Держрибагентство запрошує громадян на навчання до Університету дрібномасштабного рибальства ГКРС


Держрибагентство запрошує бажаючих на навчання до Університету дрібномасштабного рибальства Генеральної комісії з питань рибальства у Середземномор’ї (ГКРС). Освітня програма в університеті складається з серії семінарів та навчальних курсів. Цільовими учасниками навчання є зацікавлені сторони, задіяні в рибальстві, зокрема представники організацій дрібномасштабного промислу, рибалки та працівники галузі рибного господарства.

Для цільової аудиторії пропонується дві категорії навчальних курсів:

- загальні курси, які охоплюють коло широких питань дрібномасштабного промислу у Середземноморському та/або Причорноморському регіонах (для участі необхідно заповнити анкету);

- спеціалізовані курси за конкретними темами, орієнтовані на рибалок та працівників рибної галузі в окремих географічних районах, які можуть проводитися локальними мовами (для участі необхідно надіслати електронний лист організаторам із зазначенням контактів та мотиваційний лист).

Форми семінарів та тренінгів можуть бути різними, можливе проведення навчань в аудиторії та набуття практичного досвіду на виробництві.

Звертаємо увагу, що учасники будуть обрані з врахуванням географічного та гендерного балансу. Кількість місць обмежена. Для деяких семінарів є можливість покриття витрат, пов’язаних із участю.

Додаткова інформація та інструкції щодо подання заявок за посиланням. Детальніше з програмами навчання на 2020 рік можна ознайомитися за лінком.

Довідкова інформація:

Університет дрібномасштабного рибальства створено з метою сприяння обміну знаннями та кращими практиками рибальства між рибалками та працівниками рибної галузі Середземноморського та Чорноморського регіонів.

Дана ініціатива відповідає рекомендаціям, що зазначені в Регіональному плані дій для дрібномасштабного рибальства в Середземному та Чорному морях (RPOA-SSF), який підписано 18 країнами Середземномор'я та Чорного моря у 2018 році. Крім того, зазначена навчальна ініціатива підтримує впровадження Керівних принципів забезпечення сталого дрібномасштабного рибальства.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!