12.07.2015р День рибака, іменини + день народження тройне комбо і бажана рибка в руках


12.07.2015р День рибака, іменини + день народження тройне комбо і бажана рибка в руках.

Друзі всім привіт історія піде про 3свята практично в один день. Так як я не переслідую ціль, якщо день народження то значить треба напитись до без памяті. Та і взагалі не дуже люблю ці всі свята. Посидівши з друзями символічно випили пивка з рибкою думаю потрібно зробити і для себе свято. А самий кращий подарунок це тихенько зібратись і поїхати на рибалку. Відкрив форум читаю звіти, щоб хочаб трохи з орінтуватись взагалі куди їхати. Позвонив Міші дізнаюсь, що хлопці також їдуть на рибалку в с.Заріччя на перший карєр, так як минулого разу гарно там відловились. Самому їхати не дуже хотілось, і чисто випадково позвонив Андрій який також шукає кудаб поїхати на рибалку, йому на поплавок на цьому озері буде комфортно ловити ну і фідер надіюсь задніх пасти не буде. З вечора називається, що було в запасах то і замішав.

VDE-B R X

Flagman - Шоколад

Flagman Pro Competition - Lake

Flagman - Eco Mix пів пачки 

Залив все меласою Flagman. Перебив через сито постояла попила водички пізніше щераз дозволожив і з таким складом поїхав.

Виїхали ми пізно біля 1ночі, не вдалось з вечора поїхати по сімейним обставинам. Приїхали народу купа, всі святкують, місця на озері немає. Більшість людей називались "ми приїхали бикувати цілу ніч біля озера" ніяк їх рибаками не назвеш. Друзі які були з дня посунулись і виділили трошки місця за що їм велике дякую. Андрій пропонував лягти поспати і з світанком почати рибалити. В мене заряд до рибалки був на 300% ще як почув що клює підлящик і Саша зловив ляща,  я аж засвітився. І почав в темпі роскладатись.

 Озеро це по суті затоплений карєр. Рибалити в таких умовах коли робиш легкий заброс на відстань 20метрів а кормушка з вагою 30грам падає на рахунок 10. Для мене було в перше. Спочатку вибрав дальню дистанцію порядка 35метрів нічого не вимірював не простукував дно, от просто на око махнув закліпсував і почав кормити, закормив ставлю поводок Guru 0.11 довжина 1м гачок Milo 195 16Номера, вставочка фідер гам.

І тільки перший заброс не по зрозумілих причинах робиться перехльост йде обрив нитки, і та петля краде з посадочного місця мій шімановський кінчик. Розчарування на початку рибалки, мабуть десь зробив помилку. Перевязую роблю все по новій і в бій. На дальній дистанції глухо, бачу хлопаки на вудочку практично в ногах ловлять рибку, карєр, глубини починаються одразу, тому подумав яка різниця в якій прірві ловити, і на якій дистанції, риба під берегом треба переходити на ближню і пробувати ловити в ногах. І це рішення в кінці рибалки виявилось правильним. Потрошки точка розкормлювалась, моментами ставала дуже плотно верховодка, що не давала можливості кормушці з довгим поводком впасти на дно. Трошки потаскавши дрібноти, дозволожив прикормку щоб меньше вона створювала пилі, на яку припливають акуло-верховодкиСмеётся

Сонце піднімалось все вище, і думок що в білий день можливо клюне лящ взагалі не було. І тут впевнена покльовка плавно підсікаю і відчуваю, що на іншому кінці явно не верховодка підмотую потрошки, фракціон працює, пікер, фідергам прекрасно відпрацьовують, не спішу і тут з глибини появляється золотистий бочок. Ось вона "Рыба Моей Мечты" так довго лящом марю і накінецьто свято на моїй вулиці.

Як книжка пише, одразу підрізаю хробачка додаю пастанчино опариша, що втримати на точці прожору. Проходить ще трохи часу покльовує знову дрібний підлящик. Не внятна покльовка і відстріл квівера плавна пітяжка і в руку удар. Не довга боротьба і ще один красень в підсаку.

Після обіду появились дуже великі провали в покльовках почав експерементувати з діпами ну щоб якийсь конкретно спрацював неможу сказати. Якось слабо клювало і напевно, як в кінці зрозумів потрібно було мати просто більше терпіння і не робити темповою ловлю а чекати покльовки 5-10хв. А тим часом Андрій на 4м мах просто бомбив рибу, як на чорних камнях. Поплавок в ближній дистанції просто розриває фідер. Загалом гарно відловились, відпочили посиділи поговорили в дружній хорошій компанії. Відчув на собі, що таке ловити на карєрі, поклав в свій ящичок досвіду, ще одну рибалку.

Дякую за увагу. Вибачайте за якісь фото НХНЛ.

 

Комментировать
Вітаю з Днюхою!
Нових перемог на спортивному поприщі!
Ще раз з Днюхою!
Хай мрії збуваються! А мій лящ-мрія (від 2 кеге) поки що плаває десь. Найбільший поки що на 120 грамів не дотягнув))
С праздниками! Хороший улов!
надовбали рибки нормально!)))
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!