Чернігівський рибоохоронний патруль за тиждень вилучив 66 кг незаконно добутої риби та 41 од. заборо


У період з 25 липня по 1 серпня 2019 року інспектори Чернігівського рибоохоронного патруля зафіксували 23 порушення рибоохоронного законодавства. Так, було складено чотири протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову) та 13 - за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства).

Крім того, складено шість актів виявлення безхазяйного майна, згідно яких з водойм вилучено 37 од. сіток та 51 кг риби.

«Всього у порушників вилучено 66 кг незаконно добутих водних біоресурсів та 41 од. заборонених знарядь лову. Збитки, завдані рибному господарству, склали 12 342 грн», - наголосив начальник Управління Держрибагентства у Чернігівській області Микола Каленюк.

Для прикладу, 27 липня на озері поблизу с. Іванівка Чернігівського району було виявлено 6 од. сіток господарів яких не можливо було встановити. Інспекторами вилучено з водойми заборонені знаряддя лову та 12 кг риби різних видів, що потрапила в браконьєрські тенета.

Нагадуємо, що відповідно п. 3. 14 Правил любительського і спортивного рибальства забороняється вилучення із води знарядь лову, які належать іншим особам та об'єктів лову, які є в цих знаряддях.

Тому при встановленні відповідних фактів прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» Чернігівського рибоохоронного патруля: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!