльову не було. Лящики брали дуже жваво, аж прути з рогачиків злітали, як карпова покльовка, адреналіну це додає, але після підсічки риба себе так само нестандартно поводила. Зазвичай лящ йде, як кажуть в народі, як фанера, але не цього разу. Цього разу були вибрики, і як результат багато сходів. Загалом результати у всіх нас трьох різні, але я вважаю успішні. Хоч і сиділи один біля одного, і прикормки та наживки більш-менш однакові. Було виловлено багато лящиків за кілограм, а решта - не були менші, ніж 500 грам.

Фото процесу рибалки

Кум тягне)

Тягну я, мій рекорд дня - 1300.

Кумів рекорд дня - такий же

Ну і тесть не відставав

Йому попався найбільший - 1800.

Наші садки з лящиками

Дякую всім за перегляд, сподіваюся Вам сподобалося.

Всіх хто хоча б раз в житті тримав вудочку в руках - зі святом рибалки! НХНЧ!

Комментировать
Пейзажи просто обалденные. Красивые места. А размерчик Васыля,смотрю, и у вас там не радует. Скоро лещем по всем рекам будем гордо называть кости килушные.
З такою кількістю сіток скоро і кілограмових не буде. Є і півтора і двохкілограмові і більші, але не в тій кількості, що хотілося б...
І красиво і риба є.
Пять зірок вам мужики.
Дякуємо, Дністер дуже красива річка.
Вау, вот это красота! 5+++++
Дякую, я знав, що Вам сподобається.
Красивые места.
Дністровський каньйон - одне з семи чудес України!
Даже не знаю какие слова подобрать!
Безумно красиво!!!!!!
5*****
Попрошу без матів:) Повірте, що фото не передає всієї тієї краси, це лише частинка.
Чудовий блог!
Підкажіть, специфіка ловлі та ж, що і на Бакоті - глибини далеко поза 10метрів?
Дякую! Ніколи не ловив на Бакоті, то яка там специфіка не знаю. Цього разу робоча дистанція була від 15 до 30 метрів від берега, і така ж глибина, ближче до берега клювало краще, в рази. Кидав метрів за 70 (інколи ближче не клює на Дністрі) - риби не чути. На такій відстані від берега пружина з кормом в 50-60 грам падає на дно від 30 до 40 секунд.
супер 5++++
надо и самому на Днестр вырваться)),ни когда там не был((
Спасибі! Якщо є можливість - приїзжайте, не пожалкуєте.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!