Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
События, новости, соревнования, происшествия.
 
це все Ваша субєктивна думка.
[ Закрыто] Выборы Президента 2019 в Украине: Зеленский vs Порошенко
 
Цитата
И что? Лично мне до одного места, что там "очолив" наш мер. Я смотрю на дороги, парки, ремонты школ и больниц, и т.д. - т.е. на результат.

Значить вам повезло з очільником, а вот в Хмельницькій області доріг практично немає, на вихідні їхав в село то повний жах, в 3 місцях приходилось їхати по узбіччю бо по асвфльтній дорозі просто не реально проїхати і це по трасі про сільські дороги я взагалі мовчу
Рыбалка на Днестре
 
Як на мене так гарячу лінію в Києві потрібно розігнати, сидят ідіоти які нічого не роблять і не бажають зробити. Номер він там може дати, то нах... він там нужен опублікуйте номера всіх областей і все. Спіймав чоловіка який виловлював лодошичного карпика, тримаючи його телефонував на гарячу лінію то мене минут 5 розпитували хто я, звідки, як мене звати і...... а потім скзали мов все законно і чому я пристав до чоловіка, прийшлось просто послати його.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Підскажіть, чи є можливість під`їзду до води в районі с. Чабанівка до р. Ушиця?
Спуск крутий якщо сухо то впринципі спуститесь, но трошки дощику і все
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
І ще питання, якщо бачу на базарі сітки- звонити 102?
так дзвонити 102
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Если "по", то
11 можно на воду
Весенне-летний нерестовый запрет
 
якщо не помиляюсь, то спортивний гребний комплекс має отримати дозвіл на право займатись на воді. Незнаю як у кожного в області но в Хмельницькому наказі чітко пише "заборонити пересування будь-яких плавзасобів"
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
Шановний timoxa.cv в свому першому пості ви запитали
Цитата
Как вы такое воспринимаете?)
свою думку я вам написав і непотрібно мене тут вчити чи вчомусь упрікати і розказувати, що мені читати, начитаний, самі краще прочитайте уважніше, що конкретно там  написано. Кожну ситуацію потрібно розгладати індивідуально, а не всіх під одну грибінку.
  IV-BU ви праві ловити сіткою є злочин, ну і в не тверезому за рульом також є злочин. Злочин злочину рознь. А авто в любому випадку віддадуть, щоб ви не скоїли, навіть якщо зїбєте людину. Заберуть на штраф площадку закінчиться суд, посплачуєте всі штрафи і збори і будьласка заберайте своє авто .
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
Цитата

И таки вопрос к logos0702
Вы вот таки считаете что это нормально, когда приехал какой то безработный балбес, со сворой подобного общественного непотриба, и может свободно кидать китайки, путанки и всё что им заблагорассудится, потому что мол законодательство у нас такое, и никто ничего изменить не в силах?!

Я ніде такого не писав, що це нормально. А в даному випадку сітка являється приват ною власністю. Можливо я помиляюсь но ніде не написано в законі, що людині заборонено мати сітку, да пробував зловити рибу, але не зловив, отже шкоди не завдав, немає причин для конфіскації. Стосовно вашого прикладу з пістолетом то він не доречний взагалі. А ось так перефразувавши буде правельніше: маючи законну зброю налякав тещу, в даному випадку приїде поліція пожурить прийме заяву, провірить чи людина адекватна і зброю ж не конфіскує, оскільки ніхто не постраждав. Даний приклад думаю буде більш доречним.
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
Я нікого не виправдовую, але таке внас законодавство, нічого з цим не поробите. А можливо це був простий чоловік який відпочивав з компанією і поставив китайську сіточку щоб на уху спіймати, а тут опа і рибохорона. В результаті мінус 1000 грн. думаю десятому закаже.
Якби платили зарплату рибохороні з сплачених штрафів то думаю порядок навели б дуже бистро.
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
Ні нажаль немаю родичів які б проживали на березі дністра, можливо частіше б бував там ))) Моя думка, що суд поступив правильно і справедливо, якби зловив хоч одну рибку то тоді б була конфіскація, а так маємо те, що маємо.
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
Доволі нормально сприйму таке людина безробітна і признала, що була не права, шкоди навколишньому середовищу не завдала, заплатить 692 грн за суд + комісію за перерахування коштів + квитки на транспорт щоб добратись до Камянця-Подільського + щось перекусити і того майже 1000 грн. доволі справедливо. Вот ті хто тоннами рибу гребе вот там проблема, і суд винесе рішення заплатити 1000 грн.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Посмотрим конечно как это выполнятся будет.
думаю ніяк не буде виконуватись, всі як ловили так і далі будуть ловити
Рыболовам Хмельницкого
 
В цю середу на 20-00 год. планується фінальне зариблення обвідного каналу коропом та товстолобом, орієнтовно 160 кг риби. В загальному вийде, що спільними зусиллями зарибимо на 260 кг. риби. Якщо ще хтось хоче поучаствувати в зариблені то нагадую ТАКСИ НЕМАЄ, ХТО СКІЛЬКИ МОЖЕ І ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ. Номер карти ПРИВАТ банка 4149 6258 0039 5368 Кравчук Максим Олегович мій номер тел -0960833985.
Рыбалка на Днестре
 
відпочивав на вихідних в Бакоті, рибалка не ахті, пару лящиків, але бичок в суботу дуже добре ловився під монастирем на скалах  і гарних розмірів
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
19-20 липня рибалив в Вахнівцях, по рибалці дуже слабо, з обіду і до вечора кльову не було, зранку і до обіду прокльовував підлящик до 500 грам
також був у Вахнівцях  з 21 по 23, кльов  до 11 години ранку, підлящик ловився на кук, вода цвіте - зелена.
Рыбалка на Днестре
 
Може це малась на увазі Укртрансбезпека *********www.facebook.com/dsbthmel/
Рыболовам Хмельницкого
 
Хуліганство?  Да чудово рузумію, але треба розібратись ще хто перший почав, якщо воно бидло і по доброму тобто по людськи не розуміє, то поінакшому ніяк. Я ж не прийшов і зразу в голову, я спокійно розповів, що рибалки скинулись купили зарибок зеркального  коропа, і ніхто нікому не забороняє ловити рибу, не бере білети, лише прохання ловити дозволений розмір, а не лодошечного карпика. Да і суть не втому дав чи не дав в голову, а просто хочеться щось зробити хороше, щоб не пхатись на рибалку чорт зна куди. Обходив по кругу канал не один раз і багатьом розповідав всі вроді розуміють випускають, не беруть, але як завжди в сімї не без урода. Я чудово розумів коли збирав кошти на зариблення, що буде багато гіморою, та і сума 100-200 грн не смертельна, щось виловлять, а щось і виросте, осінню ще дозарибим орієнтовно 80-100 кг. Якщо скласти руки і казати, що все так погано і нічого не робити то нічого внас і не буде. Можливо мій труд і буде марним, але я хочаб спробую. Доречі це ж не тільки я розяснюю людям, місцеві там також розповідають, пояснюють. Риба там є, але її дуже мало.
Колись зарибляли Південний Буг, всі в один голос кричали потравили, неважно хто, але риба пропала. А тут получається ніхто не травить так самі вибємо, або вибють при нашому бездіянні, не так важко підійти  до рибалки, запитати про улов, подивитись, що спіймав, при наявності зарибка пояснити, що робить не правильно, на наступний рік з нього буде гарна риба вот тоді і лови собі на здоровя.


В суботу зустрів дідка який ловив рибу з внучкою і скажу вам дуже приємно наблюдати таку картину, коли в дитини аж світяться очі як тільки рухнеться поплавок. Підійшов запитав, як улов чи клює, приємно поспілкувались.
Рыболовам Хмельницкого
 
Прохання до всіх хто буває на обвідному каналі цікавтесь, що ловиться, загляньте в відро подивіться яка риба, а то є гандо... які ходять спеціально ловити лодошечних карпиків. Неділю назад в рибака в садку було біля 30 карпиків . Вчора питався пояснити, щоб не ловив чоловік, поки не получив в голову не дойшло (як результат зіпсована рибалка, викинута вся риба, наступного разу поломаю ще й вудки). Сьогодні знову було помічено дідів, побачите хтось на каналі цих пердунів перевірте обовязково їхній улов, ці гандо... ловлять лодошечного карпика того якого ми запускали. Фотографуйте і викладайте в групу нехай люди знають хегероїв в лице.
Рыбалка на Днестре
 
Да в Хмельницькій області заборонено пересуватись на плавзасобах на усіх рибогосподарських водних об'єктах. В самому м. Хмельницький всю весну по всьому бугу плавали байдарочники з інструктором на моторній лодці, на земснаряді постійно стоять сітки, про, що ми тут  з Вами розсуждаєм? Можна не можна, хто з вас тут сидячих телефонував в рибінспекцію??? Да вони нехочуть працювати, але ми повинні їх заставляти працювати. А так получається внас моя хата скраю і не чіпайте мене і непотрібно мені того гіморою. До одних лояльно до інших ні, є наказ в якому чітко написано чорним по білому "нізя)", порушив потрібно зразу штрафувати, а то оце сюсюкання до одногомісця. І повірте якщо штрафувати кожного хто порушить закон напротязі місяця то всі дуже бистро навчаться читати той самий закон та ще й сусідові розкажуть, що так не роби бо приїде злий дядько і впаяє штраф. Внас є закон про заборону куріння і що? Лояльно відносимся, всі як курили так і курять, а ви спробуйте закурити за кордоном.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Всё верно! Вся акватория Днестровского вдхр под юрисдикцией Рыбного патруля Черновицкой области.
з даним вашим висловом не погоджусь, адже Дністровське водосховище не відноситься до Чернівецької області.
І наказ Чернівецької області ніяк не стосується Хмельницької області і не змінює строки нерестової заборони у Хмельницькій області. Якщо Хмельницька область не внесе зміни в свій наказ то строки нерестової заборони по різних берегах будуть різнитись. Якщо не помиляюсь то розмежування областей іде по гирлу річки.
Рыболовам Хмельницкого
 
