Відкрито полювання на продажних рибінспекторів! Приєднуйтесь!


Тут така справа. Йде відбір у рибний патруль - і я продовжую займатись цією тематикою.

Бо є реальна можливість "на взльоті" збити реальних продажних рибінспекторів. Я знаю певну кількість випадків, де сам стикався і можу свідчити. Вже частково надав інформацію компетентним людям.

Але все не охоплю. Я пропоную колективним розумом цю тему дотиснути!

Технологія така: можете писати прямо на вказаний імейл info.gov.ua (у темі листа необхідно вказати «Інформація для конкурсної комісії».

Треба вказати імена і прізвища, конкретні випадки, підтвердження корупційних чи інших скандалів у ЗМІ чи в мережі Інтернет!

Ось тут офіційне повідомлення http://darg.gov.ua/_gromadsjkistj_maje_0_0_0_2439_1.html - весь список кандидатів у цій статті є - за посиланням скачуєте вордівський документ.

А можете дати інформцію мені - я опрацюю і відправлю. Пишіть у коментарях, що у вас є - я в приват скину вам свій імейл.

Прошу і навіть вимагаю максимального поширення у своїх друзів, особливо рибалок, громадських активістів та екологів! Приєднуйтесь!
Комментировать
Абсолютно правильна позиція,Ігоре!
Дякую,шо не кидаєш цієі невдячноі справи!
Бо тим сцукам фуражки поміняти-шо мені на берег Чорного моря вийти...
так, на тому і стоїмо. а морю - привіт! сподіваюсь цей рік стане і у вашому питанні переломним.
Привіт-завтра передам.
А за зміни-на тому і стоїмо...
дякую! тримайся!
День добрий! Я також подав документи, пройшов психологічне тестування та письмовий іспит на знання законодавства. На іспиті було 5 питань і як зазначив Павло Гвозденко для зарахування іспиту потрібно набрати не менше половини балів з 25 максимальних. Сьогодні повинен був їхати проходити перевірку з фізичної підготовки та на превеликий жаль вірус грипу не оминув і мене. Хотілось би відмітити, що доволі непоганий склад конкурсантів підібрався і відібрати гідних людей до патруля думаю не є над складним питанням. Питання в іншому: чи зможе зміна персонала побороти систему? Наразі чую багато відгуків про реформу як негативних так і позитивних. Але я впевнений, що потрібно щось змінювати, адже це вже краще чим залишити все як воно є. Я вважаю, що тільки в тісній взаємодії між патрулем, рибалками та небайдужими громадянами можливо досягти позитивних зрушень. Потрібно критикувати, вказувати на помилки, вносити зауваження та пропозиції, контролювати роботу нових патрульних.Але ж знову ми всі розуміємо що головною проблемою більшості наших водойм є неконтрольований промвилов, коливання рівня води в водосховищах під час нерестового і зимового періоду та знищення самих нерестовищ. Вплинути на вирішення цих питань (нажаль) зміною рибінспекції на рибний патруль не сильно зарадить
правильно все пишете. і я вас хлопці буду підтримувати! але коли вас не буде підтримувати саме керівництво, а воно поки на мою думку слабовольне, то всі наші потуги - пофіг... затримаєте ви наглого суддю чи прокурора, або кума-свата-племінника якогось міністра - і вам позвонять, і вам скажуть - відпутсити. і це ось буде ваш час "Х". яке ви приймете рішення і чи підете до кінця.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!