Про порядок надання адміністративних послуг та видачу документів дозвільного характеру


Чернігівський рибоохоронний патруль інформує про порядок надання адміністративних послуг та видачу документів дозвільного характеру

Основними правовими підставами для надання адміністративних послуг та видачі документів дозвільного характеру підрозділами Держрибагентства є Закон України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», Закон України «Про адміністративні послуги», Закон України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Закон України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» та інші.

Законом України від 19.05.2011 №3392 «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» визначено перелік документів дозвільного характеру які видаються підрозділами Держрибагентства.

Управлінням державного агентства рибного господарства у Чернігівській області через Центр надання адміністративних послуг у м.Чернігові надаються такі адміністративні послуги:

1.  Видача Дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах).

2.  Переоформлення Дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах).

3.  Анулювання Дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах).

4.  Видача підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та перероблення продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій).

5.  Переоформлення підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та перероблення продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій).

6.  Анулювання підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та перероблення продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій).

7.  Погодження Режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів.

8.  Погодження змін та доповнень до Режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів.

 Для проведення реєстрації звернення за документом дозвільного характеру подається заява встановленої форми на ім’я начальника Чернігівського рибоохоронного патруля, а також матеріали, документи відповідно до затверджених переліків вказаних у регламентах (інформаційних картках).

Форми інформаційних та технологічних карток надання адміністративних послуг викладені за посиланням.

Надання адміністративних послуг та видача документів дозвільного характеру відбувається на безоплатній основі.

З метою отримання документів дозвільного характеру суб’єкту господарювання, необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова (ЦНАП), що розташований за адресою м.Чернігів, вул. Рокоссовського, 20-а. (тел.:673-341, 651-917, веб-портал https://admincher.gov.ua).

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!