Час відпустки настав.


Вітаю всіх любителів риболовлі, на дворі середина літа а імено 07липня,

захотілось з другом відпочити але і щоб не далеко від дому і озеро щоб було красиве, і ми вирішили поїхати 15км від Львова на приватний став в с.Гамаліївка, озеро дуже важке по ловлі, багато водорослей і кармушку потрібно було завозити лодкою ,але і риба там трофейна, по рибі є щука ,карп,лин,здоровений карась,плотва краснапьорка,лящ. Ми полінувались зробити ті настанови по ловлі на цьому озері, думал закормим тай куда рибка дінеться всеодно буде клювати.

Я ловив на 2 фідера і був радий ,що покльовувала дрібнота і комарі не гризли. Друг мій настроєний рішуче і закинув всю артилерію від бойлів,кукурудзи,хробака,опариша,макухи все що було в наявності було заслано на банкет для риби. З кожною годиною віра ,що зараз попре зменшувалась.І згадали про атмосверний тиск,і про фазу місяця,і про температуру води перебрали забобонів купа, і знайшли рішеня (ЖАРА і рибка в камишах) і зразу стало лекше...но не одні ми такі були по берегу.Прийшов ранок і стало Саме важкіше боротись з собою ,з організмом, з сном і думка в голові ,що зараз закрию очі на секунду і пропущу той момент покльовки.Бородьба тривала довго , но не всі змогли витримати цього натиску

Клювало в основному з 21.00 по 1-2ночі з дуже великими інтервалами,а тим часом спінінги мовчали.

Пару рибок в руках потримали ,здійснилась моя мрія ЛИН це царська риба, брало на опариша перед стіною з камиша

.Відихнувши душевно, соні гріючись на сонечку до нас підкралось ось таке чудо))))

Після зустрічі зразу все зняло як рукою ))))Я точно зрозумів прийшла би та свинка в нічний час, возили би нас пізніше по церквам,відмолювали би)))

По фоткавши волохату свинку яка вагою біля 200+кг ,зібрались і додому.От закінчую писати звіт і можна сміло з виконаним обовязком лягати спати. Всім красивих майбутній рибалок, Бережіть Природу !!!

Комментировать
Свинья реально жуткая)
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!