Прихованій рекламі присвячується!


Дуже рідко в якому риболовному блозі зараз не зустрінеш прихованої, а в деяких випадках і неприкритої явної реклами певного бренду, девайсу, чи продукції певного виробника. Начитавшись та надивившись на такі брендові штуки та трофеї, здобуті з їх допомогою, а інколи ці "трофеї"Удивлён вражають своїми розмірами та кількістю (але це не точно), недосвідчені риболови думають, що по іншому рибки не впіймаєш.  Звичайно ж це не так, але і я не одразу це зрозумів.

Дана рибалка відбувалася на р. Дністер (точніше Дністровське водосховище), близько трьох тижнів тому - друга половина жовтня і була завершальною в цьому сезоніПлачет. Тепер потрібно чекати або твердої води, ну або весни... Але як приємно згадувати ті моменти зараз, друкуючи текстбіля теплої батареї з чашечкою зеленого чаю з лимончиком. Бажаю щоб і Вам сподобалися мої дописи та фото і Ви трішечки зігрілися біля своїх гаджетів, коли на дворі так холодно та йде дощ.

Варто відмітити, що Дністер нас зустрів не дуже тепло, сильний вітер та +3 - +5 вночі та зранку не дуже додавали в комфортності рибалки, але ми знали на, що йшли. Вночі додався дуже сильний туман і як результат висока вологість повітря - весь одяг зверху був мокрий. Рибалка була суто нічна: приїхали ми надвечір, а о 9:00 ранку вже були вдома.

Стартовий закорм я здійснюю прикормочною ракетою "калібру 150 мм". У воду викидаю половину відра фірмового брендового гороху "український жовтий" недоварений, що є основою прикормки. Крупну фракцію становить пелец "селянський" - перловка парена. Ароматизатор використовувався лише у вигляді дорогого вітчизняного аттрактанту "AntiVampir" - часник свіжовичавлений.

В процесі рибалки петлі типу "патерностер" та інші незрозумілі штуки не застосовувалися. Поводки були ультратонкі - 0,25-0,30 мм, гачки - відповідні.  Наживка використовувалася "SuperProtein Navoznuy" - хробак червоний, гнойовий. І результат себе довго чекати не заставив. Мірний підлящик був на березі.

Спати вночі не хотілося, так як і рибка по-троху прокльовувала та і прохолодно було. Садок починав наповнюватися.

Вітер посилювався, туман теж... Мокро, було дуже мокро...

Але посилювався і кльов, а від цього ми тільки раділи, що ж ми холоду не бачили. 

Час від часу попадалася і така ось непогана,батониста плотва.

А!!! Без реклами таки не обійшлося! Плотвиця просто непогана і хотілося з чимось порівняти, щоб був зрозумілий реальний розмір. Ай-йай, а аФтАр, ще пише про приховану рекламу:).

Ранок нас зустрів дуже туманно, вітрянно та прохолодно. Та й Дністер десь сховав рибку на ранок, бо вранішнього кльову зовсім не було. 

Але ми були задоволені, бо гарно відпочили на рибалці, здобули масу позитивних емоцій та вдихнули на повні груди свіжого дністровського повітря. 

- А рИба дЭ?

- А риба в річці!

Це не наш випадок, принаймні не сьогодні. Просто ми були не на трЭнИровці, а на рибалці. А на рибалці ми зазвичай відпочиваючи, ловим рибу - рибу, яка і є результатом процесу рибальства. А то пишуть мені тут, що сайт про процес, а не про рибу...

Так що риба в річці є, але і в садку вона була.

Для любителів важити "на око" рибу в чужих садках, відразу скажу, щоб не напружувалися. В 2 рази більше норми. Ну не можу я поки що привести додому 5-6 підлящиків. Не зрозуміють. Нікому нічого пояснювати, доводити не буду. Кожен має свою думку. 

Дякую всім за перегляд!

НХНЛ!!!

Добра Вам!

