Спінінговий сезон 2019 відкрито


Хто як може, так і відкривається. Одні вже луплять грубих окунів та щук з човна, інші ж чіпляються за останню кригу, треті шукають пригод на свою дупу.

Їхати на кригу востаннє не хотілось, тому спеціальна 3 дні тому об"їхав всі міські озера та перевірив на наявність рідкої води. Одне повністю без криги, інше наполовину, третє на 95% вкрити кригою. Відстань між озерами не більше 1 км. Навіть останні 2 морозних дні не спортило відкриття спінінгового сезону 2019.  


Оскільки міські озера на рибу скупі, то вихід був один Tict Ice Cube 69f, berkley nanofil 0.04 та мормишки та XUL шарніри.

Там, де було багато рідкої води — не клювало. Провів я там понад годину без жодних клювань і вирішив змінити водойму. Там з мокрою водою не дуже. Лише 2 місця на довжину закиду мормишки, але цього було достатньо. Риба ще пасивна, вішалась без чітких клювань, але вішалась. Найкраще відпрацював тонкий хвіст саморобного черв'яка. На диво працював один колір який є середнім між кольором шартрест та зелений. В результаті було зловлено 3 окуні та 3 бички. Було б більше відкритої води — зловив би більше, а так лиш скромне відкриття, але ж сезон 2019 відкрито.  

 

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!