Дністер і окунь.


 

 

Зима...Як довго я її чекав!Ще два роки назад, я не мав чим себе зайняти в цю холодну, не привабливу пору, але завдяки зимовій риболовлі я тепер з нетерпінням чекаю коли мороз скує водяні простори.Та цей сезон почався якось мляво і невдало для мене. То сімейні проблемки тримали в дома, то погода лютувала то нароботі завал. І ось нарешті зявилась нагода розмочити сезон.Вирішили відзначитись гарно - на дивовижній річці Дністер.Бажання ще більше посилювалось після перегляду блогів форумчан, які красувались гарними уловами окунів і чудовими фото пейзажів Дністра.Отож,в середу зранку обзвон всіх знайомих рибаків приніс екіпаж з чотирьох чоловік .Далі поїзка на овочевий ринок за валянками, а також до магазину "У Сома" де розпитую останні новини,  купляю причандалля необхідне для Дністра, а також такий необхідний девайс як норфіновські рибальскі рукавиці(дуже тепла і зручна штука).З зібраної інформації вирішуєм їхати в село Колодіївка, окунь там ніби ловиться, розміри середні і головна наживка мотиль.Серед всього екіпажу там ніхто не був, тож їхали як то кажуть "по карті",внаслідок чого чудовий краєвид Дністра повстав перед нами лише в 8.00.

 

До Дністра залишився лише спуск,маленька розвідка показала що він нашому транспорту позубам.

 

Ми спустилися під саму річку, дорога вкатана і для машини з більш менш нормальним кліренсом не є перешкодою.На березі вже було три машини, а по річці вже бігали ( а хто й сидів) рибаки.Перш за все збираєм свою амуніцію і озираємось навкруги.Чудові Дністровські краєвиди.

Вийшовши на лід і переговоривши з рибаками, розумієм що клювання не дуже.Розбиваємось на пари і розходимось у пошуку  окуня.Я ставив ставку на балансири обловлюючи більш глибші місця,але результату не було.Через півгодини є інформація що окунь стоїть на двох метровій глубині під берегом, але розміри бажають кращого.Остаточно розчарувавшись в балансирах, я  перейшов на мотиль і взяв свого першого окуня.

 

Окунь також спокушався на невеликі блешні, бувало що полосатий брав  лише з одної лунки яку зразу оббурювали (по дружньому).

 

Після сніданку в нашій команді появиився судачатник Клёвый)))) кращого коменту до цього фото як "рука бойца колоть устала" я не придумавСмеётся.

 

Соце піднялося вище, окунь почав преміщатися на глибші місця, ловити почали майже всі.Я поміняв дністровську снасть на оснастку по легше: маленька фольфрамова мормишка трохи більша сірникової голівки, жилка 0,08 і насажував одного мотиля.Результат одразу прийшов, з трьох лунок можна було взяти два окуня, деколи сім,найбільше було дванадцять.Звичайно окунь не самих великих розмірів,але "наша Галя не балувана".

 

Погда в цей день виявилась просто казковою,і в компанії однодумців день пролетів надзвичайно швидко.Під вечір окунь почав брати ще краще,але згадуючи дорогу назад через подільскі серпантини, в чотири години зібрались додому.Загалом відловились непогано, хоча були рибаки які набігали і побільше окунів чим ми.Та ми свою норму наловили, відпочили, відкрили сезон на Дністрі,і просто гарно провели час.

 

Всім дякую за перегляд і НХНЧ!!!

 

Комментировать
Белоснежная Краса...Могучий Днестр...Судачатнику-Респект!Я тоже люблю так иногда помедитировать,как говорится-войти в "единение" с зимней природой ))) Ну...За зимнюю рыбалку! 5+
Молодлцы. лучше Днестра речки нет , особенно зимой. 5++++++
А мы сегодня ночью отправляемся на Днестр , правда искать окуня покрупнее. =))
Возможно тоже судака погоняем =)).
Спасибо, вам Н Х Н Ч!
Ты там аккуратнее с поисками судака....что бы случайно русалку не нашел(это лёжа )
Места очень красивые. Хороший блог. А рыбачок спящий как и везде. :-)))
Супер! Блог відмінний! Однак можу дати пораду. "Затока" оголошена зимувальною ямою, тому обережно ви там... А ще краще, в район Сокола чи Устя їхати. Там теж окунь зараз не гірший і підїзд кращий.
Дякую за підсказку, і коментарій.
Дякую за блог! 5+
Дякую за коментарій.
Отличный полосатый! Зачот!
Молодці хлопці, вітаю з вдалим відпочинком, надіюсь і ми завтра відловимся і відпочинемо, головне щоб вітру не було в такі морози;)
Дякую, а вам Ні хвоста ні луски.
Гарні краєвиди там у вас ++++++++++++++++
Да Макс місця там шикарні.
Крастотище какая у вас. Хороший блог. + 5
хорошая рыбалка получилась, спасибо за блог +5
Одним словом молодці! Дуже гарний блог. Колеги так тримати 10+.
Дякую, будем старатись.
... какой крепкий сон у чудака ...
Красивый блог!!! Спасибо!!!
Спасибо,хорошея погода, крепкий "чай", здоровый сон.
да....ляпота.Я уже опять скучаю за этим кайфом.
Спасибо Серега,заряд позитива получили огромный,а наш судачатник сидел "чисто"на судака и принимал солничные ваны,а рыбкой мы с ним поделились.
Судачатни к много поймал в прямом и переносном смысле???
Дуже приємно читати таки блоги. Без "надриву". Спокійно и виважено. Незважаючи на результат. Окрема подяка за чудові фото. 5+++
Дякую вам за перегляд.
СУДАЧАТНІКУ - РЕСПЕКТ...
Да, він самий наполегливий виявився, майже всю риболовлю на одній лунці просидів.))))
ЛЯПОТА!!!!!!!! И природа, и рыбка и компания!!!! Класс!!!!!5+++
Природа шикарнейшая!!! БЛОГ суппер!!! А колегу можно было и пожалеть,на всю чесную компанию лунок набурил...)))
Спасибо, а колегу могарычом отблагадарили.
Приемно що написано украинський мовi ,сприяе колориту природи и гарному настрою особливо хлопець що заснув на сонцi.Мабуть нi що не замiнить нам природу бо ми ii частка.
Красотищеееее!!! 5+++
Да Сань, краса незабутня .
Цитата: " відпочили, ... і просто гарно провели час."
І це найголовніше!
Чудовий блог вийшов!
Дімон, молодець, чястіше би виєжати - і кайфу було б більше!!! За блог 5+++
Дякую Костя, моя б воля то я б кожен день на Дністер їздив.
Гарна рибалка получилась. Судачатник- найкращий. )))
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!