На Ріпкинщині виявили порушників з 20 кг незаконно виловленої риби


Шостого березня 2020 року в ході проведення рибоохоронного рейду на водоймах Ріпкинського району Чернігівським рибоохоронним патрулем було виявлено грубе порушення правил рибальства.

На р. Дніпро, поблизу с. Редьківка два жителі м. Чернігів, виловлювали рибу за допомогою 4 од. сіток поріжних. До тенет браконьєрів потрапило 20 кг риби: плітка – 17 екз., карась сріблястий 14 екз., окунь – 9 екз., щука – 4 екз., краснопірка – 4 екз. та лин – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 3 287 грн.

На правопорушників складені протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, які будуть направлені до Ріпкинського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Незаконно добуту рибу, гумовий човен та сітки вилучено.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

https://www.youtube.com/watch?v=k-X-KRBR2qQ


Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!