Віжомля


 Озеро знаходиться на відстані 58 км від Львова (через Новояворівськ, по трасі у селі Рулево звернути ліворуч). Можна добратись по трасі через Городок і в Судовій Вишні звернути праворуч на Віжомлю і десь за пів кілометра від села виїдете на дамбу. Це технічне водосховище. Воно належало Яворівському сірчаному комбінату.  За хорошої погоди до самого озера можна дістатись машиною, а в дощ дорога буває розмита і не завжди під»їхати впритул. Особисто ми добирались туди електричкою, що виїжджає зі Львова в 5.12 і прибуває в Судову Вишню десь в 6.40-а далі ловили попутку (йти десь 8 км). Рибалка там безкоштовна. Берег озера досить чистий, глибина десь біля 12 метрів, дно вкрите густими водоростями. Із риби можна зустріти щуку, окуня, плітку, карася, сазана.

 Ми були там недільного ранку. По берегах уже сиділо багато рибаків, чимало було на лодках-  один із рибаків розповів про велику кількість сіток,розставлених браконьєрами, які трапляються вздовж берега. Багато було ще з ночі, виднілось чимало палаток.

 Першу рибу спіймали десь на протязі 15 хвилин-маленька плітка. Після чого довго не було покльовок. Багато рибаків то ще приїжджало, то складали вудочки і розчаровані їхали на сусідні стави. У пошуках рибного місця ми пройшли десь метрів 200 вздовж берега, поки натрапили на рибу. Клювала лише дрібна плітка розміром з лодоню і менша. На двох ми упіймали десь з пів відра. Щодо легендарного своїми розмірами карася-його в той день ніхто не застав, говорили, що його вже роки зо 3 немає- вибили електрикою і сітками((((((( Щуку не ловили, а рибаки по сусідству розповідали, що ударів майже не було. Хтось спіймав лише окуня на блесну.

 Такою видалася наша рибалка у Віжомлі.

Комментировать
Будь ласка зміни колір тексту та його фон. Бо замість тексту видно лише зелені рядки.
З почином! Помилки справ. І наш сайт хоч і український, але нас читають в усьому світі. На англійській ми не пишем, то хоча б на російській будь ласка.
Дядя Вы чо? Дожили...
Все пишут на том языке, на котором удобно и который роднее. Обсуждалось уже на форуме.
Правильно він робить що пиш на українській мові. Всеж таки вона наша рідна і треба її розуміти усім.
Все добре, але хотілось би і фото подивитись...і не зрозумів коли це було-літом.
Фото найшов в фотоотчете.Зрозумів що рибалив ти не осінню...
рибалив я у вересні, після того про активність риби не доводилось чути. а на рахунок мови-мені простіше і зручніше писати рідною мені мовою
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!