Новий 2018 рік. Рибацьке! Багатообіцяюще.


До чого тут новий рік? А ні до чого.

Для рибацюги, Новий рік тоді як він вперше в році виїхав на рибалку. Нехай це буде й Листопад.  Пропонував на рибацьких сайтах піддержати в новорічну ніч зимовою рибалкою, але головне - погода, хіба що на фідер ловити. А так хотілось на жерлиці щось потримати, балансір попідкидати, або подрочити  вольфрамову "головку" Смеётся.

Новий рік зустрів у хаті, як у Мами кажуть - як поц.

Вже в новому році, чи то відкриття, чи то закриття, встиг виїхати по мокрому. Судячи з вищепромовленного - відкриття, судячи з того що ще льоду не було, то закриття. Мабуть - закриття човного сезону відкриттям нового року. Трохи порадувало.

 

Льод бачили.

 

Трохи піймали.

 

Трохи порадувало.

 

трохи злякало - три шістки, до чього приведе?

 

Так відкрився - закрився.

А до чого тут Новий рік? А ні до чого.

І погода не підкачала. Та то було тільки проводжання старого року.

 

Було ще одне відкриття. Вже по льоду. Скажем так - більш випробування льоду перед Великим відкриттям... Спочатку вийшов по темному на лижах. Трохи потріскувало. Потім як прояснилося, і так бігав.

Але сала гаряченького на льду поїли. Попсять за відкриття випили.

 

Потім по старої звичці - Хрещення. 

 

Не вірте времені на фото)))


А до чого тут новий рік? А ні до чого.

Тай погода не підкачала. То був гімн України в Новорічну ніч.

 

Підкачала стратегія. На роботі обовьязково треба було брати відпустку неділю взимк. На питання - коли я піду у відпустку, відповідав - хай льод стане. Задумка була Хрещення з відпусткою з"єднати. Зробити імпровізовану баньку на березі.... Ну і... на Ваше уявлення... Трохи не повірив що льод стане... Але - є, так як є.

Через день після Водохреща, йду у відпустку. ЙОО-ХОВ!!!! ГАЛА-ГАЛА!!! Як Ви думаєте куди? Тільки на льод!!! НА СІМ ДНІВ!!! ТУДИ ДЕ НЕМА ЛЮДЕЙ!!!

 

До чого тут Новий рік? А ні до чого.  

ЦЕ І Є - НОВИЙ РІК!!!

 

Куди - подалі. Дорога - невідома (по снігу, як проїхати). ДРУЖЕ Walrus запропонував провести. Приєднався ще Друже - Єдік (не зареєстрованиий). Потім приєднались ще друзі Pelya з SOLNECHNIY !!! Все, пьять чоловік-рибацюг - можна хоть куди. 

Дорога була важка. Але біль тому, що їхали по літньо-накатанній. Можна було по зимньо-накатанній - легше було би. Толкали то одну, то другу машину. Потім схаменулись, поїхали як треба.

Дорога.

 

Приїхали, з одіванням ціпків на колеса, у вкрай засніжене, майже не їзжене-хожене місце. Опіздали майже на дві години пйсля сходу сонця. Не зовсім туди, куди хтілось. Але що таке кілометр для правільного рібацюги? Правільно, як і для бешеного цуценяти -до жіночого статтевого органу Смеётся.    

Місце. 

 

 Хлопці пішли рибалити, а я цей день посвятив табору. Їм додому сьогодні, а мені ще неділю тут треба прожити.

Снігу більш ніж по коліно, майже до вольхфрамових Фаберже. Так що розчищав до землі. І під палатку, і під табор, і під вогнище, і дорогу.

Підготовка табору.

 

У хлопців в цей день закілошка та затрьошка.

 

На другий день і я розтавив свої щуковки. 

В цей день були: докілошка, три шт. по 1500 - 1800, Одна 4.200 і одна 4.800. Це за сутки (день і наступна ніч).

 результат першого дня.

 Справа - санчата...

 

Як приїхав з"ясувалось, що я дома забув спальнік, чаї і дещо ще... У вівторок приїхав Олег, првіз свої одеяла, спальнікі. Увечері він поїхав. Як мав лягати спати, по дурості розбив плафон від газової лампя якою грівся. Зломалась молнія на палаткі, в самому началі дверейі... Пісець... Якось переночував. По улову вівторок, середа - НОЛЬ. тількі холості. Одна закілушка була, але як у деяких відєо знято - на моїх очах вільнула хвостиком і в лунку. Та то таке - не моє.

Зато скільки вмерзших щуковок було... 

