Передноворічна рибалка 31 грудня (частина 1)


Передноворічна рибалка 31 грудня (частина 1)

Цього разу буду, як ніколи короток. Ця яскрава, кльйова, азартна, емоційна і неймовірно цікава сімейна рибалка запам'ятається нам надовго.

Спостерігати таку щучу роздачу нам випала нагода вперше за весь час захоплення спіннінговою ловлею. Стільки щук за одну риболовлю мені ніколи не доводилося зловити! Клювало практично у всіх з однаковою інтенсивністю. Наші заморські правильні силіконки, в розмірах від чотирьох до п'яти дюймів, зваблювали майже усіх щук в окрузі, та змушували зубастих з особливою цікавістю та лютю кидатись на них. Активність риби тривала протягом усього дня. Завдання полягало лише в тому, щоб знайти зграю білої риби, правильно встати на точку, а також делікатно піднести рибі приманку.

Незважаючи на нахабство одного з рибалок, який все ближче і ближче підбирався до нас, а потім зовсім став троллінговать уздовж і навколо нашого човна, не зуміли зіпсувати нам настрою, а тільки підняли його. Адже з під його човна нам вдалося витягнути близько трьох хвостів.

Припускаю, що подібна висока активність риби пов'язана з різким потеплінням під кінець грудня. Частина риби була благополучно відпущена назад. Особлива подяка батькові за те, що послухав мене і погодився поїхати, а також улюбленим Макортам за новорічний подарунок у вигляді гарного кльову.

Дуже приємно було зустріти знайомі обличчя на березі водойми, а також щиро обмінятися новорічними подарунками. Спасибі велике за блешню і вібрітон на судака (для мене вони ще тим приємні, що вони зроблені власноруч і з душею). Дуже дякую за подарунки, Миколо!

Бажаю в цьому 2018 році всім рибалкам більше часу провести з сім'ями на природі, відмінного кльову, впіймати свою трофейну рибу і, ні хвоста, ні луски!

Комментировать
Дякую за блог і браво за мову. Трошки помилок є, але то дріб'язок. А водойма платна? Вам теж приємного рибальського року.
Дуже дякую за відгук. Радий, що Вам сподобалось! Будемо намагатися виправляли помилки!) Водойма безкоштовна, так як це водосховище.
О, якщо дика водойма, тоді взагалі шикарно. Різниця таки суттєва. Хай щастить!
Дякую! І вам завжди гарного кльову!)
Бомбезно!
І тобі,і твоім-всього в році новому!
Дуже дякую, друже! Приємно!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!