віднерестилась ще у квітні як мінімум
Рыболовам Хмельницкого
 
Вчора відбулось третє зариблення обвідного каналу. Запустили ще 38 кг риби. Станом на сьогоднішній день зібрано 6155 грн. частину цих коштів вже потрачено на зарибок, всього запустили 96 кг риби. Оскільки в орендатора на веселці не виходить спустити ставок з зарибком, щоб ми могли придбати за один раз, то будем купувати і надалі порціями. Оскільки зарибляєм порціями і схоже, що буде ще два чи три зариблення, бо плануєм придбати ще біля 70 кг зарибку. Хочу попросити всіх активніше участвувати в зариблені, а то вроді гроші зібрали, а як прийти допомогти, щоб хоть трохи рознести той зарибок по каналу, то особо ніхто не горить бажанням, приходиться кожен раз просити щоб хтось прийшов допоміг. Отже хочу подякувати за допомогу в другому зарибленні Борису Качуровському, Олександру Маркевичу, Івану Риженкову, за допомогу в третьому зарибленні Андрію Пастуху, Миколі Валєрко ну і знову ))) Івану Риженкову - за три зариблення в Іванові потихенько просипається скритий оператор - коментатор )))))).
Ну і добавляю невеличке відео з зариблення.
*********www.youtube.com/watch?v=uoktq8xWEGE
*********www.youtube.com/watch?v=JULjE5-Rbfg
*********www.youtube.com/watch?v=f8obaHDQhbU
Рыбалка на Днестре
 
Вот все впирається в слова ЯКЩО, хто реально дзвонив на гарячу лінію? Минулого року я їх  задовбував стосовно Південного Бугу де постійно сидять рибаки плавають лодки в нерест. І дуже здивувався, що окрім моїх дзвінків ніхто нічого не повідомляв в рибохорону, все внас чудово і прекрасно. Цього року знову задовбую, а всім просто по...... на це, і ніхто цим нехоче займатись.
Рыболовам Хмельницкого
 
І знову кидаю оновлений список учасників в зариблені обвідного каналу, маємо вже 5655 грн. ТАКСИ НЕМАЄ, ХТО СКІЛЬКИ МОЖЕ І ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ. Номер карти ПРИВАТ банка 4149 6258 0039 5368 Кравчук Максим Олегович мій номер тел -0960833985. Станом на сьогоднішній день, зарибили на 58 кг риби. Можливо хто знає де недалеко можна взяти зарибок амура.
Обновлений список учасників.
1.Яковишен Олександр - 250 грн.
2.Таушан Дмитро - 250.
3.Кравчук Максим - 200 грн
4.Пастух Андрій - 200 грн
5.Борис Качуровський - 200 грн
6.Площинцький Віталій - 200 грн
7.Бордюгов Віталій - 200 грн
8.Маркевич Олександр - 250 грн
9.Копач Олександр 200 грн
10.Сорока Андрій - 200 грн
11.Площинцький Віталій ще + 50 грн
12.Яремчук Ігор - 200 грн
13.Максимчук Василь Павлович - 100 грн
14.Зайцев Сергій Володимирович - 200 грн
15.Лобановський Максим - 200 грн.
16. Баула Дмитро Григорович - 100 грн.
17. Рубан Микола Васильович - 200 грн
18.Францішков Анатолій - 200 грн
19. Косінский Сергій Вікторович - 150 грн
20. Баран Олександр Миколайович - 300 грн
21. Ткаченко Іван Михайлович 200 грн
22. Гарник Олег Миколайович - 100 грн
23. Лунь Ростислав Володимирович - 100 грн
24. Семчук Андрій - 203грн
25. Валерко Микола Леонідович - 100 грн
26. Загородний Ігор Віталійович - 200 грн
27. Возовик Микола Михайлович - 200 грн
28. Шалімов Михайло Вікторович - 200 грн
29. Воробьов Микола -100 грн
30. Рузич Роман Васильович - 100 грн
31. Зайонс Андрій В. - 302 грн
Рыболовам Хмельницкого
 
Потрібна допомога. Орендатор на Веселці в якого ми купуємо зарибок просить йому допомогти. Він оформив документи щоб понизити рівень води і спустити став з мальком, який ми в нього маєм придбати, але дозвіл йому дали на декілька днів. Він просить щоб хто може прийшли 2 травня 2017 року до Веселки і допомогли йому виловити мальок, за нашу допомогу він нам дасть безкоштовно зарибку. Хто має бажання і можливість звяжіться зі мною. 0960833985 Будуть спускати невеличкий ставок ,той, що біля веселки. Підходьте так десь на 8-9 годину, з собою візьміть щось щоб переодітись бо можна вимаститись ну і в кого є чоботи то також не завадять.
Рыболовам Хмельницкого
 
Сьогодні була друга порція зариблення, запустили 27 кг. риби, пару амурчиків, товстолобика, даже щучку нам подарили її також запустили в канал, а переважно короп (весь короп зеркальний). Хотілось би, щоб форумчани активніше приймали участь в зарибленні. Качество не супер але маємо, що маємо.
*********www.youtube.com/watch?v=FjqTzWeDBvQ
*********www.youtube.com/watch?v=Qm2DhmZIyO8
*********www.youtube.com/watch?v=WfK8MEfDkeE
*********www.youtube.com/watch?v=jeuAFuWprw8
Рыболовам Хмельницкого
 
Скажу чесно я не вірив, що зберем таку суму, приємно здивований. І знову кидаю оновлений список учасників в зариблені обвідного каналу, маємо вже 5453 грн. ТАКСИ НЕМАЄ, ХТО СКІЛЬКИ МОЖЕ І ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ. Номер карти ПРИВАТ банка 4149 6258 0039 5368 Кравчук Максим Олегович мій номер тел -0960833985 Можливо хто знає де недалеко можна взяти зарибок амура.
Обновлений список учасників.
1.Яковишен Олександр - 250 грн.
2.Яковишен Володимир - 250 грн.
3.Срізінський Віталій - 250 грн.
4.Таушан Дмитро - 250.
5.Кравчук Максим - 200 грн
6.Пастух Андрій - 200 грн
7.Борис Качуровський - 200 грн
8.Площинцький Віталій - 200 грн
9.Бордюгов Віталій - 200 грн
10.Маркевич Олександр - 250 грн
11.Копач Олександр 200 грн
12.Сорока Андрій - 200 грн
13.Площинцький Віталій ще + 50 грн
14.Яремчук Ігор - 200 грн
15.Максимчук Василь Павлович - 100 грн
16.Зайцев Сергій Володимирович - 200 грн
17.Лобановський Максим - 200 грн.
18. Баула Дмитро Григорович - 100 грн.
19. Рубан Микола Васильович - 200 грн
20.Францішков Анатолій - 200 грн
21. Косінский Сергій Вікторович - 150 грн
22. Баран Олександр Миколайович - 300 грн
23. Ткаченко Іван Михайлович 200 грн
24. Гарник Олег Миколайович - 100 грн
25. Лунь Ростислав Володимирович - 100 грн
26. Семчук Андрій - 203грн
27. Валерко Микола Леонідович - 100 грн
28. Загородний Ігор Віталійович - 200 грн
29. Возовик Микола Михайлович - 200 грн

Перша партія зариблення

*********www.youtube.com/watch?v=of1eAP2Vo10
*********www.youtube.com/watch?v=TeLiH6avnfo
*********www.youtube.com/watch?v=TZp2BaNWOOw
Рыболовам Хмельницкого
 
Знову кидаю оновлений список учасників в зариблені обвідного каналу, маємо вже 4550 грн. ТАКСИ НЕМАЄ, ХТО СКІЛЬКИ МОЖЕ І ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ. Номер карти ПРИВАТ банка 4149 6258 0039 5368 Кравчук Максим Олегович мій номер тел -0960833985 Можливо хто знає де недалеко можна взяти зарибок амура.
Обновлений список учасників.
1.Яковишен Олександр - 250 грн.
2.Яковишен Володимир - 250 грн.
3.Срізінський Віталій - 250 грн.
4.Таушан Дмитро - 250.
5.Кравчук Максим - 200 грн
6.Пастух Андрій - 200 грн
7.Борис Качуровський - 200 грн
8.Площинцький Віталій - 200 грн
9.Бордюгов Віталій - 200 грн
10.Маркевич Олександр - 250 грн
11.Копач Олександр 200 грн
12.Сорока Андрій - 200 грн
13.Площинцький Віталій ще + 50 грн
14.Яремчук Ігор - 200 грн
15.Максимчук Василь Павлович - 100 грн
16.Зайцев Сергій Володимирович - 200 грн
17.Лобановський Максим - 200 грн.
18. Баула Дмитро Григорович - 100 грн.
19. Рубан Микола Васильович - 200 грн
20.Францішков Анатолій - 200 грн
21. Косінский Сергій Вікторович - 150 грн
22. Баран Олександр Миколайович - 300 грн
23. Ткаченко Іван Михайлович 200 грн
Рыболовам Хмельницкого
 
Знову кидаю оновлений список учасників в зариблені обвідного каналу, маємо вже 3900 грн. ТАКСИ НЕМАЄ, ХТО СКІЛЬКИ МОЖЕ І ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ. Номер карти ПРИВАТ банка 4149 6258 0039 5368 Кравчук Максим Олегович мій номер тел -0960833985
Обновлений список учасників.
1.Яковишен Олександр - 250 грн.
2.Яковишен Володимир - 250 грн.
3.Срізінський Віталій - 250 грн.
4.Таушан Дмитро - 250.
5.Кравчук Максим - 200 грн
6.Пастух Андрій - 200 грн
7.Борис Качуровський - 200 грн
8.Площинцький Віталій - 200 грн
9.Бордюгов Віталій - 200 грн
10.Маркевич Олександр - 250 грн
11.Копач Олександр 200 грн
12.Сорока Андрій - 200 грн
13.Площинцький Віталій ще + 50 грн
14.Яремчук Ігор - 200 грн
15.Максимчук Василь Павлович - 100 грн
16.Зайцев Сергій Володимирович - 200 грн
17.Лобановський Максим - 200 грн.
18. Баула Дмитро Григорович - 100 грн.
19. Рубан Микола Васильович - 200 грн
20.Францішков Анатолій - 200 грн

