Затока Дністра


Перший мій виїзд з друзями на Дністер мені дуже сподобався і я вирішив, що при можливості обов’язково там порибалю ще раз. Тим більше, що вже знав, що це за річка, з чим туди їхати і чого чекати. І така можливість випала. 21 липня з братом ми відправилися на річку.

Раніше я  в цьому місці не був. Моєму захопленню не було меж від того, що я побачив. Там дуже красиві місця. І головне тихі. Зумовлено це тим, що до води важко спуститися. Треба йти через ліс, який росте на дуже крутому схилі.

Спочатку я думав, що важко буде підійматися назад, але почавши спуск я зрозумів, що туди зійти буде не легше. Проте це того варте. Красу словами передати важко.   

Рибалити ми мали з восьми годин вечора до восьми ранку. За цей час десь на 2-кілометровій береговій полосі ми бачили, лише двох рибалок, що дуже мало порівняно з іншими місцями в яких мені доводилося відпочивати.

З вечора настрій був не дуже, оскільки недалеко бушувала гроза (нас вона оминула, дощ лише покрапав) і були такі пориви вітру, що скидали спінінги з підставокL(((, можете зрозуміти як в таких умовах закинути пружину , а тим більше побачити покльовку на сигналізаторі, якого шквалом кидає зі сторони в сторону на дев’яносто градусів.  

Але на ніч гроза пішла далі, все стихло і річка заспокоїлась. На нічній ріболовлі і я і брат вперше, тому ми були просто заворожені «світлячками» і їх грою в нічній темноті.

А так ми зустріли дуже холодний і похмурий Дністровський ранок.

Їхали ми на ляща, бо чули, що тут його ловлять. Цілеспрямовано його ловили вперше. До цього я ловив одного випадково, а брат взагалі навіть не знав як він виглядає. Враховуючи це, то я вважаю, що ми непогано відловилися. Це мій улов.

Брат крім таких же лящиків і підлящиків піймав два гарних карася грам по 500, одну краснопірку і кілька жирних бичків.

Дорога назад дійсно була важка. Підйом метрів 200-300 тривав хвилин 15. Але це було того варте. А ще через годину їзди ми були вдома.

Ось так пройшла наша перша нічна риболовля! У обох море вражень і відчуваю, що скоро знову там побуваємо.

Сподіваюся Вам сподобалася моя розповідь. Вибачайте якщо, щось не так, ні хвоста Вам ні луски.

 

Комментировать
на Дністрі завжди так
Улетают в родные края, Василя Василя Василя :)
Красивые места. И что уникально - вокруг ни души. Мечтааа
Тоді дійсно нікого не було, але як я написав в кінці: "відчуваю, що скоро знову там побуваємо" і коли минулого тижня ми знову туди відправилися, то наше місце і ще одне де можна було рибачити (водорослі були на березі, а не в річці:))) ) були вже заняті. То довелося брати в руки "рака" і готувати нове місце для риболовлі.
Давай мінятись-ти-на море,я-на Дністер!І щоб нікого на кілометр!Краса!5+++++!
Ти впевнений?Подумай тричі!Ти хочеш цього?
Просто на морі був ще в дитинстві:)))
Тепер не те море,що було колись(як і все інше),повір.Моя порада-не їдь на море(Чорне)в сезон,краще з вересня по липень.
ну это 5 к бабке не ходи... благодаря работе только пыль сдуваю с удочек...зачет Вам Господа!!!
Дякую!!! На вихідні на водойму.
Якщо робота заважаэ рибалці, то ...... :)))
Даааа, краса яку важко описати словами! +5!!!
Дякую за оцінку.
Красивая,неиспорченная людьми природа.А больших лещей Вы еще поймаете.5+++++.
Дякую, на великих дуже розраховую, а то більших кілограма поки, що ну ніяк.
Лес грабовый очень впечатляет, вам повезло что есть возможность увидеть такие места. 5+
О, а які гриби в цьому лісі. Правда відро з грибами на землю не поставиш потрібно тримати весь час в руках, бо перекидаэться - такий нахил. Дякую за оцінку!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!