Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Рыбалка в Киеве
 
...ніякий я не козачок.
трохи не те я мав на увазі. Справа не тому, щоб хтось видав капець яке рибне місце. Всім і так зрозуміло, що найрибніше місце там де її зарибили або Сорокошичі.  
Думаю і людина питає де в принципі можна ловити рибу зі сторони зручності і підходу до водойми.
Щодо київських озер, мені особисто здається, що рибу брати звідти не варто. а от приїхати чисто по  спортивному вловити  щось було б не погано...
Наприклад, мені сподобалось місце на Дніпрі координати 50.555125,30.493580. Звісно тут мабуть не для зимнього спінінгу. І мені казали, що більше на плотву їздять а хижака там просто не реально знайти, але в кінці цього літа мені вдалось вловити щуку там в кувшинці. Місце зручне тим, що знаходиться в місті, авто там є де поставити і походити вздовж берега.
Також кажуть, що можна походити в задоволення на голосіївських ставках координати 50.379638, 30.518075... Я тут був один раз вже майже в кінці листопаду буквально 1,5 год. рано в ранці. Нічого не вдалось впіймати, але рибаків там було і кажуть мілкий окунь там є. Крім того там дуже гарна природа, дуже тихо і спокійно.
Ще можна їздити на річку Ірпінь, але там треба знати куди їздити і не лінитись ходити шукати...
Ще на телеканалі Трофей часто показують київські озера де можна ловити... Доречі голосіївські озера колись теж там були.
Рыбалка в Киеве
 
Цитата
Ни кто ни чего не расскажет и Вам не советую. Наработанные точки не сдаются.
ось так новачки перестають вірити.

Взагалі мене це питання теж цікавить. Я так бачу поки своїх "шишок" не назбираєш будеш або вдома сидіти, або на платну водойму...
Осенняя щука
 
Добрый день, а кто был, или кто что думает, как сейчас с клевом будет? Сейчас потеплело, хотим поехать на озеро в Козынцы.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!