Також 1050 грн зібрали люди які проживають біля каналу
Рыболовам Хмельницкого
 
Мені час від часу пишуть яка такса для зариблення бо переважна більшість людей кидає 200-250 грн. Пишу щоб бачили всі ТАКСИ НЕМАЄ, ХТО СКІЛЬКИ МОЖЕ І ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ.  Знову кидаю оновлений список учасників в зариблені обвідного каналу, маємо вже 3400 грн. Номер карти 4149 6258 0039 5368 Кравчук Максим Олегович  мій номер тел -0960833985
Обновлений список учасників.
Яковишен Олександр - 250 грн.
Яковишен Володимир - 250 грн.
Срізінський Віталій - 250 грн.
Таушан Дмитро - 250.
Кравчук Максим - 200 грн
Пастух Андрій - 200 грн
Борис Качуровський - 200 грн
Площинцький Віталій - 200 грн
Бордюгов Віталій - 200 грн
Маркевич Олександр - 250 грн
Копач Олександр 200 грн
Сорока Андрій - 200 грн
Площинцький Віталій ще + 50 грн
Яремчук Ігор - 200 грн
Максимчук Василь Павлович - 100 грн
Зайцев Сергій Володимирович - 200 грн
Лобановський Максим - 200 грн.
Рыболовам Хмельницкого
 
Обновлений список учасників в зариблені обвідного каналу, маємо вже 2700 грн. Номер карти 4149 6258 0039 5368 Кравчук Максим Олегович
Обновлений список учасників.
Яковишен Олександр - 250 грн.
Яковишен Володимир - 250 грн.
Срізінський Віталій - 250 грн.
Таушан Дмитро - 250.
Кравчук Максим - 200 грн
Пастух Андрій - 200 грн
Борис Качуровський - 200 грн
Площинцький Віталій - 200 грн
Бордюгов Віталій - 200 грн
Маркевич Олександр - 250 грн
Копач Олександр 200 грн
Сорока Андрій - 200 грн
Площинцький Віталій ще + 50 грн
Рыболовам Хмельницкого
 
Продовжується збір коштів для зариблення обвідного каналу на Ружичній.
Обновлений список учасників в зариблені обвідного каналу, маємо вже 2250 грн.

Яковишен Олександр - 250 грн.
Яковишен Володимир - 250 грн.
Срізінський Віталій - 250 грн.
Таушан Дмитро - 250.
Кравчук Максим - 200 грн
Пастух Андрі - 200 грн
Борис Качуровський - 200 грн
Площинцький Віталій - 200 грн
Бордюгов Віталій - 200 грн
Маркевич Олександр - 250 грн
Рыболовам Хмельницкого
 
читав статтю в інтернеті http://www.podilska.info/news/dubivskyj-stavok-povernuly-hmelnytskij-gromadi/
Кажуть що мова ідеться про став УТМР. Хто, що чув по даному поводу??
Став на Озёрной
 
Цитата
О, великий фахівець в галузі збереження біобалансу прокинувся...
і до чого це???? мабуть щось путаєте
Став на Озёрной
 
так чого ж тоді випускати на озерній, зразу в Буг
Информация о Хмельницких водоёмах
 
думаю, що навряд. Вода всеодно холодна і не потепліє
Информация о Хмельницких водоёмах
 
там постійно багато рибаків, риби ж на всіх не вистачить ))), надто близько до міста, от і їдуть всі
Информация о Хмельницких водоёмах
 
так все правильно, по дністру намальовано. Сам родом з Білогіря то інколи їду через грицівський, за більш ніж 10 років, жодного разу не бачив там рибаків
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Я б казав їхати в Стару Ушицю, відповідає всім Вашим вимогам
Общие юридические вопросы
 
Я мав рахунок відкритий на своє імя, через який транзитом проходили кошти. Тепер дружина хоче відсудити частину транзитних коштів, мотивуючи це тим, що це був мій дохід
Общие юридические вопросы
 
Всім добого дня. Можливо серед нас є юристи, потрібна юридична консультація.
Карпятникам
 
Цитата
Ещё Леонид Палыч писал в позапрошлом веке, что карп любит так проводить свой моцион, когда хорошее настроение.

я просто зрозумів би якби це було 2-3 дня в тиждень, а так це постійне явище, а про кількість стрибків так я взагалі мовчу - таке враження, що ловиш рибу на мінному полі коли наступає противник ))) стрибки раз в 2-3 минути. Схилюсь до думки, що ловлять якихось букашок, які плавають на поверхні
Карпятникам
 
Цитата
Это нормально. Радуйтесь колличеству карпов.
як на мене то це не нормально, вперше таке бачив
Карпятникам
 
Цих вихідних був на приватному ставу, став приблизно до 2 гектарів. Це вже в друге був на даному ставу, вперше це було після закінчення нересту. На даному ставу весь час короп вискакує з води тобто робить свічку, при чому доволі гарні екземпляри 3-6 кг. Коли був перший раз то думав, що мабуть короп не віднерестився ще, так як став знаходиться посеред лісу і вода напевне не прогрілась. Але побувавши вдруге і попитавши охорону, виявилось, що це нормальне явище для даної водойми, за пів дня більше сотні стрибків було. Хто знає в чому справа, чому короп так себе веде? Сам таке вперше бачу.
Морская рыбалка
 
Да це імено вона. Запік на мангалі - дрянь рідкісна, м'ясо тверде, з непонятним присмаком. Клює наче дурна, нагла така, не встигаю опустити крючок з криветкою вона тут як тут, бичок навіть не встигає подумати щоб клюнути. Яка її назва???
Морская рыбалка
 
Підкажіть спіймав рибу без луски, місцеві кажуть на неї собачка. Яка правильна її назва і чи їстівна вона?
Днестровская Банка
 
Підкажіть спіймав рибу без луски, місцеві кажуть на неї собачка. Яка правильна її назва і чи їстівна вона?
Все о ловле раков
 
Цитата
А как на счёт бобра ? Его должна насторожить наша рука ? Зверюга эвакуируется или эвакуирует руку ?))
в даному випадку повинна насторожити нора)))) яких же розмірів мав би бути рак )))
Рыбалка на Днестре
 
середній, ниряв в вечері то багато в траві було гарного окуня
Рыбалка на Днестре
 
Був в Старій Ушиці з 26 по 28 число, риба добре ловилася лише 27 числа на кашу горох плюс манка, на опариша і червяка нехотіла брати, з 6-30 до 10 год зловив 11 підлящиків на 2 спінінга. 28 числа зранку лящ не клював, взяв спінінг і випадково натрапив на стайку окунів брав жадно на кожному закиданні.
Рыболовам Хмельницкого
 
це просто не працює, де ви бачили рибалку любителя, який може вільно ловити рибу на орендованій водоймі. Як варіант можна спробувати визвати поліцію
Едем вместе!
 
можливо хто збирається на вихідні з 25 по 28 на відпочинок, рибалку на Дністер 096-083-39-85
Отчёты о нырялках
 
Хмельницький, Південний Буг 21 травня з 12 ночі і до пів четвертої ранку. Улов 6 раків і 1 щучка.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
минулого року ловили коропа до 1,5 кг. Точно є білий амур, товстолоб, карась
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Неперевірена інформація, але кажуть що вже можна ловити рибу в великому ставу який біля Веселки. Ціна квитка 100грн.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
А різниця є, і велика, бо інспекція, то є державний, тобто узаконений орган нагляду. З подіями останніх років дуже багато в нас розвелося "активістів", не говорю про дійсно зареєстровані організації (благодійні, волонтерські і т.д.), які дійсно добросовісно, чесно і законно працюють.


Ну а як узаконений орган ніх...на не робить то як?? Що робити в даному випадку?? Внас на форумі повно рибаків з м. Хмельницький, хто із них хоть раз дзвонив  визивав рибінспекцію?? Під самим носом річка Південний Буг, на річці чорт зна що робиться, катамарани, байдарки, сітки. Та якби хоть  щось робилось то такого б не було. При дзвінку в рибінспекцію мене вже по голосу впізнають, дістав їх вже дзвінками, писав на їх сайт, надсилав фото, риб інспектор не одноразово приїздив. А якщо так сидіти і тикати в клавіші мов то не правильно се не правильно, то ніх...я ви не зміните......
Вибачаюсь  може трошки не культурно, але накипіло.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата

Правильніше було б пожертвувати спалений бензин рібінспекції і заставити їх провести рейд з залученням громадськості, щоб вони самі витягнули і знищили сітки браків, яких кришують.
а яка різниця хто пропливе, рибінспекція чи активіст, головне щоб щось робили. Риб інспекція нічого не робить взагалі, вот тільки хіба їм жертвувати бензин - мабуть спасибі скажуть
Помогаем начинающим начать
 
Цитата
Не мне рассказывайте.
Я Вам і не збираюсь щось доказувати, Ви просто візьміть і спробуйте, а вот тоді ми зможем подискотувати. А пошукати в інтернеті фото коли хтось наловив вудками кучу риби то це не проблема. Браконєри є завжди і всюди.
Перелов - мнения, отношение, обсуждение
 
Стосовно 10 риб  так це може бути лише в ванні чи в басейні ))))) Ладно може я дурний, але ж не можуть нерозуміти Вас всі остальні, Вас ніхто не підтримує у Ваших словах. :) УДАЧІ ВАМ
Перелов - мнения, отношение, обсуждение
 
Цитата
Рахую що це провокаційне питання і протестую.:bj:

Своє відношення до переловів я вже сказав.
 Я вже колись писав , рибалю з 5 років, виховав сина рибака, дуже багато людей привів до рибалки , я про кількість риби у тих водоймах де рибалю знаю більше ніж усі інспектори світу, тому і норми я регулюю сам , з деяких водойм риби не беру взагалі випускаю всю , на других можу і переловити.


