Остання нічна рибалка сезону 2014. Фідер Карп. Українська Рибалка ч.8


Привіт всім читачам блогу, ось не замітно пролетіло літо, для когось воно в плані рибалки видалось великими уловами для когось ні....  надіюсь цього сезону всі рибаки скуштували смачної ухи, готуючись до зими всі наповнили душу красивими спогадами про прекрасні пейзажі, річок озер, про бажану рибку , про андреналін в крові про не забутні переживання прикрого сходу, про прекрасних друзів які з нами провели цей риболовний сезон.

Пишу з запізненням . 07. вересня 2014 р. 

Зорі склались на небі так як потрібно і  я з другом вирушили їхати на приватну водойму в 45км від Львова ,Жовківськй район с.Руда Крехівська з ночівлею за карпом, амуром, карасьом, ціле літо тільки і про цю водойму чули і у всіх були дуже хороші відгуки про це озеро , помимо біседок і мангалів щей класно клювала рибка...Ночі стали холодні і всетаки сумнівались чи не запізно ми думаєм закривати сезон з нічною рибалкою. Настрій був бойовий та і в день сонечко припікало взяли зимові куртки, тепліше вділись і як нам здавалось ніч пройде в комфорті. Палатку спальник не брали взяли надувний матрас та і думаєм буде достатньо. Але все по порядку.

Приїхали на озеро по всьому озері рибка дає про себе знати , в різних кінцях озера сплески рибки це ще більше додавало азарту, зупинились біля одної компанії спитати ситуацію ,кажуть рибка клює слабо ...ну не розвертатись і їхати додому, після не втішних результатів ,надія рибака ніколи не покидає, вибрали місце щоб комфортно було, розклались ,замішались, закормились , і глухо ...година друга покльовок немає а по озеру і в місцях де летіла кормушка, карпи подумали що дельфіни  такі кульбіти витворяли аж злість підбирала. Час летів швидко і дуже скоро нас застала ніч. Накачяли матрас розпалили багаття ,засмажили сердельок випили по 50грам... посиділи в такому режимі без кльовя до 00-00,

і було вирішенно лягти поспати.

В ночі круглий місяць впав туман і дуже дуже було зимно задоволення принесло мало. І в ночі в повну силу відчувалось 7вересня....крізь сон почув не чітку покльовку і до ранку вдалось зловити одного карпіка і карася.

Відігрівшись на сонці зробили для себе висновок в повний місяць ніколи не поїдем на рибалку ну невезе нам в таку фазу місяця. От і точно закрили вже нічні рибалки в сезоні 2014р. А сезон закривати не плануєм в області дві ТЕЦ з теплими каналами такщо надіємся туди буде получатись нам виїжати.

https://www.youtube.com/watch?v=fXoMQNzyV74&list=UU0KBQApH2zlmdu9kerDFQMA

Додаю коротенький відео звіт - всім гарного перегляду.

https://www.youtube.com/watch?v=fXoMQNzyV74&list=UU0KBQApH2zlmdu9kerDFQMA

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!