Комментировать
А от якби прикормка була в яскравому пакетику - то лящi вiд 2-х кэгэ ловилися б))
5+ :)
Дякую! Та ловляться вони такі і коли горох в пластиковому відрі:). Цього разу просто не було та й рибалив такої пізної пори вперше, думав буде прольот.
Нарешті, такий довгоочікуваний, душевний блог, без реклами! 5+
Радий, що Вам сподобалося.
"Кожен має свою думку" )))
але насправді це не "думка", це плювання на закон та інших риболовів, які норму дотримують.
бажаю тобі скоріше стикнутись з рибпатрулем і щоб в садку було три норми - щоб нікому нічого більше не доводив. а виклав штрафу кілька тисяч гривень і подумав чи вартує воно того )))
Дякую! Кожен має свою думку.
Казав, що доводити не буду. Заїло... Риболовів, які дотримуються норми поважаю і вважаю, що мені до них рости і рости. Вибачайте, але ми з Вами під один корч ср.... не сідали і горілки разом не пили, щоб Ви мені тикали. І ще одне кому, що ловите, скільки ловити, і скіьки за це платити будете в себе на базі розказувати, там то за гроші все можна, та навіть більше.
Молодий чоловіче, звертаюсь на "ти" тому, що на "ви" ти поваги на старті нашого спілкування не заслужив. А зважаючи на обраний стль спілкування - навряд чи заслужиш, і чарку ми з тобою навряд чи вип'ємо. тому сери під корчами сам. Я бачу, що тобі саме так цей подобається робити.
А в себе "на базі" я так і роблю, розказую як треба і все відбуваєься в межах чинного законодавства, і кожен хто платить у мене за мої послуги - знає за що платить, тому гріх жалітись, але гостей маємо вдосталь. Ну а хто з гостей хоче порушити свідомо, захоче переловити, і піде на це і нас не послухає - буде відповідати перед законом по повній, я вигороджувати не буду. Наша справа саме РОЗКАЗАТИ, ПОПЕРЕДИТИ. а не так як ти - та пофіг мені, взяв дві норми. і срати я хотів на вас усіх, я ж бл* крутий.
1. Старт нашого спілкування почався з вашого коментаря, в якому Ви мені "тикаєте". До незнайомої людини, за етикетом, це неповага, хамство, поганий тон так-би мовити.
2. Подальший мій стиль спілкування з Вами зумовлений див. п. 1.
3. Забагато честі перед кимось вислужуватися, тим більше після Ваших слів.
не треба перед мною вислужуватись!
за свої вчинки і слова ви насамперед відповідаєте перед людьми, Богом та законом. якщо на закон вам насрати - ви думаєте, що люди теж вам мають пробачити? і Бог простить?
Перед Богом будемо відповідати всі. І я в тім числі. Гріхів маю багато, але за що, за що, а за 10 підлящиків і 5 плотвиць точно перед Богом стояти не боюся. Перед людьми якби боявся відповідати, то не писав би, а так відразу написав, бо потім був би срач... А так все зразу зрозуміло. Але вже й так срач... Грець з ним, толк з нього є. Ви вже виправилися. Дякую Вам, що звернулися норамльно, по-людськи. А свої нелоліки я й сам знаю, виправитися стараюся, але поки-що не можу. Про що й написав в блозі. Раз вже я Вас так сильно образив та зачепив, своїм "наплюватеьським" ставленням до закону, то попрошу і Вас бути чесним і відкритим. Дайте, якщо Ваша ласка, відповідь на моїх декілька питань, але будьте чесними перед людьми та Богом насамперед. 1. Ви водите авто? 2. Якщо так, чи порушували Ви хоч раз ПДР? Будь-які порушення, не обов'язково грубі. Перевищення дозволеної швидкості на 10 км., пішохід ступив на лівій сторонідороги на "зебру", а Ви вже на неї наїхали., і т.д. Таке було в КОЖНОГО. Не обов'язково порушення мають бути задокументовані. Не вірю, що якщо у Вас є авто, що Ви не їхали з швидкістю більною, ніж 130 км/год., а більше за нашим законодавством не можна. 3. Порушення яких правил веде до настання тяжчих наслідків: ПДР чи любительського рибальства? Відповісте чесно - можете вчити, ні - тоді вже вчіть своїх дітей.
Ігоре, - ти ж мій тезка? Я радий, що ти змінив тон спілкування і таки визнав, що порушувати, ще й свідомо, - то є не добре... Пишу на ти, бо є шанс що ми тепер можемо потоваришувати ))
Відповідаючи на твоє питання - я молодий автолюбитель, за кермом трохи більше року. Тому по дрібницях порушував, мабуть, але не свідомо - а за відсутності достатнього досвіду. І десь за лінію виїзджав, и режим швидкості часом перевищував. Але я з тих, хто відразу повертається в закоонне поле і свідомо не порушує НІКОЛИ. Отакий я. почитайте мої блоги, може стане зрозумілішим. Є й так як я на світі люди - далеко теж не ідеальні, але часом до зануи тошні щодо правил...
І щодо "вчити" ... ти пишеш сам "А свої нелоліки я й сам знаю, виправитися стараюся, але поки-що не можу"
і перечитай, що я написв в тому першому коментарі - я побажав тобі скоріше навчитись, насправді! виправитись, зустрівшись з патрулем і реальністю... нічого поганого я не хотів!