почитав і не розумію Вас, самі собі регулюєте норму вилову ))) ну це ж смішно, Ви прекрасно знаєте що порушуєте правила, чим Ви тут гордитесь??? Всі не без гріха у всіх були перелови, так хоть мовчать. А ви тішитесь, що ви браконьєр, думаю коли Вас впіймають з переловом і випишуть штраф по максимальній ціні за кожну штучку рибки, Ви десятому закажите, що так робити не варто )))))
Рыболовам Хмельницкого
 
Прохання до тих хто частень проїжджає біля оазиса. В період нересту, працює прокат катамаранів, плавають на байдарках, повідомте про це рибохорону 29010 м. Хмельницький, вул.  Заводська, 61
тел. (0382)65-82-03
тел. (0522)65-83-77
я телефоную напряму на особистий тел 097-881-66-16 Юрій Вікторович
кроми нас ніхто цього не зробить
Рыбалка на Днестре
 
29010 м. Хмельницький,
вул.  Заводська, 61

тел. (0382)65-82-03
тел. (0522)65-83-77
я телефоную напряму на особистий тел 097-881-66-16 Юрій Вікторович
Перелов - мнения, отношение, обсуждение
 
Цитата
Я бы не стал на Вашем месте делать такие предположения. Аппетиты у людей разные, а так же потребности и возможности организма )) Я бы например увеличил норму вылова на водоёмах общего пользования до 5 кг.
Ну незнаю який це потрібно мати апетит)))) прямо голодуха получається)))

Цитата
Вы наверное не поняли мой ход мыслей. Те у кого штраф пол зарплаты как правило и не нарушают,  основные нарушители, те у кого штрафы вызывают снисходительную улыбку и для которых это не деньги. К примеру типа как принято у рыбаков  сравнивать на дорогах.

Можливо помиляюсь але за повторно скоєне порушення і штраф збільшується і конфісковують майно

Цитата
Я Вам верю, только откуда такой штат рыбинспекторов взять ? Или Вы считаете, что их штат нужно увеличить ?
не збільшувати, а працювати і штрафувати. Якщо в 1 день оштрафують чоловік 100 то повірте, новось бистро розлетиться поо рибаках. В Хмельницькому на Південному бузі коли отруїли чимось воду, риба масово почала заходити в невеличку притоку рибаків було тьма тьмуща, ловили всі і всім чим тільки можна цілу неділю з ранку до ночі. Після приїзду риб охорони рибаків  поменшало більш ніж в половину, а після другого приїзду коли виписали штраф сталось чудо рибаки взагалі пропали.

Цитата
Вы так считаете ? Хотите я кучу лазеек Вам в личку укажу, как эти правила повернуть в свою пользу или пункты которые противоречат чинному законодательству ?)) Нормальность понятие относительное и бывает разная, если Вас они устраивают, подчиняйтесь на здоровье, а я их буду пользовать в своих интересах ))
Вот в тому і вся проблема, що кожний начинає шукати лазєйки, а не виконувати добросовісно. Звідси і появляються дурацькі закони і інструкції про які задорнов любить розказувати.
Перелов - мнения, отношение, обсуждение
 
Непогоджусь із Вами стосовно норми вилову, невже Вам не вистачає 3 кг риби?? Штрафувати повинні і це необхідно, а стосовно того , що комусь це пів зарплати, то не нарушай і небуде проблем. Вот коли буде по принципу "Вкрав - випив - втюрму" то тільки тоді буде порядок. Якщо хоть раз в тиждень був би рейд і всіх підряд штрафували (перелов, недомірки, кількість вудок.....) повірте все різко змінилосьби в кращу сторону. І все нормально там з правилами любительського вилову риби, просто потрібно їх притримуватись. Правила дорожного руху також є і як не дивно, але їх стараються притримуватись, чому ж тут потрібно щось видумувати.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
У нас уже есть такие проверки, даже с вертольотом. Проверяют улов и крючки, и при єтом все такие серьезние, все мол по закону должно бить, а то что сетями все заставлено, сразу мороз включают.

Дзвоніть в рибоохорону на гарячу лінію, повідомляйте, чому Ви мовчите?
Рыбалка на Днестре
 
Є непідтверджена інформація, що в районі Устя добре покльовує карась і підлящ.
Помогаем начинающим начать
 
Цитата
водолазного снаряжения
а це вже браконєрство, підводна охота - костюм, маска, ласти, трубка, ружйо. Без всяких балонів і прочого.
Всі думають так просто взяв заліз з маскою настріляв кучу і виліз, а спробувати і перевірити слабо? Проплававши годинки так 4-6 і підстреливши пару карасів чи щучку. В багатьох охота відпадає охотитись, як вище писалось це вам не соточку перекинути і сигаретку закурити на бережку...
Рыболовам Хмельницкого
 
вмене взагалі сумніви, що наша риб охорона працює, в перший же день нересту люди плавали на байдарках, хтось навіт на кайті катався. В неділю також плавали на байдарках + бачив ще на  1 надувну лодку. Якщо с місті таке робиться у всіх на очах то про, що ще можна говорити???? Вони непевне відреагують коли динамітом почнуть глушити, вот тоді може хтось і рухнеться.
Рыболовам Хмельницкого
 
скоріш за все Ви праві
Рыболовам Хмельницкого
 
якщо взяти чисто по закону, то неможна, але треба дійсно уточнювати в риб інспекції і в письмовому варіанті. А то як кажут слово до діла не прешиєш
Рыболовам Хмельницкого
 
якщо бути точним то не де хочеш, а відповідно додатку до наказу про нерест
Рыболовам Хмельницкого
 
Увага нерест
http://main.golovrubvod.kiev.ua/2011-08-04-12-16-54/66--2015.html
Став на Озёрной
 
Цитата
Просто оформити не можливо, з батьох причин:

3. Відбувається тендер і т.д.
Купа "гемороя" та мало толку. Спотритвне та любительське риболовство регламентується законодавством, заборонити вилов ендемічних видів риби(окунь, щука, судак і т.д.) згідно законодавства не можлиово, якщо не порушуються норми вилову. А, якщо порушуються, викликаємо поліцію та рибохорону..... но це теорія, а життя в нас друге.
P.S. Разруха не в клозетах, а в головах. (проф. Приоброженский)

спочатку потрібно подати документи на оренду, а громадським і комунальним організаціям надаєтся без тендеру, якщо я не помиляюсь.
Так було передано царське озеро в оренду комунальному підприємству, без тендерів і не проводилось ніякого зариблення проте плату берут )))) ....
якщо є офіційні документи на зариблення тих чи інших видів риб, то можна і встановлювати заборону на вилов. А насправді то головне взяти в оренду озеро, а далі просто підігнати законодавство так як вам потрібно)))) і все зоконно
Став на Озёрной
 
Цитата
1)хто буде його охороняти і 2)де брати ресурс на охорону водойми?
там де і звичайний орендатор бере, членські внески, квитки....
Став на Озёрной
 
ну а на ХОФРС не можна оформити?? Або створити якусь громадську організацію їй передається без тендера
Став на Озёрной
 
поки офіційно небуде озеро взяте в оренду, нічого путнього там не получиться
ХОФРС и соревнования
 
вчора проїжджав біля бугу в 17 годині, жодної люддини на річці не було, лід на пляжі метрів пят від берега. Напевне він вже тонковатий.
Гидрики (носки, перчи), груза, пояса
 
Продам грузовые системы зовущиеся в народе СКОВОРОДКА. Хороший помощник для тех ныряльщиков у кого проблемы со спиной
Сидит идеально + возможность регулировок с очень большим запасом (сковороду можно поднять хоть под лопатки, хоть опустить на поясницу).
Покупая грузовую систему, вы получаєте в комплекте марсельский ремень который можно использовать отдельно от разгрузки.  Все разгрузки с марсельским ремнем, длина ремня 1,35м
Свинец крашеный в покрасочной камере молотковой краской

Возможно изготавление по индивидуальному заказу,
расгрузка изготавливается по Вашим индивидуальным параметрам ,учитывая рост, вес, обьем груди и обьем талии

Выбирайте качество и удобство!

Цена:
7 кг - 730 грн
8 кг - 795 грн
9 кг - 860 грн
10 кг - 925 грн
11 кг - 990 грн
12 кг - 10000 грн
Став на Озёрной
 
я нікого не виправдовую, а просто дав Вам пораду, щоб не сталось якогос лиха, а далі вирішувати Вам (Викинути патика так за 5-7 тисяч + катушку за 2-4 тис + шнур повірте за таке і сісти спокійно можна ). Краще поговорити спокійно і пояснити ситуацію, не варто все вирішувати силою.
Баланс порушуют не мудаки а Ви, я ж Вам у приват все написав. Далі небачу сенсу це обговорювати.
Став на Озёрной
 
Цитата
а на рибу ні.
а Ваша риба, що була маркована, як Ви знаєте де Ваша, а де аборигенна? :)
нажаль, але насправді законодавство таке, що можна наказати навіт за запуск риби, за порушення біобалансу.
Став на Озёрной
 
Цитата
Треба зробити рейд у вихідний день, провести "роз'яснювальну" роботу, викинути пару тройку тих телескопних патиків у воду, і після того мудаків зменшиться наполовину.
якщо враховувати, що у тих мудаків патики можут коштувати добрі гроші то за таке можна і в міліцію загриміти, краще просто поговорити і розяснити. Ніякого права Ви на став не маєте і забороняти також не маєте права у них такі самі права на став як і у Вас(це з погляду закону). А вот поговорити з людиною і розповісти про те, що риба запускається за кошти рибаків + запропонувати вступити до спілки рибалок і заплатити певну суму на закупку зарибку думаю це варто зробити.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
почав недоходя до пожарки і направився в сторону острова зі сторони зарічанської, потім  кругом острова, біля дамби
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Був з лодкою в неділю на бугу з 14 до 17 навіть тичка не було
Помогаем начинающим начать
 
Всім привіт, хтось із Хмельницька є? Відгукніться. Хочеться долучитись до підводного братства
Едем вместе!
 
