Рибпатрульні Чернігівщини спільно з природоохоронними органами провели рейд на річці Дніпро


Чернігівський рибоохоронний патруль разом з працівниками сектору водної поліції ГУНП в Чернігівській області, Чернігівського прикордонного загону та громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Барс» провели спільний рибоохоронний захід на р. Дніпро. Рейд здійснювався на виконання Плану спільних заходів щодо підготовки і проведення нерестової заборони.

Рейдова група проїхала річкою більше 100 км від Дніпровської рибоохоронної дільниці в с. Дніпровське Чернігівського району до с. Кукарі Ріпкинського району і назад. Під час заходу державні інспектори, прикордонники і поліцейські спілкувались з громадянами щодо нерестової заборони на лов водних біоресурсів та відповідальності за порушення правил рибальства. Рибалки-любителі з розумінням ставляться до відповідної заборони, запевняли, що не порушують встановлених правил та ділилися своїми думками щодо покращення рибоохоронної роботи.

За результатами рейду з водойм було вилучено 5 од. безхазяйних сіток. Порушників не виявлено, що говорить про дисциплінованість рибалок та достатньо проведену роз’яснювальну роботу Управлінням і природоохоронними органами.

Всім бажаючим долучитися до рибоохоронної роботи, особливо під час нерестового періоду, можна за телефонами «гарячої лінії» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 . Також на ці номери телефону прохання повідомляти про виявлені факти незаконного вилову та збуту водних біоресурсів.

 Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!