і ще. раджу знайти час і прочитати - як браконьєрство і ніби то любительська риболовля йде пліч-о-пліч - і де та межа. де рибак - а де браконьєр...
http://texty.org.ua/pg/article/editorial/read/80709/Dva_dni_z_brakonjeramy_Shhodna_iz_Nyzhnodnistrovskogo
Красавчик! Пять баллов и за отчет и за ответ!!!! :)))))
за наглость 5 балов сей автор может и заслужил...
ему полагается медаль!
Дякую! Какой привет - таков ответ.
От меня 5+
Одна из фото 1 в 1 как ночью на море....галька, вода:) Даже Крым вспомнил:) А прикормка-то какая, я аж сам захотел кушать от такого фото:)
Спасибо за блог!:)
Да будь-ласка, нема за що. Про море, теж себе на цій думці впіймав.
5+. Комментов не будет. Все копья давно сломаны, все, кто хотел, друг друга давно послал. По сему, я б не переймався. Хорошая рыбалка и хороший блог. Хай ловиться!
Дякую, і у Вас хай ловиться! Я й не переймаюся)
А казав, що без реклами... :) А як же ж реклама мінводи "Регіна" ? :) Рибалка - супер 5+
Куди ж без неї)))
Непогано як для глубокої осені! Про рекламу в точку!
5+++++
Дякую! Це була для мене перша рибалка в таку пізню пору. Тому й сам здивувався результатом.
Я тоже писал все свои блоги без рекламы, не зачем мне это было нужно ?
Хотя нет, вспомнил : меня привез один мой товарищ на Рось, и пока я готовил гороховую кашу с пшеном, остудил ее, я сходил за лодкой, привязал ее, так этот товарищ часть моей каши уже съел, еще подсолнечным маслом заправил ... . Ну, чем не реклама гороховой каши ! ) Вот такие блоги мне и нравятся, простые блоги без всяких накруток и рекламы : пять баллов и зачет !
Как в старые добрые времена, да Афанасьевич? :))
Без мяса гороховая каша не та...
"Доедай товарищ червей, и пойдем уже домой")
Дякую! Просто я сам простий, тому все як є так і пишу і викладаю. Не всім накрученим подобається. Здоров'я Вам.
Ех,нічна рибалка ляща на Бакоті. Як давно це було але які гарні спогади... Супер!!!
Дякую! Нема нічого кращого як спогади про нічну рибалку. Мені особливо подобається згадувати такі моменти зимою, десь в січні, при -20, ото справжня ломка.
Не ужели администраторы ресурса пропустят такую наглость с переловом?
Супер отчет. Супер рыбалка. Перелов ерундовый. Видел я рыбачков, которые при удачном клеве и 25 кг домой тащили. А так, пролетев пару раз, можно и нарушить разок. Норма то раньше 5кг была. Игорь, в следующем сезоне хотелось бы попасть с Вами на рыбалку. Не видел еще Днестра с Хмельницкой стороны. Да и интересно будет на одном месте вместе закончить наш разговор о патерностерах и прикормках, причем я не соревноваться хочу, а разобраться для себя.
Дякую! От і буде чудова нагода побачити Дністровський каньйон з Хмельницької сторони. Більшість заток, то з нашої сторони, не раз чув, що тут красивіші місця. Колесіть до нас буде нагода познайомитися і гарно провести час. Єдине, але. Переважно рибачу у важкодоступних для людей місцях. По-перше, не люблю "толкучки" і засміченого берега, люблю тишу та спокій. По-друге, машина як-то кажуть в народі "пузотьорка". Так, що зазвичай долаю подільські Еверести з рюкзакомна плечах. Але завжди можна знайти компроміс, якщо буде бажання. Ловлю в Новоушицькому районі, пишіть в ЛС, поспілкуємя детальніше, обміняємся телефонами.
Про які змагання може йти мова, я на рибалці відпочиваю, не так тілом як душою. Після рибалки мені навпаки, ще треба день на відпочинок, бо ввесь поламаний).
Тай порівняти мало, що вийде. Ловлю часто з кумом. Три чи чотири рибалки цього сезону: сидимо поряд, снасті ідентичні, дальність теж, прикормка - один в один, наживка - теж. В кума - мішок риби, в мене - 5-6 штук. Через тиждень приїздимо знову, розкладаємося на тих самих місцях: я на своєму, кум - на своєму. Результат - все навпаки як минулого разу. Через рибалку ситуація повторюється в протилежний бік))). А в половині рибалок - результат був однаковий. Лотерея. А Ви ще хочете скільки змінних ввести: прикормка, наживка, снасть, метод ловлі))))
Тут справа кожного, ніхто ж нікого і ні в чому не переконує і не каже, що це істина. Прийде березень-квітень і я сам, щоб збити оскому після зими, буду ловити на метрові поводки, діаметром 0,12 з мормишечними гачками на мотиля. Та й прикормку магазину я теж використовую. Це як в тій рекламі "то навіщо платити більше?". Цей блог був більше написаний для тих "майстрів своєї справи", що викладають на цьому ресурсі "шедеври" своїх "трЄніровок", в яких риба в річці, за те в кожному фото брендована продукція зі своїми фейсами. А як ловити і на що, це особиста справа кожного, кому, що до душі лежить. Кожному способу є своє місце й час.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!