можливо  хтось збирається на рибалку на вихідних, составлю компанію
096-083-39-85 Макс
Сковорода с диска бороны
 
думаю втулка не буде мішати , набире потрібної температури і все буде ок, як варіант буде сковородка довше теплою після того як знімете з костра, а стосовно липестків то це скоріш діло вкуса - кому як подобається, ну або можливо розміри якщо завелика то потрібно підрізати.
Рыбалка на Днестре
 
минулих вихідних відпочивав у Рудківцях, пробував ловити окуня але щось результат був зовсім не втішний, а вот раків то там повно виявилось, майже за день купання з маскою спіймав 70 штук. Невеликі але під пиво в самий раз
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Знайомий їздив в Ярославку то казав, що непогано карасик покльовує
Днестр
 
Бачу народ не дуже активний, але всеодно запитаю. Збираюсь з друзями в Затоку може хтось підскаже де там можна взяти лодку на прокат, чи хтось може відвезти в море половити бичка???
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Хто живе в Ружичнi чи Хмельничани.

Для тих хто живе в Ружичні, а за остальних незнаю
Информация о Хмельницких водоёмах
 
про 300 грн за сезон на ставку, що біля Веселки оказується правда, але  300 грн це для місцевих.По поводу риби не знаю, кажуть щось запускали. Ловити можна буде в  четверг, суботу і неділю
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Незнаю чи правда, але знайомий казав, що цього року мають розрішити лов риби на ставу, що біля Веселки, що колись був Рудика. 300 грн за сезон
Общие юридические вопросы
 
а курс нац  банка на який момент береться? на момент подачі позову?
Общие юридические вопросы
 
потрібна допомога в розподілі майна?
хочу подати позов на розподіл майна подружжя і вимагати повернення частини коштів з депозиту який був відкритий у долларах. Чи можна требувати іменно доллари не переводячи їх в гривні?
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
В катушці протерся лєскоукладувач, можливо вкогось є, з мене пиво
Сплав по Дністру
 
Якщо я не помиляюсь то на Дністрі буде нерест, дивіться щоб не виникло проблем
Став на Озёрной
 
до чого тут остроумність, я вас просто запитав. Хто в даному випадку буде відповідати за рівень води, за підтримання дамби в належному стані і недай бог щось із дамбою ????
я не спеціаліст в даному питанні, треба питати тих хто має в оренді став
Став на Озёрной
 
а як ви це собі представляєте? орендувати половину водойми, а з  другою що? рибалки спокійно на 2 половині будуть ловити. І мені здається що полюбому гідроспоруда повинна бути в оренді бо орендар відповідає за скид води, еко податок, і все таке...
Досвіду в даному питані не маю, просто в свій час хотів  взяти став в оренду і стикнувся з  даним питанням, хоча  районна рада м. Хмельницького, надавала в оренду водойми без оренди гідроспоруди. допоможу чим зможу, самого цікавить таке питання
Став на Озёрной
 
а як ви це собі представляєте? орендувати половину водойми, а з  другою що? рибалки спокійно на 2 половині будуть ловити. І мені здається що полюбому гідроспоруда повинна бути в оренді бо орендар відповідає за скид води, еко податок, і все таке...
Став на Озёрной
 
якщо не помиляюсь, то став рахується як пожежна водойма і навряд щось вигорить, хоча спробувати варто, можна договір якийсь укласти з пожежниками, але  вся проблема в теперішному законодавстві. Щоб взяти став в оренду, який має гідроспоруду, потрібно орендувати гідроспоруду, а вона навряд  стоїть на балансі. Получається спочатку потрібно зробити оцінку гідроспоруди, тех паспорт , поставити на баланс фонду держ майна, а потім взяти  її в оренду і аж тоді пробувати орендувати став.  Знающі всю цю процедуру поправте якщо щось не так
Став на Озёрной
 
поправте мене, але мені здається, що спочатку все це потрібно узаконити, а то після зариблення дуже бистро  орендатор може появитись
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Знаю декілька людей, які там проживають(огорожі в воду заходять), повір, в них просто так взяти щось не просто (щоб ще самим нічого не віддавати потім)... Одним словом не в цій країні, де єдині закони, які виконуються - це закони фізики.

мабуть ми про різне озеро говорим, бо ніяких огорож на озерній не бачив. Можливо Ви маєте на увазі озеро за першим автовокзалом?
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Хто стикався з договором оренди на гідроспоруду? потрібна порада як все оформити.
Вопросы по аренде водоёмов
 
Хто стикався з договором оренди на гідроспоруду? потрібна порада як все оформити. Якщо не помиляюсь то гідроспорудою відає фонд держ майна?
Став на Озёрной
 
Цитата
Щось мені здається, що з тими людьми, які взяли над водоймою шефство кашки не звариш, і їх не подвинеш... отака перспектива ІМХО

Наскільки мені відомо то ніяких документів щодо оренди немає. Можна спробувати взяти офіційно в оренду
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Чи є в кого інформація на рахунок царьського озера?


Воно знаходиться в оренді
Прикормки
 
з 4 посту видно, що улов непоганий, але риба вся відбірна і в один розмір, скоріш за все платний став і  напевне риби повно, що і на хробак результат міг би бути такий. Можливо і помиляюсь, але для зрівняння треба було ще спробувати якусь насадку
Информация о Хмельницких водоёмах
 
на Бугу лід тонкий ніхто  не ходить, всі ловлять з берега, а точніше-багрять  гаками на плоскій, вчора повно народу було, сьогодні майже не ловиться, но рибаки є
Информация о Хмельницких водоёмах
 
https://www.youtube.com/watch?v=JSqr5dDS-Rs
ХОФРС и соревнования
 
нікого небуду тут захищати, але чесно кажучи я відношусь до
Цитата
,  для більшості рибалок та федерація до одгого місця бо рибальський спорт і рибалка любительська то трохи різні речі
ну і сенсу я ніякого в цьому для себе не бачу. Ну старається Andrey_Smile щось зробити, ну і нехай... Критикувати  завжди легше, краще хто має можливість і опит допоможіть, підскажіть, а Вам Andrey_Smile ви неправильно реагуєте на критику, потрібно для себе робити висновки.... всі ми займаємось улюбленим "хоббі"
Информация о Хмельницких водоёмах
 
в гречанах, на тій частині, що до моста по західно окружній ходят з острогами, кажуть знову щось злили в річку то риба душиться,  багато мертвої риби, дуже багато малька, монстри товстолоби і коропи за 10 кг, в неділю сам бачив як якийсь мужик біля вопака продавав товстолоба кіл так під 12-14 і коропа 7-8 кг. по  слухах якийсь спитрзавод чи щось на подобі того скинули у воду відходи.
[ Закрыто] Встреча хмельницких форумчан
 
Може б ми десь зібрались великою компанією на рибалочку?? заодно і зустріч відбулась би, як приклад може хто буса має чи орендувати і на збруч......
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Сьогодні їздив з товаришем на хижака на обводний канал на ружичній, повна тиша навіть удару небуло. На білу рибаки також сидят - глухо
Рыболовам Хмельницкого
 
таке покращення чекає не тільки рибінспекцію, а майже всю держ структуру
Едем вместе!
 
якщо для вас це товариш і компаньйон, я за вас радий..
Едем вместе!
 
маю бажання вийти завтра з лодкою на коропа, хто має бажання составити компанію?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
да 20 травня останній день
Хмельничане, а давайте-ка вместе.......
 
Можливо я скажу щось не так але я скажу. Почитавши вище сказане вирішив хоть щось але спробувати зробити, Більшість із нас живе в м. Хмельницькому де маєм чудову на мою думку водойму р. Південний буг як не странно на нашому Бузі під час нересту працює прокат катамаранів, рятувальники здають на прокат човни, прогулочний катер також катає людей, проте жодної лодки з рибаками я не бачив. Знайшовши номер гарячої лінії нашої риб охорони 65 82 03 я просто взяв і зателефонував повідомивши про все що робиться на Бузі, сказали що зімною звяжеться інспектор і як не дивно, але він дійсно зателефонував і сказав, що розбереться в цей же день. Як не странно але наступного дня прокат як працював так  і працює по сьогоднішній день. Я зателефонував ще раз щоб дізнатись вчому причина відповідь мене просто приголомшила оказується жодного звернення від громадян не поступало окрім мого ...  Скільки б ми тут із вами не розсуждали на форумі але поки кожен із нас не зробить хоть щось нічого внас не зміниться. А всього навсього якби кожен взяв і просто зателефонував  на гарячу лінію і залишив повідомлення про порушення (всі повідомлення записуються в журнал) цій службі прийшлось би працювати
Допоможи товаришу
 
можливо хтось із форумчан є юристом, потрібна консультація
[ Закрыто] Встреча хмельницких форумчан
 
был впервые приятно было познакомится
Весна не за горами - все на борьбу с браконьерами !
 
