Рибалка На карася. Українська Рибалка ч1.Бурштин. Рибалка 08.03.2015р Сезон фидер 2015


8 Березня, день прекрасного і світлого, всі мужики метуть квіткові магазини і я в тому числі і тут така пропозиція....Субота 10вечора дзвінок від сусіда, пропонує поїхати до бабці в неділю,привітати її, помогти старенькій по господарству і заодно щоб мене заохотити каже давай на канал на рибалку....Зразу в голові купу думок де купити опариш,хробачок, прикормку, розібравшись з тим питанням і заїхавши по дорозі на пер. Липинського-Промислова в бутці охорони на базарі завжди можна купити все що потрібно, забрав останю прикормку Fish Dream ріка+ була в дома флагман мотиль,і прикупивши опариша хробачка мотиля поїхали, з таким набором і вирушили. Дороги селами ну нічим вже не здивуєш ями все більші і більші , поля горять, сонечко припікає от щеб трошки зеленого добавити, і додому і не охота вертатись з тих пейзажів, настальгія за літом взяла по повній мірі. Приїхавши на канал рибаків не багато кльов дуже вялий ,маленький карась пішов на нерест і не дуже охотно клював, незнаючи козирних місць заїхали трошки дальше за течією і зупинились між деревами кущами з розрахунком уютніше та і вітер не буде замахувати, росклались я на один фідер друг на одну вудочку в проводку, він більше не рибак а як турист за компанію так сказати підсажуюю його на це хоббі. Рибаків які стояли поруч і мали в наявності 10прутів дуже дивувало як аж з Львова приїхати і ловити на одну вудочку ,фідер ....типу ми придурки якісь :rage Ну та ладно ми не за рибою приїхали, а відпочити трошки помахати фідером потренуватись набити руку згадати всі тонкості,з настанням ночі старався ловити цілу ніч , за боротом -5 не дуже комфортно було ,але вогник скоро руки відігрівав і можна було продовжувати :f1: за ніч вода впала пробував все що було в силах, і стиснувши зуби всетаки пару штук наловив. Дуже в шоці від сміття і від конячих щурів які на тому мусорі і живуть , виділили 15хв при відїзді згребли трохи мусору в мішок в якому були дрова та і по дорозі викинули, якби кожен мав за право забрати і свій і чужий думаю за літо вже було приємніше приїжати і відпочивати на каналі. От такий коротенький звіт , можна рахувати фідер відкрита вода 2015 відкрито для мене. Додаю пару фото можливо змонтую якийсь відео звіт. Дякую за увагу Також наші Львівські рибаки проводять акцію без ніякого піару сайту вибачте за силку.

http://www.active.lviv.ua/topic-t9013.html

[url]https://www.youtube.com/watch?v=bFpI1c-nNaA&list=UU0KBQApH2zlmdu9kerDFQMA[/url]

 

Комментировать
Молодчина! Заздрю по-білому! 5++++++++++++
5+ Вже й самому захотілося на біленьку)
От перший раз за зиму виїхати на відкриту воду....незнаю відчуття такі що аж розпирає, а як подумаю що скоро все розвіте ех душа співає. Дякую за коментарі=))
красава!
5+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
С открытием! Молодцы!
Классно,от меня пять звезд +++++++++++
Повністю згоден з думкою колег-5*****!
Эх, ностальгия... Сколько лет ловил на этом канале №2 в марте до первоапрельского запрета. Раньше возле труб клёв всегда был хуже, чем ближе к выходу в "море". Рекомендую два места: на бурштынском слэнге "огороды" и "генеральскую яму". Несколько лет назад они были фаворитами и передавались рыбаками друг другу по знакомству. Плюс заброс под противоположный берег. Если, конечно, там всё с рыбалкой кардинально не поменялось. НХНЧ!
Це клондайк для Західної області ,зимою на вихідних можливо таке що немає де стати...люди з ночі місця тримають і передають по дзвінку, от зараз більше заінтересувала рибалка там літом на морі за лящом чи в такій акваторії його можна з успіхом ловити
Если летом разрешат на лодках рыбачить на море, стоит попробовать на "Флориде". Если только с берега - напротив ментовских дач.
Дякую за пораду надіюсь в бурштин ще попаду цим літом...просто з настанням літа річка манить більше
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!