Акції та подарунки всім рибалкам з нагоди святкування 20-річчя компанії NORMARK Україна!



 

В 2017 році компания Нормарк Україна святкує своє 20 річчя.
З нагоди ювілею ми підготували декілька чудових акційних пропозицій :
«Переможна двадцятка від RAPALA»
Ми відібрали 20 моделей найбільш популярних воблерів RAPALA , які будуть продаватися в мережах наших магазинів– партнерів за дуже привабливими спеціальними цінами. Ці моделі будуть позначені спеціальними стікерами на упаковці . Серед цих воблерів знаходяться 40 призових воблерів помічених спеціальною позначкою, нанесеною на самому тілі воблера. Побачити її можна лише відкривши упаковку. Кожен, хто придбає воблер зі спеціальною позначкою, та звернеться до офісу компаніїї Нормарк Україна надіславши призовий воблер – отримає такий самий воблер (без позначення на корпусі) та спеціальний набір з 20 воблерів RAPALA у подарунок . ." Зателефонуйте в компанію НОРМАРК за телефоном +380445852991, або надішліть листа на адресу [email protected] , та повідомте нас про це та отримайте чудовий подарунковий набір з 20 воблерів RAPALA у подарунок!




«Переможна двадцятка від VMC»
Вигравай з VMC ! До 20-річчя компанії НОРМАРК проводится акція "Щаслива 20-ка" : Гачки VMC , які користуються великою популярністю серед рибалок України в 2017 році теж стануть учасниками акційної лотереї. Окрім спеціальних цін на найулюбленіші моделі українських рибалок , гачки з позначкою будуть мати спеціальне маркування всередині упаковки Серед упаковок гачків з спеціальним стікером "Нормарк 20 років" знаходьте виграшний стікер, що знаходиться всередині упаковки з написом "ПЕРЕМОЖЕЦЬ." Зателефонуйте в компанію НОРМАРК за телефоном +380445852991, або надішліть листа на адресу [email protected] , та повідомте нас про це та отримайте чудовий подарунковий набір з 20 різних пачок гачків VMC .Кожен, хто придбає упаковку зі спеціальною позначкою «ПЕРЕМОЖЕЦЬ», та звернеться до офісу компанії «Нормарк Україна» надіславши упаковку – отримає спеціальний набір з 20 різних упаковок гачків VMC у подарунок .




«Переможна двадцятка від DYNAMITE BAITS»
Ми відібрали 20 найбільш популярних продуктів DYNAMITE BAITS. Кожна упаковка позначена спеціальним стікером . У подарунок до кожної одиниці товару – отримайте безкоштовно упаковку легендарних коропових гачків VMC 7102 .




Магазини ,що приймають участь в акції будуть позначені спеціальним стікером, розміщеним на вході до магазину!


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!