Encore Nemesis SE NMS-732L


Тест-драйв оновленого Nemesis NMS-732L 3-10 gr 3-6 lb :)

Кілька слів про зміни... Бланк залишився без змін, вудка отримала нові кільця Sea Guide, новий катушкотримач від Fuji та EVA замість корку на руків'ї. Катушкотримач дуже мені сподобався, лежить в руці як влитий. Дизайн не змінився, все такий же яскравий, зелено-білий бланк. 
Ну а тепер про сам спінінг, що і як...
Звісно, можна обійтися однією фразою - Це просто класний лайтовий інструмент, ловити ним одне задоволення :) , але розпишу з подробицями...
Ловив в парі з двома котушками розміру С3000S та 2500S по Шимано, вагою відповідно 200 та 220 грамів. З обома добре, все збалансовано, але 200 грамів все ж таки трохи приємніше... Шнур використовував #0.4 за японською класифікацією, без проблем можна ловити і з 0.3, дальність закиду буде ще більшою. Кидає спінінг дуже класно, точно та далеко, оцінка за дальність тверда 5. 
Чутливість. Все дуже пристойно, на твердому дні від 3-ох грамів стукає в руку, кончик теж відпрацьовує. 
Тепер по типах приманок...
Сілікон. 
Комфортно та впевнено спінінг починає працювати з вагою 3 грами та твістером 1,5 дюйми. Воно і летить і нормально контролюється. Звісно, я пробував і 2 грами з дюймовим твістером, можна при потребі, але це на грані... Тобто нижній заявлений тест абсолютно чесний. Максимальна комфортна вага по анімаціі це 8 грамів та твістер 3 дюйми або віброхвіст типу Свінг Імпакт 3 дюйми, тобто не дуже об'ємна приманка. Я кидав і більше, 10 та 12 грамів, палка кидає, але на підривах вже провалюється. 
Залізо.
Коливалки від 2,5 до 8 грамів без питань, кастмастер 3-7 грамів. Оберталки від 1 до 3 номерів по Меппс.
Воблери.
Мінімально, чим ловив - Рідж 35. Далі, Тіні фрай 50, Сквад 65, Рідж 56 діп, Чабік в двох варіантах, звичайний та діп, Тіні Магалон, та інші подібні буратінкі. Максимум Орбіт 80 та Джиб 90, але вже плавна анімація. 
Ось такий невеличкий огляд, сподіваюсь, стене у нагоді :)

Комментировать
Дякую за інформацію!=)
Плюс 5. Хороший обзор, спасибо.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!