West Feeder, р.Дністер ловля на фідер в районі с.Журавно


Доброго дня всім, з запізненями але не з холодними емоціями від відкриття риболовного сезону який пройшов в нас з 14.06.2014р (субота) по 15.06.2014р (неділя) в межах с.Журавно на прекрасній річці Дністер ,яка завжди славилась великими трофеями, наша ціль була лящ і марена ,тай взагалі були би раді любій білій рибі, з добросовісною підготовкою до відкриття ми підійшли ,все купили не раз перевірили , щоб нічого не забути ,і ось дзвінок друга що він готовий і чекає забераєм ще нашого спільного знайомого і в перед, дорога 85км від м.Львова ,сама дорога жахлива проскакували думки їхати полем але помаленько з цікавими рибальськими історіями ,цей шлях пролетів скоро. І ось ми на місці рівень води в нормі , по берегу відпочивають з сімями з палатками, настрій піднімається і появляється в повітрі відчуття андреналіну, що все потрібно скоро роскладати табір, замішувати прикормку і приступати до ловлі миж так цього довго чекали.

Розбили табір і приступили до ловлі. Комарі також не спали і приступили робити своє діло. На воді ні сплеску ,але не інтенсивні покльовки були присутні. Ну думаєм якщо зараз покльовує то в ночі або зранку відловимся , що руки затерпнуть)))В ночі засмажили риберця випили по 50грам за відкриття і просиділи цілу ніч біля своїх робочих місць.Але не тут то було просидівши цілу ніч і ранок вдалось зловити підлящика ,пару соміків, рибця ,верховодку, піскарів, і малесеньку мареньку тай попередні рибки не вражали своїми розмірами. Після дзвінків друзів які в цей день також вирушили на рибалку на інші водойми зрозуміли що кльов відсутній не тільки в нас,а дехто навіть і від 0 не відійшов.В Ночі дуже похолодало був повний місяць .Моментами капав дощик можливо і природні умови відбило в рибки бажання покльовувати. Але садки змочили . Зранку поснідали і було прийнятно рішення збиратись.Ось і наша подорож на річку Дністер закінчилась. Втомлені з невтрачиною надією що літо довге і прийде свято і на нашу вулицю.Зібрались і поїхали додому з великими дискусіями в дорозі , що завадило зловити нам бажану рибку потихенько доїхали по домам.Додаю відео з нашої рибалочки приємного перегляду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AGliS80eqYU

Комментировать
По фото - природа прекрасная. Наверное и отдых отличный, а это главное. Но а видео где?
Відео буде за хв 20 заливаю , як буде готове зразу додам в звіт.
А що було в якості наживки? Хробаки білий і червоний...
хробак , опариш білий червоний ,кукурудза все клювало на опариша якби хоть клювала дрібнота на опариша або на бутерброд,вжеб комбінували щось для більшої рибки а так було зневірення ))
а ще кук використовували медовий і часниковий на нього жадно брала чомусь верховодка.
Ех, люблю я ці місця, правда вже років 10 там не був :)
5++
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!