"Громадську раду" при Держрибагентстві України захопили "кукловоди"


Увага! Шановні небайдужі рибалки, активісти громадських об'єднань, представники рибогосподарських підприємств, профільні фахівці, які зацікавлені у боротьбі з браконьєрством, справжньому розвитку рибної галузі та цивілізованого рибальства і готові брати участь у цьому процесі. А також представники ЗМІ!

У п'ятницю, 09 грудня 2016 р. в актовій залі Держрибагентство України (м. Київ, вул. Січових Стрільців 45-А) о 10:00 ранку відбудеться відкрите засідання т.з. "Громадської ради" при Держрибагентстві України, яка була сформована у непрозорий спосіб у березні 2015 року і вже півроку не працює завдяки "кукловодам", що намагалися використати цей консультативно-дорадчий орган в своїх корисних цілях. У засіданні візьме участь керівництво Держрибагентства України.

Повідомлення про засідання та Порядок денний розміщений на сайті ДАРГ.

У Вас є можливість побачити в який балаган перетворили Громадську раду при Держрибагентстві України окремі псевдогромадські "діячі", що для фейкування Установчіх зборів та переваги у голосуванні залучили більше 30 сумнівних ІГС, які ним підконтрольні. Час припинити цей ганебний безлад, поставивши питання про дострокове припинення її повноважень та створення ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Держрибагентстві України.

Відповіді на всі питання про стан справ з громадським контролем у рибній галузі можна буде отримати там. Просимо знайти час та прийняти активну участь у даному засіданні.

Комментировать
30 підставних ГО? це тільки сумновідомий Марієн таке міг утворити. його почерк.
Так і є, він самий :-) Допомогли чорному плащу "добрі люди" в обмін на таке ж захоплення ГР при Держекоінспекції. А ще там були "екологи" мадам Тимочко (типу Гуцола у капелюсі) і "дбайливі" рибалки Спорта з КВХ... Вже півптора року пройшло, театр одного актора спочатку просто балаганив, а потім заглох і вже півроку як ні гу-гу. Це задовбало всіх - навіть тих хто в ту раду увійшов, в т.ч. й промисловиків. Кабмін сприймає зараз громадську думку лише через ті довбані Громадські ради, тому треба навести нарешті порядок. Для того й збирають на 9.12 - щоб з'ясувати ху из ху...
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!