Чернігівський рибоохоронний патруль затримав правопорушника, який завдав збитків на 5,6 тис.грн.


В ході рибоохоронного рейду водоймами Козелецького району, державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля затримано жителя с.Карпилівка, який двома зяберними сітками виловив 9,4 кг риби: карась сріблястий - 132 шт., щука – 10 шт. Порушення зафіксоване о 18 3017.08.2018, на озері «Плечкове» поблизу с.Карпилівка.

 У браконьєра вилучено заборонені знаряддя лову та незаконно добутий «улов», за який доведеться сплатити 5644 грн., як за завдані збитки рибному господарству України. Крім того, санкція статті ст.249 Кримінального Кодексу України, за дане правопорушення, передбачає покарання штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Складений протокол про адміністративне правопорушення буде направлено до Козелецького районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності згідно чинного законодавства.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує телефони «гарячої лінії»  0991121344 та (0462) 937557, на які громадяни можуть цілодобово, сім днів на тиждень повідомляти про будь-які факти порушення правил рибальства.

  Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!