вот що знайшов можливо комусь знадобиться
Азовдержрибоохорона: +38(06153)434-78, +38(06153)363-91

Східно-Чорноморське ДБУ: +38(0692)46-68-82

Західно-Чорноморське ДБУ: +38(048)701-27-96

Винницкая рыбинспекция (Вінницядержрибоохорона): +38(0432)67-12-40

Волынская рыбинспекция (Волиньдержрибоохорона): +38(0332)24-35-77, +38(067)360-78-40

Донецкая рыбинспекция (Донецькдержрибоохорона): +38(06262)299-04

Днепропетровская рыбинспекция (Дніпропетровськдержрибоохорона): +38(056)713-80-01, +38(056)71-37-811

Житомирская рыбинспекция (Житомирдержрибоохорона): +38(0412)24-57-81

Запорожская рыбинспекция (Запоріжжядержрибоохорона): +38(067)528-08-87

Закарпатская рыбинспекция (Закарпатдежрибоохорона): +38(03143)273-53, +38(3143)266-10, +38(3143)274-50

Кировоградская рыбинспекция (Кіровограддержрибоохорона): +38(0522)22-77-42

Киевская рыбинспекция (Київдержрибоохорона): +38(044)486-69-40

Луганская рыбинспекция (Луганськдержрибоохорона): +38(0642)64-61-82, +38(0642)64-61-83, +38(066)740-25-94

Львовская рыбинспекция (Львівдержрибоохорона): +38(0322)70-41-88

Николаевская рыбинспекция (Миколаївдержрибоохорона): +38(0512)43-04-60, +38(067)512-10-54, +38(067)511-93-26, +38(067)515-57-96

Полтавская рыбинспекция (Полтавадержрибоохорона): +38(05366)384-76

Ровненская рыбинспекция (Рівнедержрибоохорна): +38(067)360-78-56

Сумская рыбинспекция (Сумидержрибоохорона): +38(0542)61-01-22

Тернопольская рыбинспекция (Тернопільдержрибоохорона): +38(0352)23-64-31

Харьковская рыбинспекция (Харківдержрибоохорона): +38(057)758-60-10, +38(265)618-46, +38(259)612-15

Херсонская рыбинспекция (Херсондержрибоохорона): +38(0552)27-01-47, +38(0552)27-02-28, +38(0552)39-13-95

Хмельницкая рыбинспекция (Хмельницькдержрибоохорона) : +38(0382)65-82-03

Черниговская рыбинспекция (Чернігівдержрибоохорона) : +38(0462)69-71-02, +38(099)112-13-44

Черкасская рыбинспекция (Черкасидержрибоохорона): +38(0472)31-09-86

Черновецкая рыбинспекция (Чернівцідержрибоохорона): +38(0372)520-27, +38(067)373-14-00

Ивано-Франковская рыбинспекция (Івано-Франківськдержрибоохорона): +38(0342)78-81-58

Сулинська державна інспекція: +38(05365)374-12
Весна не за горами - все на борьбу с браконьерами !
 
воно то так, впаяли двом бідолахам але якщо небуде тих бідолах то і візьмуться за кілометрові сітки, не закони такі, а люди внас такі. Думаєте за кордоном набагато жосткіше можливо але іностранцеві до нашого Івана ще далеко, наш до любого закону придумає лазейку як обійти той закон.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
в минулу неділю з товаришем проплавав на Бугу з 10 до 16, я небачив жодної покльовки, а товариш зловив лише 1 окунчика. Попливли в дальні гречани, і там зразу зацепили сітку, витягнувши її обнаружили з 15-20 лодошечних карпиків(тих що запускали пару неділь назад), як не странно але всі вони були живі і випущені на волю, декілька плотиць і окунів ми правда забрали з собою, сітку правда запакували в кульок разом із кірпічом і на дно. А сітки там ставлять просто серед біло дня, пропливаючи повз 2 мужиків один із них попросив ім щось завести лодкою ми подумали хочут резинку поставити щоб окуня на живця ловити але підпливши ближще побачили сітку, після парочки матів і розказів куди їм із нею піти і що зроби + попробували зробити декілька фото на що вони просто обернулись спиною до нас і почали спаковувати. Таких пару чоловік і ті карпики які були запущені до літа не доживуть. Колись обсуждалась тема про рибнадзор чи то УОРОВЦІВ, можливо вкогось є їх номер щоб можна було подзвонити і здати з доказами, може хоть комусь впаяють якийсь штраф.
Едем вместе!
 
маю бажання сходити на наш буг з ночовкою на коропа - хто має бажання составити компанію. 0977260855 - Макс
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
- Ты кто такой? - Я Амур.
Видишь ту девушку? Сейчас
я выстрелю в твоё сердце. -
Она же очень страшная! - Я
подлый Амур!
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
Чуть не назвал жену именем
любовницы… Купил кошку
назвал Машкой! Все супер!
Вечером прихожу домой,
жена щенка купила, назвала
Ашотом… Сижу курю…
думаю…
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
Ha cеминарe женщин на тему
"как жить в любовных отношениях с вашим мужем"
женщин спрашивали, кто из вас любит своих мужей?

Все женщины подняли руки.
Тогда их спросили:
<Когда в последний раз вы сказали вашему мужу
что вы его любите?>
Некоторые женщины ответили сегодня, некоторые вчера, некоторые не помнят.
Тогда женщинам сказали взять телефоны и отправить следующий текст:
"Я люблю тебя, дорогой".
Затем женщинам сказали обменяться телефонами и читать пришедшие текстовые сообщения.
Вот некоторые ответы:
1. Кто это?
2. Ах, мать моих детей, ты больна?
3. Я люблю тебя.
4. И что теперь? Что случилось с автомобилем снова?
5. Я не понимаю, чего ты хочешь?
6. Что ты уже сделала сейчас? Я не прощу
тебя на этот раз.
7. ?!?
8. Не ходи по кругу, просто скажи мне, сколько тебе нужно?
9. Мне это снится?
10. Если ты не скажешь мне, кому это сообщение на самом деле, кое кто умрет.
11. Я просил тебя не пить больше. Я удалюсь, если ты устала от меня.
12. Чего бы ты ни хотела, ответ - нет.

Русские туристы в Чехии часто сталкиваются с забавной путаницей в русских и чешских словах и предложениях.Однако, если вы надеетесь в поездке "как-нибудь интуитивно" разобраться в разговорном чешском языке - вас ждет разочарование. На слух русские могут воспринимать не больше 20% из чешской разговорной речи. Зато большинство надписей будет казаться вам забавными, но все же "понятными". Но не заблуждайтесь, - часто эти надписи означают все с точностью до наоборот.
Тем не менее, давайте попробуем разбираться и читать хотя бы чешские вывески, указатели и объявления. В путешествии по Чехии это очень пригодится:
Как вы думаете, "Рыхлая очерственная потравина" - это вкусно? Классический случай, - нашему туристу не придет в голову покупать продукты в заведении с вывеской "Потравины". А зря - "Потравины" - это место, где в Чехии можно купить еду и напитки, и значит это слово - "Продукты".

Вот несколько забавных выражений для начального изучения чешского языка:
очерственные потравины-свежие продукты
слухатка- наушники
змерзлина-мороженое
зверина-дичь
запомнить-забыть
вунь-запах
вонявка-духи
родина-семья
страна-партия
овоци-фрукты
зеленина-овощи
летедле-самолет
седадло-кресло
летушка-стюардесса
зачаточник-начинающий
езденка-билет
обсажено-занято
пирделка-девушка
барак-жилой дом
позор- внимание
Позор слева-внимание распродажа (весьма полезно знать!) Позор на пса! -Осторожно злая собака!
Позор полиция воруе- Внимание полиция предупреждает.
Падло с быдлом на плавидле-статный парень с веслом на лодке.
вертульник-вертолет
дивадло-театр
шлепадло-катамаран
поноски-носки
Aхой перделка!-Привет подружка.
А уж какие изумительные сочетания получаются:
Дивки даром-объявление при входе в клуб-девушки не платят за вход.
Мясокомбинат Писек- Писек город в центре Чехии.
Русскоязычныетуристы смеются до икоты, глядя на рекламные щиты "Кока-колы":
Там красуется традиционная замёрзшая бутылочка, а надпись на щите гласит:
"Доконали тварь!"
Между тем, в переводе с чешского это всего лишь мощный рекламный слоган :
"Совершенное творение!"
Вот такой удивительный чешский язык...
Aхой перделки и падлы!
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
Абонент, владелец телефона:
— Девушка, до меня не доходят SMS-сообщения!
Оператор:
— Прочтите их еще раз

Объявление в больнице: “Нет денег – будь здоров!”.

Мужчина на тротуаре разглядывает 5-тысячную купюру на просвет. Подходит гаишник: - Вы случайно не на машине?
- Нет, а что?!
- Жаль…

Мужчина вызывает «Скорую помощь». По приезду оной: - Что случилось ? - Теща грибочками отравилась… - А почему она вся в синяках ? - Да она их есть не хотела !
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
Белобородько, випадок звичайно то смішний але за таку рибалку, я б ту електро вудку в зад засунув і включив,  ваш товариш ще легко  відчухався - повезло, що рибаки інші небачили вас
Рыбалка на арендованных водоемах
 
Лично из своего опыта скажу что добросовестных и справедливых орендаторов очень мало - на пальцах можно пощитать .
Юридический ликбез рыболова
 
как по мне так очень нужная тема
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Був на царському з лодкою на середині в камишах 6 і 7 липня, якщо прикормити то кльов суперовий, з 6 ранку до 10 год на двох  64 карася, з яких штук 8 трохи більших, на другий день так само, ловив на манку на червяка не клювало. Бачив як мужик спіймав 2 коропа на кивок
Выбор карпового удилища
 
я собі придбав минулого року 2 спінінга Crocodile не дорогий і вроді непогана якість, пока задоволений
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
я мав на увазі нормальну рибу, а не піти і насмикати плотви з розміром як палець
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
воно то зрозуміло, що вирішувати мені але якщо нічого не ловиться то і йти немає сенсу
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Підскажіть інформацію про озеро на озерній, щось там ловиться? яка риба є ? і чи варто взагалі туди ідти
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
150гр-200гр.щучкой по осени.(:)
Щось я не розумію, восени проводили змагання по хижаку з ціллю зменшити його кількість, а потім саміж запустили щуку?
А какие у форумчан плавсредства?
 
А у меня еще скромнее - Барк 240с, даже воды еще не видела, жду 20 числа
[ Закрыто] Лодка Барк дешево
 
Цитата
Не нравится не берите!
та может кто и хочет взять так неизвестно што и сколько оно стоит
У кого какие рыбки?
 
мому акваріуму вже 2 роки, і там плавають сині гуппі і флагові меченосці, також є чорні і жовті анцитруси з криветками черрі, а ще є куча катушок і меланій  які плодяться набагато швидше  тараканів. Пробував їх давити, вибирати но результату мало (як то кажуть забив болт) нехай живуть
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
Василиса прекрасная
[ Закрыто] Лодка Барк дешево
 
вы бы еще написали - она зеленая или белая.....
Барков знаете сколько есть? укажите модель , цену
Кто и чем или как накачивает свою ПВХашку.
 
