Чернігівський рибоохоронний патруль розпочав роботу по порятунку молоді риб.


В ході значної весняної повені, яка сталася в цьому році, велика кількість мальків риб, після нересту, залишилася в заплавах річок.

Коли ж вода починає спадати, частина цієї молоді самостійно не може потрапити назад у річку, а залишається в невеликих водоймах, які після спаду повеневих вод виявляються відірваними або, як кажуть, відшнурованими від річок. В таких умовах, без втручання людини, риба може загинути від пересихання води або задухи.

З метою збереження водних біоресурсів нашого краю, Чернігівський рибоохоронний патруль, за підтримки громадських організацій та небайдужих громадян, розпочав операцію по спасінню молоді риб.

Четвертого липня державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля та представниками громадської організації "Рибалки Борзни", поблизу с.Ядути Борзнянського району, з водойм, які пересихають влітку, за допомогою неводу, вилучено, та випущено в р.Борзенка поблизу м.Борзна Борзнянського району молодь карася та щуки.

Чернігівський рибоохоронний патруль закликає громадськість долучитися до роботи по спасінню водних біоресурсів Чернігівщини. За консультаціями та допомогою, з даного питання, звертайтесь на телефони «гарячої лінії» 0991121344 та (0462) 937557 (цілодобово), телефон приймальні патруля 727-135 або за адресою м.Чернігів, вул.Пятницька,69.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

 

 

Комментировать
Вот они бракуши в деле))) Маленькую в бидончик, а крупную в мешок и на базар.
Шановний Konstantin, Чернігівський рибоохоронний патруль запрошує Вас, а також інших громадських експертів, прийняти участь в роботі по порятунку рибних запасів та боротьбі з браконьєрством
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!