Прикормка для фідера.


На ринку існує декілька десятків компаній, які пропонують підгодовувальні суміші. Деякі суміші, звичайно, робочі і коштують сповна прийнятних грошей, деякі з них ніякі, і ви платите лише за бренд. Але є також виключно хороші суміші. Так, ті, що ці підгодували недешеві, але вони працюють, показують добрі результати, і дозволяють брати участь в змаганнях навіть на найвищому рівні. Але чи треба їх використовувати, якщо мета рибалки, тільки в тому, щоб отримати просто хороші покльовки?Відповідь на це питання очевидна і дуже проста і звучить - ні! Особливо тоді, коли риба активна, і готова спожити чималу кількість корму. В основному це тепла пора року. У цей період ідеальною прикормка може бути розмочений хліб. Хочете вірте, хочете ні, але із звичайного шматка хліба можна приготувати ту прикормку, що відміно буде збирати рибу. Якщо ви докладете трохи зусиль і зробите все правильно, ви отримаєте дешеву підгодовувальну суміш, що містить лише їду для риби.

Перш за все, ви повинні знати, що ви не можете приготувати прикормку, що зі свіжого хліба. Вона вийде дуже липкою. Таким чином, про підготовку хліба для підгодовувальної суміші ви повинні подумати заздалегідь. Якщо ви не збираєте зачерствілий хліб можна просто купити буханець хліба, нарізувати скибочками і висушити. Але хліб не має бути повністю сухим, тобто перетворитися на сухар, два-три дні сушки буде сповна достатні.

Потім вам потрібно замочити хліб. Сушений хліб вбирає воду дуже швидко, більш рівномірно і краще чим свіжий хліб. Потім він повинен постояти, принаймні, дві години, щоб розмокнути. Якщо ви залишите хліб у воді на ніч, то ви можете все зіпсувати. Головне налити достатню кількість води. Хліб плаватиме, але це не страшно. Вода сама дійде куди треба. Якщо у вас зовсім мало часу можна чимось притиснути хліб - це дуже хороше рішення в такій ситуації.

Щоб вийшов правильно замочений хліб треба позбавитися від зайвої вологи. Спершу потрібний покласти хліб на сито з крупними дирочками і почекати доки стече якомога більше води. Потім натиснути на хліб рукою і віджати воду. На другому етапі знадобиться старий, добре поглинаючий вологу рушник, в який треба загорнути хліб. Після цього з максимально можливим зусиллям прокатуємо згорнутий рушник, щоб остаточно віджати з хліба вологу.

Отриману масу протираємо кілька разів через сито з крупною ячєєй. У результаті повинна вийти суміш, що складається з м'яких і розсипчастих крихт. Якщо ви використовуватимете свіжий хліб, то така крихта не вийде, оскільки свіжий хліб рівномірно не вбиратиме воду, стане дуже липким і після протирання через сито вийдуть дуже великі шматочки. А це не зовсім те, що потрібне для лову фідера.

Після цього можна забивати отриману суміш прямо в годівницю і в принципі нічого більше не потрібно, оскільки суміш володіє відмінною консистенцією, запахом і смаком, який так любить риба. Звичайно, можна як експеримент спробувати додати діпи,крупи, смакові і ароматичні добавки. У цьому питанні все у ваших руках. На цьому я роблю акцент, тому що, як правило, такі дії можуть привести до реального поліпшення отриманої суміші. Хлібні крихти можна застосовувати, як на озерах так і на річках. Приготована таким чином підгодовувальна суміш залучає всю рибу сімейства коропових. ляща, карася, коропа, вусаня, підвуста, голавля і так далі

Гарної Рибалки експерементуйте і ви знайдете свій ключик!!!

Комментировать
Дешево і сердито)
В магазині ми вибираєм бренд)))
Ловля на хлеб, с прикормкой из него же - модный тренд в Англии.
Отличное средство. Давно в голове такая мысль крутилась. Видел видео, как во Франции на багет размоченый крупного леща ловили. Также было замечено, что рыба любит не симитричную наживку а рваную, если можно так сказать.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!