вот нашел турбинка интекс  90 грн от прикурователя

http://aukro.ua/elektricheskij-dorozhnyj-nasos-12v-intex-66626-i3285742827.html
Мой аквариум
 
а зачем в унитаз, подарите кому нибудь
Надувные лодки Барк
 
незнаю как кто но я свою лодку получал в коробке перед новым годом, правда коробку наверное тоже пинали :)
Надувные лодки Барк
 
а как же запрет?
Браконьерил ли я?
 
Цитата
Чесно говоря, я немного "збентежений" тем, что 41% никогда не браконьерил :wink::bk:

просто людям стидно признатись
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
Дружина цілий день годує чоловіка одним горохом - немає грошей на інші продукти. До вечора дивиться — чоловік сидить в річці, пітний та червоний від натуги.
- Чого це ти робиш?
- Не можу більше гороху. Рибки захотілося.
- А де ж вудка?
- Та я не вудити, а глушити збираюся.
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
стоят два дядьки в штацком с ксивами - экология и рыбинспекция.
Треба було взнати номера телефонів ми їм багато роботи підкинулиб, заодно і вони покращили свої показники і може хоть якомусь де..лу впаяли штраф
Тюнинг катеров и лодок
 
Цитата
Забить и не обращать внимания:smile:

тоже согласен на все 100%, лодка же для рыбалки а не для дефиле
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Друг был на той неделе.

а ціна яка?  Вроді спускали але кажуть, що рибу не всю забирали, вроді є гарних розмірів карась і короп.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Знайомий пропонує поїхати в Шарівку на рибалку, підскажіть інформацію і чи стоїть їхати туди?
Улыбнись сам и поделись улыбкой с друзьями
 
Муж возвращается домой после работы, на столе записка:
"Дорогой, я ушла к подруге, на ужин рыба, удочка в коридоре"

Рыбка гордо сказала:
- Я в воде, в родной стихии, и поэтому меня никто не поймает.
А рыбак спокойно ответил:
- Не волнуйся, ты уже в кастрюле.

Сидят два мужика на берегу реки, рыбу ловят.
Один другому говорит:
- Слышь, Вань, ты, это, к моей жене ходишь. Нехорошо…
Тот восклицает:
- Вас, Петровых, не поймешь!
Жена говорит - хорошо, ты - нехорошо…
В які іграшки рубаєте на компі чi мобiльном?
 
контрастрайк
Квадроцикл для рыбака
 
да согласен, но сомневаюсь что  взяли вы его для рыбалки :)
Даже не представляю как на нем с удочкими сачком и всеми прибамбасами ездить на рыбалку.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Очерету немає, рівень води піднявся і посередині видно тільки верхівки кущів лози. Карась і з берега доволі непогано клював
Квадроцикл для рыбака
 
лично мое мнение -квадроцикл не для рыбалки разве только чтоб поразвлечься, грязь помесить.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Вчора був на Царському озері починає покльовувати карась на червяка але карасик маленький такий як минулого року ловився
Кораблик для завоза снасти и прикормки
 
сходіть в будинок творчості (піонерів) там є кружок судномоделістів там Вам допоможуть, а ще вони мають контакти чоловіка який виготовляє кораблики для рибалки - поспілкуєтесь із ним. Він думаю допоможе Вам а можливо і продасть корпус.
Кораблик для завоза снасти и прикормки
 
який радіус дії того китайця? я  не знайшов. За такі гроші думаю метрів 60. Вся проблема в дороговизні радіо апаратури, я закинув це діло, у мому випадку получилось що купити готовий буде дешевше. Ходив до радіомоделістів пробували прикинути скільки буде стояти якщо робити самому, як не крутили получиться дешевше купити.
[ Закрыто] Экстрим
 
люблю горные лыжи
Бычок
 
Цитата
Единый способ освободиться от зацепа не залезая в воду это всеволиш пару минут подождать не торогая удилище и бычек сам выведет оснастку ,проверено опытом.

згідний на всі 100%   Пару років назад відпочивав в Одесі то їздив на морську рибалку на Балку, то також було декілька зацепів, сказали пару минут почекати і все буде добре
Досчитаем до миллиона (игра)
 
продовжуєм далі
Досчитаем до миллиона (игра)
Состояние дорог Украины
 
Цитата
. Обидно, досадно и дорого. И кому жаловаться?
Десь з пів місяця назад в новинах показували як постраждавший водій подав позов до суду і виграв
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Тихо,ша, у меня там тёща работает).
одним махом два зайця )))).   Так Ви як ніхто повині знати про всю ситуацію з заводом
Оснастка макушатника
 
Как по мне то тоже думаю что ерунда
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Все можливо. Короп і товстолоб найбільш вразливі до задухи. Від отрути загинув би і карась з лином.
Вчора також був на бугу біля гречанського моста, також бачив багатенько дохлої риби  амура кілограм так 11-12 і коропа кілограм так з 8. Короп з виду як недавно віддав кінці днів 4-5
Мой аквариум
 
якщо у Вас не примхлива риба, а прості гупарі, меченосці... то їм не обовязково відстоювати воду і даже не обовязково добавляти аква сейф, головне щоб температура води яку ви будете доливати була приблизно такою як в акваріумі
Тюнинг катеров и лодок
 
Можливо попробувати трохи перемістити сідушку ближче до центру, щоб не перевернутись?
Досчитаем до миллиона (игра)
 
продолжаем
Досчитаем до миллиона (игра)
 
Наказ ДПС України від 21.12.2012 № 1171 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо особливостей подання декларацій з податку на прибуток та сплати податку у 2013 році "
Надувные лодки Барк
 
Цитата
камеру от Жигулей на худой конец.
а почему бы и нет, нехотите лодку таскать берите камеру а еще проще и  легче в плавь - и окунетесь и ничего тащить ненадо. А вот после етого и задумаетесь как Вам лучше
Рыболовам Хмельницкого
 
а, що за риба така ?
Надувные лодки Барк
 
как по мне то берите В-220 разница в весе всего 2 кг. зато плюсом есть длина на 30 см. больше и ширина на 15 см. + нормальные уключины и ценовая политика в 130 грн разница.
Цвет лодки
 
всі лодки миються - все залежить як мити і чим мити. як на мене то особо великої різниці в кольорі лодки немає (якщо не брати до уваги нагрівання на сонці), треба брати ту яка подобається,  а не плавати потім і з заздрістю поглядати на лодку сусіда, та  будь вона біла, сіра чи зелена всеодно після рибалки треба мити нікуди від цього не дінешся.
Угадай вес по фото
 
думаю десь 3,4 кг
[ Закрыто] Первый в мире телефон с 3-мя симкартами
 
к чему все ети розговоры?? человек хочет продать какая всем остальным разница как он устроен, главное что робочий телефон.
Кто такие браконьеры и как с ними бороться?
 
Тільки брати в оренду, раз ставок в полі поза населеним пунктом то і ціна повинна бути не великою
Отдых и возможная рыбалка на ЮБК.
 
минулого літа їздив відпочивати в Ніколаївку в липні, проживав  в першій лінії від моря, то на рибалку ходив кожний день. Перший день попробував з малесеньких 3 твістерків покидавши з минут 40 поняв, що шансів спіймати хоть щось 0, підійшовши до місцевих сказали, що потрібно на червяка. А де того червяка взяти ніхто не сказав. На другий день обійшов всі рибні магазини червяків ніхто не продає, згадав що рік назад ловив на куряче мясо в Одесі бичка і доволі успішно, но і мясо підкачало точніше кльов був але не ахті. На 3 день у місцевих придбав червяків і вже стало набагато краще клювати але як намене то найкращий кльов був на криветку. Попадались морські окуні, барабулька і 1 бичок. Барабульку їв вперше пожаривши на мангалі - показалось що вкуснішої риби за барабульку немає.
[ Закрыто] Первый в мире телефон с 3-мя симкартами
 
Незнаю скільки там радіомодулів, но те, що 3 одночасно активні то це 100% зараз є навіть на 4 сім карти і всі 4 одночасно активні.
Сам постійно заказую з китаю айфони і самсунги на 2 карточки, правда не по такій ціні. Продавцю можна вірити
Досчитаем до миллиона (игра)
 
1158-й тираж лотереи «Гослото 5 из 36»
Угадай вес по фото
 
1 - 3,400    2  -  4,350
Угадай вес по фото
 
или около - 32 кг
[ Закрыто] Куплю - продам
 
Может ктото собирается продавать 2 комнатную квартиру новой планировки то я бы купил
Угадай вес по фото
 
окунь -  950    щука - 2,300.
а взагалі давайте по черзі, розберемся з вагою окуня а потім за щуку візьмемся
Угадай вес по фото
 
ну все, всі ждем результату.
Угадай вес по фото
 
до 3,400 кг. навряд більше
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
ну как то так

Миниатюры
P.S. Только жёлтый не трогайте
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
Даже не представляю як таку махіну витягнути. Мало віриться що зловили його на мормишку чи на блесенку
[ Закрыто] Продам 1,5 местная Лисичанка
 
Продам надувную лодку 1,5 местная Лисичанка: грузоподъемность 180 кг. Количество гермоотсеков 2. Ширина 1000 мм, Длина 2100 мм, диаметр баллонов 280 мм. Масса всего комплекта - 9 кг. Самовивіз 600 грн..
Комплектация
Лодка надувная 1
Сиденья 1
Насос 1
Весла 2
Ремкомплект 1
Клапан 2, запасний 1
Паспорт 1
тел. 097-726-08-55 Максим
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Наскільки я знаю то це Рудика ставок. Там тільки розводят рибу, а ловити не дозволяють. Вздовж ставка є канал то там безкоштовно риба є всяка даже сом є.
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
100% прийде на ту почту якої вказано індекс, я замовляю часто товар з Китаю то проблем ще небуло жодного разу все приходить чітко.
[ Закрыто] Куплю - продам
 
Цитата
Мужики, а подскажите где можно купить эхолот с дистанционным управлением, что бы датчик можно было забрасывать удилищем с берега. Зарание Сп.
Як на мене то краще купіть лодку, я повністю згідний з МУРЧИКОМ
Рыболовам Хмельницкого
 
минулих вихідних під гречанським мостом бачив мужика яки й сидів з екранами, так за пів часа взагалі нічого не зловив
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Ет - риб"яти - тут  ви мене  вапчє  накрили...  
у  вашій -  все залежить  від  ферментів  слини , що передаються генетично...  і ще від  того , що вчора їв....    І  харчуватись  відповідними продуктами...По утрам....
Можете спробувати, а якщо не допоможе то для відповідних ферментів можна зїсти червячка :)
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
можу поділитись наясом і пістіею, бистро розростається
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Шукаю квартиру, можливо хтось здає за розумну ціну або має знайомих, бажано близько до центру
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
десь приблизно 2 місяці назад бачив в Епіцентрі дешеві коремати до 30 грн. З ного на крайняк можна нарізати наколіннників
Всі в онлайн!
 
