Рибпатрульні Чернігівщини викрили правопорушника з 28 кг незаконно добутої риби


Шостого червня 2019 року під час рибоохоронного рейду водоймами Менського району інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля на озері поблизу с. Блистова виявлено місцевого мешканця, який виловлював рибу за допомого 5 сіток. До тенет правопорушника потрапило 28 кг риби: лин - 36 шт., карась золотий (червонокнижний) – 5 шт., карась сріблястий – 45 шт. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 6 699 грн.

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо - оперативна група Менського ВП ГУНП в Чернігівській області.

У чоловіка вилучені заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси. Нацполіцією внесено відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Складений протокол про адміністративне правопорушення буде направлено до Менського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності.

Нагадуємо, що до 29 червня (включно) триває нерестова заборона на вилов риби у новостворених водних об’єктах, а також в придатковій системі річок та інших водних об’єктах (озерах).

Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» Чернігівського рибоохоронного патруля:   (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!