Нерестова заборона 2016 (Київ та регіони)


Не можу пригадати, щоб наказ про нерестову заборону викладали за два тижні до її початку. Зазвичай тягнуть до останнього... Ну і розписали цього разу більш-менш зрозуміло - що і де.

Викладаю малюнками заборону по Київській області, решта регіонів з'являються поступово ось тут - слідкуйте за оновленнями!


 

Комментировать
Щось я за Київ, не побачив межі, тицьніть будь ласка мене носом, зір поганий.5+
так, дійсно. наказа видала тільки київська ОБЛАСНА рибоохорона. столиці нема - чекаємо окремий *((
http://main.golovrubvod.kiev.ua/2011-08-04-12-16-54/66--2015/2355-2013-03-21-17-40-49.html
Нормальный приказ! Правда с прошлого года так и не исправились, Стайки, Ржищев и Балыко-Щучинка - это Кагарлыкский р-н Киевской области, а не Обуховский))) А я им в прошлом году по электронке писал, правда уже не вспомню на какой адрес. Но то таке, кто кто хочет руководствоваться приказом и сам все поймет! Спасибо за информацию!
головне, щоб було бажання в усіх виконувати цей наказ ))
Підкажіть будь ласка р.Тетерів вважається зарегульованою чи ні!?
Якщо на ній є дамби і шлюзи, якщо у ній штучно регулюється рівень води - то зарегульована. Але я щось такого не пригадую.
Игорь, хорошая информация. А нет, случайно, карты, где обозначены зоны, где можно ловить. А то места поменялись. Например, насколько я понял, на высокой дамбе вообще нельзя ловить (в прошлом году, на определённом участке можно было).
нет, такой карты я не видел.. но я уже готовлюсь к посленерестовому периоду, вот нарисовал карту зон промыслового лова на каневском вдх. все что кроме этиъ участков - наше. где находим сети за зонами промлова - в утиль
Ось https://www.google.com.ua/maps/d/u/0/edit?hl=ru&mid=zLhiZ4snv_ug.kOfeQotwmdqc
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!