Оболонь(Опечень)


 

Деякі дані з вікіпедії:

Опечень - система озер в межах міської межі Києва, що утворилася в колишній заплаві річки Почайни в результаті робіт з намиву території житлового масиву Оболонь. Озера дугою оточують масив із заходу і півдня. Система складається з шести озер. З назвами деяких з них існує неоднозначність.

Назви з півдня на північ:Йорданське (Нижнє)Кирилівське (Верхнє)Богатирське (Пожежне)Лугове (Пташине)Опечень (Лугове)Мінське. Крім того, іноді для іменування озер використовується нумерація (Опечень-1, Опечень-2 і т. д.).

Озера Йорданське і Кирилівське розділені дамбою, всередині якої проходить Куренівсько-Червоноармійська лінія метрополітену. До спорудження дамби це було одне озеро.У Кирилівське озеро впадають річка Сирець і Кирилівський струмок [джерело не вказано 254 дні].

Саме місце ловлі: Можна навкруги озера, лише прикормити.Я ловив:


Отож завчасно підкормили(пшоняна каша+манка+олія+ячмінь+кориця+сіль+корвалол+"Флегман "Плотва"" Зранку змінили підкормку(ячмінь+кориця+манка+ "Флегман "Плотва"".

Відразу мали результати:На фідер-невеликий лящ, впродовж дня краснопірка,верховодка, підлящики)

Наживка: чер"як, опариш, червоний опариш, мастирка.

Краснопірка і верховодка клювала на все, підлящики і лящ на черв"яка.Найбільші трофеї:

Рибалкою задоволений, рекомендую.Це звичайно не ідеальне місце для рибалки, а як місце провести гарно час-в самий раз)

Дякую)

Комментировать
Озерцо конечно неплохое и рыба там есть хорошая, да только засрано до неприличия!!! И ещё туда через него с завода "Оболонь" всякий шлак сливается!
Озеро отличное, не один десяток щук было в нем выловлено!!!
Я щук не ловив, а ти на живця, чи на спінінг?
Так и не понял где именно происходила ловля. Т.к. озеро знаю вдоль и поперек (Л.Гавро 5а), могу заявить, что для фидера мест очень мало. Местные чаще на удочку с вымосток ловят. В этом году у бати уже был сход сазанчика за 5-рку.
Ну як вам сказати, я ловив: Озеро Йорданське ближче до Вербного, там є пляж, от як іти вдоль пляжу, тільки лівіше, там є місця у кущах, закинути можна;-)
А сазана на що ловили?
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!