Василь з Дніпровської Набережної


Усім привіт!

На жаль, 2015 рік не балує мене частими виїздами на риболовлю.
Короткі нічні виїзди на набережну закінчувалися великою кількістю обривів поводків, втраченими годівничками... лящем і не пахло... Хоча густера, чехонь, синець ловилися в достатній кількості.

На минулих вихідних вирішив їхати ловити вдень, хоча погода була просто пекельною, витримав лише 4 години і сонце мене перемогло.

Розмістився на 3 сходах. Дистанцію вибрав метрів 55, на що місцеві мені категорично сказали "чувак не гони, ляща там не буде, кидай на 20 метрів..." :)

Прикормку замісив Brain PREMIUM BIG ROACH + Brain BREAM + Brain RIVER. Додатково наварив салапінки, яку додавав пробками, досить часто. Прикормка для мене нова, але перше що мене дуже потішило це чисті руки, незважаючи на досить темний колір суміші.

Поводки 60-90 см. 0.15
Гачки пробував різні 10-12 номер.
Ловив з 5:30 до 11:00.

Оскільки чекав ляща, темп тримав не частий. 10 годівничок закорму і чекаємо.

Першою влітає густріка, грам на 150... далі незрозумілі польовки з обривами і перетиранням повідців... знаходжу в поводочниці заготовку 40см. з жилки 0.2 і 8 гаком, пучок опариша і пауза... Через 3 хвилини отримую потужний загиб з відстрілом, підсікаю і відчуваю плавні, важкі удари в руку, ну... головне не поспішати. Дві хвилини дав йому поборотися і повільно підтягую... підсак і от він на березі

1.5 кг, красень) Я так чекав на тебе, Вася))))))

Адреналін бурлить, руки трясуться... :))

Хоч Він був лише один, але задоволення приніс масу.
Ще ловилася дуже гарна густера.

Загалом зловив 2,5-3 кг.
 

 

Ні хвоста)

Комментировать
Эмоцiйний блог - залiк!
Отличная рыбалка, поздравляю. 5+++
Колеги вже все сказали...
5*****!
+++++....и не иначе.)))
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!