Чернігівський рибоохоронний патруль підбив підсумки нерестової кампанії 2019 року


27 червня 2019 року відбулась нарада державних інспекторів Чернігівського рибоохоронного патруля. На заході було розглянуто проведену роботу за червень поточного року та  підбито підсумки проходження весняно – літньої заборони в області.

«У червні патрулем викрито 148 порушень правил рибальства, 74 з яких порушення із застосуванням заборонених знарядь лову. У порушників вилучено 357 кг незаконно добутої риби та 239 од. сіток. З початку нерестової кампанії виявлено 474 порушення, з яких 50% були грубими. Вилучено 1 236 кг водних біоресурсів та 703 од. заборонених знарядь лову», - підсумував заступник начальника відділу охорони водних біоресурсів Ігор Токарський.

Начальник відділу іхтіології та регулювання рибальства Валерій Маслак нагадав, що 30 червня на всіх рибогосподарських водоймах закінчується весняно – літня заборона на лов водних біоресурсів.

Начальник Чернігівського рибоохоронного патруля Микола Каленюк наголосив інспекторам на підвищенні проведення масово - роз’яснювальної роботи серед населення. Кожен рибалка повинен знать свої права та обов’язки, а також повноту відповідальності за порушення правил рибальства. Закликав дотримуватися техніки безпеки при проведенні рибоохоронних рейдів водоймами області.

Чернігівський рибоохоронний патруль вітає всіх із відкриттям рибацького сезону та з Всесвітнім днем рибальства. Бажаємо гарних уловів! У свою чергу сподіваємось на високу свідомість рибалок щодо дотримання правил рибальства.

Якщо Ви стали очевидцем порушення правил рибальства, прохання телефонувати на номери гарячої лінії Чернігівського рибоохоронного патруля: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).


Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!