 

В середу, на ніч, поїхав до Київа, за плафоном і тентами щоб прикрити палатку. Четверг зранку там жеж. Як парєнь...)))

 

В пьятницю з ранку приїзджали знайомі. Здивувало, як мені потім розповідали, коли вночи я вийшов зустрічати їх, один до ругого каже - "Ти бачив, він у спортівному костюмі ходить...!" На що отримав відповідь - "Та то йухня, він в кімнатних тапочках був..." СмеётсяСмеётсяСмеётся 

Максім зі своїм трохфеєм... 

 

Після обіду приїхав Олег. 

 

в субботу приїхав Ігор,

в неділю приїхали Вітя та Макс.

 

Єдік в цей день працював. Він був тільки на відкриття...

 

В вечері - додому. Відпустка скінчиласть. За ці дні по улову докулохи, закілохи, задвухи, затрьохи. Максимальна 3.700.

Трохи улову.

 

Понеділок у біноклю дивився - жодної душі не бачив. У вівторок трохи далі було пару чоловік. Середу - нікого. Четверг, трохи попортили настрій. Чотири "рибацюги" приїхали поруч, понапивалися. Пів дня боролись на льду, порозбивали собі руки та обличча. Потім трохи не загнали машину в воду. Потім допили. Приїхала допомога - витягнули авто. Довго шукали те що не допили. З"ясувалось що пити вже нема нічого. Добре, що хоч за собою прибрали сміття. Поїхали. Пьятницю я вже писав - і мої приїхали, і далі трохи народу було. Субота-неділя як всюди - народу хватало. Але кайф побути одному всеж піймав.

Жодної душі навкруги!!!! Кайф!!!

Якось так...

P.S. Так до чого тут Новий рік? А ні до чого.

Просто так я зустрів новорічну ніч з 31.12.2017 на 28.01.2018 !!!

 

І на останнє, щоб добити - як я Вам після недільної неголеності?)))

 Весна іде, красу несе. А тій красі радає все.... )))

 

Добрим рибацюгам НХНЛ. І з Новим роком!!!

Комментировать
Это что-то невероятное. Супер отдых и супер компания!!! Завидую Вам, открыто по белому,
без зла!!! Молодцы! Как я писал ранее, всем большой привет...
Шо тут від Кременчука? Може набирати на такі виїзди?
Крутий блог, однозначно 5+++++! Хоч я і не фанат зимової рибалки, ну на таку і я б не відмовився поїхати!!!
Дякую!
Ще пару років назат і я казав, що хай мене розстріляють якщо я взимку вийду на рибу. І перший вихід в мінус підтрицять...
Затянуло.
Мрію про таку рибалку. Дуже круто! 5+++++!
Дякую!
За чим стоїть?
Вот это Новый год!!! Больше слов подобрать не могу;-)))
5*****
Мега отдых!!! Мега рыбалка и отчет! Респект !!!!!!!!!!!!
Спасибо! Честно говоря, в последний день и уезжать не хотелось. Надо будет себе как то запланировать две недельки и еще подальше от людей. Самое прикольное было - ТИШИНА....
Давно я так много и изнурительно в снегу машины не толкал, еще с Окунинова. А на этом выезде кто-то тогда мне утром сказал, что мол вот так оно тяжко с нами на рыбалку ездить. А не пожалел, хорошая компания - что еще надо? Руслан - молодец, респект!
Надо было еще твою машину нагруженную да с цепями на колесах сфотографировать. Были у меня рыбалки с ночевкой зимой в машине, но это не то. А тут на неделю в автономное плавание, я даже позавидовал, а погода какая была сказочная...
Спасибо!
Спасибо тебе Макс! Спасибо всем парням! Сам бы я наверное не доехал. Изначально, зря мы поехали по летненакатанной дороге. Можно ведь было по зимненакатанной перед нами ))). Мы бы затемно, или по крайней мере с рассветом были на месте. Но - ниче. На ошибках учатся.
Компания - Бондба! Место - Бондба! Погодка - Бондба! Рыбалка - Бондба!
Боюсь если еще на недельку остался - разорвало бы )))).
Нашел в Гугле некоторіе недостающие фото, щас грузану. Может еще кто подкинет.
Дякую! І тебе з Новим роком! )))
Приїзджай, хоч зиму побачиш)))
Було прикольно! Усім дякую за відпочинок! А от лагерь с усіма наметами сфоткать забули(( Може у Ігоря є?
Велика подяка тобі Друже!!! Ігор вродє всі фотки на почту переслав. Вітя з Максом мовчать. Може в них щось є? А відпочинок, дійсно - вдався на всі 5++++++!!!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!