Дякую всім хто підтримав голосом.
Цитата
Ну хоть вбий не бачу де там комент можна добавити)))
Якщо Ви зайшли на той форум як зареєстрований користувач то знизу під фотографією є плюси а під ними віконечко для коментів. Ну або можливо модератор щось намудрив з Вашим акаунтом
Всі в онлайн!
 
Цитата
Зареєструвався, але не зміг проголосувати. Пише що вже вичерпано ліміт оцінок. Може пізніше попробую. Фотка дійсно найкраща.:dm:

Дуже дякую Вам за голос
Всі в онлайн!
 
да потрібно зареєструватись і підтвердити реєстрацію з почти. Далі адмін провірит реєстрацію і все можна голосувати. Для голосування необхідно проставити + в коментарях. Дякую всім хто відгукнувся
Всі в онлайн!
 
Торгова марка Bark проводить конкурс лодка за фотку. переможе той хто набере більше голосів, потрібно проголосувати за фото (в коментарях поставити  "+" ) вот фото   http://ohota.dp.ua/forum/index.php/gallery/image/662-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BA-1/   допоможіть перемогти
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
http://www.gismeteo.ua/city/weekly/4952/
а тут зовсім інший прогноз
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Запрет на ловлю рыбы 2012 с надувных лодок.
http://www.argo-lodki.com/informuss/vse-pro-naduvnue-lodki-argo/179-zapret-lodki.html
Вот на таку інформацію наткнувся. Тобто злодки вже ловити заборонено чи я щось нетак зрозумів??
[ Закрыто] Продам нептун 23 и второй на запчасти
 
модератор удаліть тему
[ Закрыто] Лодка Колибри К-250Т Профи
 
модератор удаліть тему, продавець не відповідає
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
ловлю переважно  на Південному бузі, так як відсутнє авто і придивляюсь на 1 місну бо можна носити за плечима в рюкзаку. Да двохмістна це добре але важка. Хоча в 1 містній також можна плавати в двох (я в лисичанці з товаришем плавав ) правда тісновато без комфорту.  Перефразую трішки питання яку з 1 місних лодок краще взяти .
[ Закрыто] Куплю - продам
 
Продам надувную лодку 1,5 местная Лисичанка: грузоподъемность 180 кг. Цена 600 грн. На воде была 3 раза, последнний раз в дубово на соревнованиях. тел.097-726-08-55
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Чем отличается Bark220c от ARGO-A220c??
[ Закрыто] Продам лодку
 
Продам надувную лотку 1,5 местная Лисичанка: грузоподъемность 180 кг. Количество гермоотсеков 2. Ширина 1000 мм, Длина 2100 мм, диаметр баллонов 280 мм. Масса всего комплекта - 9 кг. Цена 700 грн..
Комплектация
Лодка надувная 1
Сиденья 1
Насос 1
Весла 2
Ремкомплект 1
Клапан 2, запасний 1
Паспорт 1

http://emarket.ua/objavlenie/prodam-naduvnuju-lodku-ID1Eekb.html
[ Закрыто] Куплю - продам
 
Продам надувную лотку 1,5 местная Лисичанка: грузоподъемность 180 кг.  Ціна 700 грн. На воді була 3 рази, останній раз в дубово на змаганнях.
http://emarket.ua/objavlenie/prodam-naduvnuju-lodku-ID1CbQb.html
Информация о Хмельницких водоёмах
 
в день змагань багатенько рибаків ходило по березі з спінінгами, напевне безкоштовно ловити
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Погано що не було мінімального залікового розміру риби і до зважування приймали навіть малька.

Мені здалося, що змагання організовували навмисно щоб позбутись хижака, напевно його там забагато, тому і сказано було щоб забирали мальок.Адже запускаючи зарибок коропа хижак велику кількість вибє.
А поповоду суддів то дійсно вони були напевне тільки першу годину.
Ну а взагалом мені дуже сподобалось. Я на такому заході вперше.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
В Чемпіонаті на Дубово приймало участь аж 56 рибаків такої кількості ще ніколи не бачив.
Я ловив там вперше, зразу навпроти того місця де стартували, всього було 2 удари і забагрив судачка грам 200. Кидав на окуня малесенького твістека жодного удару.
1 місце 5,140  кг - Олександр Цигановський
2 місце  3,910 кг - Сергій Качуровський
Ну і 3 місце 3,670 кг - Ігор Григорєв
Информация о Хмельницких водоёмах
 
завтра на змагання з гречан хтось їде??
Информация о Хмельницких водоёмах
 
на сусідньому форумі сказано,  що в човні має бути один рибалка  ось силка http://porybachim.com.ua/forum.html?func=view&catid=33&id=1426#1426
Информация о Хмельницких водоёмах
 
був 2 неділі назад їздив на коропа жодної покльовки не бачив за весь день. На кивок в корчі клюнула щука гарних розмірів і нажаль перегризла мононить ((  рибаки що з спінінгами були то казали що по пару окунців і все, також був 1 рибалка з човном рибалив неподалік від нас, так я взагалі небачив щоб він щось зловив. товариш також на кивок ловив, то з корча витягнув судака і клюнув на горох так само як і щука. коли збирались відїжджати то місцевий рибалка розповів що на днях рибу били током тому і не клювало.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
І я дивився прогноз в суботу весь день сонце, а в неділю дощ. Якось не логічно, що дві людини попросили перенести змагання бо вони працюють і як не странно но змагання перенесли, ДАЖЕ СТРАННО.
Ловля подольских карпов
 
ого нічого собі рибка.  Можно сказати рибище  )) да улов супер
Информация о Хмельницких водоёмах
 
і мені щось важко віриться що все буде безкоштовно
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
на що кидали

1 крючок з горошиною і грузом, без всяких кормушок і пружин
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Субота, на живця, біля парку 35 матросиків

А в неділю там ціла толпа рибаків була но кльов набагато гірший був
В суботу біля дамби сидів на коропа - врезультаті тільки 1 покльовка і сход, таке враження, що на другому кінці був танк а не риба. Як  я його не тягнув він вперто змотував нитку з катушки, а головне без всяких ривків плив в сторону острова.
Ловля леща на карповое удилище
 
по поводу спора о колокольчиках и сигнализаторах то ето всего лиш цена . колокольчик 2 грн., а сигнализатор как минимум 50 грн.,  и если учесть что у человека 5 палок то 5*2=10 а сигнализатор 5*50=250. Никто не откажется от сигнализатора если ему его подарят и с большым удовольствием выбросит колокольчики.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Я також вчора виходив на годинку, врезультаті 1 окунець і то дуже далеко від берега. Ті хто кидав недалечко взагалі 0
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
2 коропчика 1 і 2кг, штук 20 карасіків 150-400((

Це мабуть точно не в центрі на Бугу
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Зря ви так, після цих слів їх там може скоро і не бути...
погода портиться, навряд вони там залишаться і хтось встигне їх  побачити.
А сітки там і так постійно ставлят ті що катамарани на прокат здають
Информация о Хмельницких водоёмах
 
В суботу і неділю був на південному бузі, з лодки біля острова на кивок на коропа. В корягах плавають такі монстри більше 10 кг. Декільком підводив горошину під самий рот, не хоче брати. Вяло відпливає і все.  В результаті жодної покльовки.
Едем вместе!
 
чуть чуть раньше б написали я б зрадістю поїхав (((
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Підскажіть. Чи десь здається на прокат ехолот??
Едем вместе!
 
Ну, ще можна рибу ловити. Минулих вихідних мужики непогано половили карпика. Я був в минулу суботу в вечері то також піймав карпика але маленького десь до пів кіло,  випустив нехай росте я його пізніше зловлю :) ))))
Едем вместе!
 
Збираюсь в суботу на рибалку з ночовкою на  наш Буг. Можливо хтось составить компанію.  097-726-08-55
Хмельничане, а давайте-ка вместе.......
 
я так розумію вже ніхто ніде не збирається??
Николаевка (Крым)
 
був цього року з 14 по 29 липня на базі відпочинку "Чайка", ловив зразу навпроти неї. Ловив на червяка і на крабиків - попадався морський окунь і барабулька(дуже смачна). Для ниряння з маскою потрібно іти в сторону Євпаторії на поворот, там в воді здорові валуни обросші водоростями вот там і риба величенька плаває і пониряти дуже класно( жаль побачив це місце в останій день відпочинку :( )
Едем вместе!
 
Є велике бажання порибачити на коропа, можливо хтось може взяти із собою на рибалку буду радий.
Кораблик для завоза снасти и прикормки
 
річ то добра, але дороговата?? пробував сам зробити . Все впирається в радіус дії, радіо-апаратура з великим радіусом дорога, тому пішов простішим способом купив лотку язь 1,5 з БЦК 700 грн.
В Хмельницькому їх також роблять якщо я не помиляюсь то 1500 грн  і 100 чи 150 метрів
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!