Круглий стіл "Боротьба з корупцією у рибній галузі" відбудеться 15 жовтня


15 жовтня о 14-00 в приміщенні Міністерства аграрної політики та продовольства України (м. Київ, вул. Хрещатик, б. 24, 4 поверх, каб. 408) відбудеться круглий стіл "Боротьба з корупцією в рибній галузі".

Учасниками круглого столу будуть Голова Держрибагентства Ярема Ковалів, керівники центрального апарату Держрибагентства та територіальних управлінь органів рибоохорони, представники МВС та СБУ. 

В рамках  заходу буде обговорено антикорупційні заходи у галузі, а також проблемні ситуації, що потребують додаткової уваги та контролю з боку Держрибагентства та правоохоронних органів.

Держрибагентство запрошує до участі у круглому столі працівників та підприємців рибної галузі, рибалок-любителів, спортсменів та промисловиків. Окреслені вами проблеми та висловлені пропозиції будуть  взяті до уваги у процесі реформування рибної галузі та враховані в поточному управлінні.

За додатковою інформацією та з питань реєстрації для участі в заході звертайтеся за телефоном: +38 (044) 486-62-43.

Для участі у заході потрібна попередня акредитація. При вході у приміщення Міністерства аграрної політики та продовольства необхідно пред’явити посвідчення особи.

Держрибагентство

 
Комментировать
"висловлені пропозиції будуть взяті до уваги" - люблю цю фразу.
у перекладі з чиновницької мови "ми вас послухаємо, але зробимо так, як нам треба"...
Всегда противно читать о "борьбе с коррупцией". Сами же коррупционеры там и заседают. Недавно смотрел записи где ещё Янык задвигал о борьбе с коррупционерами. Чуть тошнить не стало.... ((((((
Скорее всего будет такой диалог: - Что там народ норм пока не бунтует?
- Да вроде бы всё пока в порядке
- А ну тогда продолжайте вы мой счет в банке помните...
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!