Чернігівський рибоохоронний патруль відповідає на питання рибалок щодо дії воєнного стану в області.


Президент України підписав Закон «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні». 26 листопада Глава держави підписав Указ «Про введення воєнного стану в Україні» і в той же день Верховна Рада ухвалила Закон про його затвердження.

Документом передбачається, що воєнний стан вводиться у 10 областях, в т.ч. Чернігівській, та внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

До Чернігівського рибоохоронного патруля звертаються рибалки – любителі, з проханням пояснити, як їм діяти в прикордонних районах, що межують з  Республікою Білорусь та Російською Федерацією.

На сьогодні, Чернігівський рибоохоронний патруль працює в стандартному режимі. Ніяких обмежень прав і свобод громадян не має.

Прохання до громадян зберігати спокій і не піддаватися паніці. Звертаємось до рибалок любителів: на водоймах поводьте себе етично, як один з одним так і з органами правопорядку, дотримуйтесь правил рибальства,  не створюйте провокацій і не піддавайтесь на будь – які сторонні провокації.

Чернігівський рибоохоронний патруль просить про всі надзвичайні ситуації, що трапляються на водоймах області, повідомляти до правоохоронних органів та на «гарячу лінію» патруля 0991121344 та (0462) 937557 (цілодобово).

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!