Весняна форель – до побачення!


Вчора відбувся другий весняний турнір, де головним призом був кубок L.Baits Trout Cup 2017. Цього разу він символізував закриття весняного форелевого сезону в нашому клубі і зібрав ще більше учасників. Змагання були цікаві та напружені, тому вирішив написати невеликий звіт. Також можна подивитись відео з першого турніру, де ми розіграли призовий фонд у 27000 гривень - це реально було круто!

Варто визнати, що AREA FISHING в Україні розвивається шаленими темпами. Вже стала традиційною Troutmania, майже кожна достойна форелева водойма намагається проводити свої власні змагання залучаючи спортсменів та усіх бажаючих любителів. Наш клуб теж не став винятком з правил, більше того: ми першими ввели традицію на ловлю річкових монстрів – маточної форелі вагою 3-4-5 кг!

На старт змагань 23 квітня вийшло 36 учасників, тобто на третину більше, ніж брало участь у першому турнірі.

Це безумовно нас, як організаторів, порадувало, адже ми спеціально зробили вхід на змагання не дуже дорогим – всього 500 грн. Власне і змагання були не офіційними рейтинговими, а більше схожими на фестиваль. Цього разу ми рибу виловлювали до садків, однак напруги змагань це не зняло, бо кожен хвіст був на вагу золота. Чемпіонського золота!

Форель, як завжди, здивувала. Ще кілька днів тому апетит у неї був шалений: спортсмени, які приїжджали до нас на тренування, шукали приманки на які вона не клює – щоб виключити їх з арсеналу. Однак на змаганнях знову довелось підбирати «ключик» і шукати саме ті самі приманки, які її спокусять на атаку. Можливою причиною могла бути різка зміна погоди, за день до змагань був шалений шторм на Дніпрі, тому вода на каналі була дуже мутна.

Та й скачок тиску і температурного режиму теж був. Але на те він і спорт, щоб змагатись на високих оборотах!

Загалом відбулось 10 турів по 20 хвилин, з невеликими перервами для переходів по секторам по 7-8 хв. Була й трохи більша перервами після 5 туру, щоб спортсмени мали можливість перепочити та щось перекусити.

Все відбувалось за звичайними правилами ареа турнірів, кожна перемога, нічия або програш в турі записувалась суперником і передавались у суддівську колегію. Потім було підведення результатів за бальною системою.

В результаті з перемогою ми вітали наступних спортсменів:

1 місце – Скубик Костянтин, золота медаль і кубок L.Baits Trout Cup

2 місце – Лозовенко Сергій, срібна медаль

3 місце – Тиманов Тимур, бронзова медаль

Також ми вирішили відзначити наймолодшого учасника турніру – Єгора Келеміна. Але не тільки за молодий вік, але й дуже хороший результат: він зміг засікти, втримати та підняти в підсаку форель вагою 4 кг 200 г!

Я з задоволенням вручив Єгору сертифікат на годину ловлі осетра на нашому трофейному клубному озері – росте наша зміна. І приємно, що вона зростає разом з нашим клубом!

Також за четверте місце та неабияку волю до перемоги, ми вирішили зі співорганізаторами компанією Extreme Expedition нагородити осетровим сертифікатом Вікторію Зарицьку – єдину жінку учасницю, яка показує стабільно хороші результати і частенько переграє чемпіонів України та світу!

Крім того, Вікторія і Єгор отримали кулінарний комплімент від нашого клубу – смачний десерт з морозивом!

Все відбулось дуже добре.

А це означає, що будуть нові зустрічі, нові враження та емоції, нові переможці! До зустрічі на воді, НХНЛ, друзі!

Комментировать
Молодці!
Так тримати!
Дюже радий за вас...
тримаємо марку!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!