Конкурс: триває відбір риболовних гідів


Друзі, оголошується додатковий конкурсний відбір риболовних гідів для роботи у рекреаційному комплексі Selfish Club. В цьому році ми знову розширюємось, відкриваються нові локації та сервісні послуги, тому є нові вакансії.

Шанс отримати цікаву та перспективну роботу, яка для нас усіх є ще й улюбленим хобі, доволі високий!

Клуб розташовано неподалік Києва (с. Кийлів, Бориспільський район), в ньому надаються високоякісні послуги сфери відпочинку, насамперед – рибалка.

Маємо більше десяти одиниць сучасної водомоторної техніки, внутрішнє трофейне «Осетрове» озеро, водні карти, каяки, прогулянкове судно. А в цьому році додамо ще й прокат SUP дощок.

Також в цьому році буде введено в експлуатацію ще одне озеро з коропом та щукою – «Дзеркальне», з листопада по травень є трофейна форелева рибалка. 

Робота цікава, перспективна, добре оплачувана. На посаду риболовного гіда можуть претендувати тільки кращі з кращих. Графік роботи вахтовий (20-21 робочий день на місяць), клуб забезпечує комфортне проживання, спецодяг та харчування на час вахти.

Ми шукаємо комунікабельних молодих людей, які мають хороший риболовний досвід, знання і практичні навички, якими готові ділитися з гостями нашого клубу.

Перевагою буде:

- свій автомобіль (оскільки клуб знаходиться за містом),

- вміння керувати водомоторною технікою та наявність відповідних прав/посвідчень;

- знання іноземних мов і досвід роботи у сфері обслуговування.

Для участі в конкурсі прошу надсилати своє резюме стандартного зразку (обовязково з фотографією та контактними даними), а також заповнену анкету (зразок надано нижче) на електронну адресу [email protected]. Після аналізу анкет і резюме ми запросимо відібрані кандидатури на співбесіду.

Конкурс триватиме у кілька етапів, протягом яких ми відберемо по декілька чоловік - які стануть до роботи у березні, квітні та травні. Поспішайте, кількість вільних вакансій обмежена.

Анкета

(скопіюйте питання в табличку, відповіді розташуйте у протилежному стовпчику, а документ відправляйте за вказаною вище електронною адресою).

  1. Розкажіть про Ваш особистий риболовний досвід, скільки часу ви займаєтеся риболовлею взагалі?
  2. Скільки разів протягом року ви буваєте на рибалці?
  3. Ваші улюблені види/методи/сезони риболовлі? У чому ви досягли майстерності?
  4. Ваші особисті досягнення, трофеї? (вид, вага/довжина, місце і рік вилову).
  5. Ви берете участь у спортивних змаганнях? Якщо так, то в професійних або аматорських? Де перемагали і що завойовували (коротко)?
  6. Ваше ставлення до екології та природокористування, браконьєрства та дотримання «Правил любительського рибальства».
  7. Чи знайомі Ви з новітніми технологіями в рибній ловлі, новими снастями, аксесуарами, водомоторною технікою, методами лову, чи стежите за новинками? Якщо так, то звідки берете цю інформацію і як використовуєте?
  8. Опишіть Ваше вміння/бажання надавати послуги високоякісного сервісу (допомагати, радити, консультувати, ділитися власним досвідом з гостями нашого клубу).
  9. Хто може Вас порекомендувати, як фахівця в рибній ловлі?
  10. Чи є водійські права і власне авто?
  11. Чи є права на керування маломірним судном, приватний плавзасіб?
  1. Вкажіть мінімальний рівень зарплати, з якого ви готові розпочати співпрацю з нашим клубом.
Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!