Відкриття сезону 2016року по відкритій воді


Сердечно вітаю всіх любителів фідерної риболовлі. З великим нетерпінням чекав потепління, і ось+6 , за вікном світить сонечко вітер південо західний, пташки починають співати по весняному, ну як тут всидіти на роботі. Спонтаний дзвінок від Макса 30хв на збори і ми в складі 3-х чоловік відправляємся на берег р.Дніпра відкривати сезон 2016року по ловлі білої риби і заодно потестити нові фідера від компанії Zemex. Але все по порядку.

Замішувались ми в дома, звичайна магазина прикормка з додаванням глини, насадка пінка мотиль. Приїхали ми на популярне всім місце на пляж, рибаків багато, всі сидять насолоджуються свіжим повітрям попивають чай і чекають коли дадуть воду і почне клювати риба. Ми розійшлись по березі де було вільне місце там і сіли. Промаркерилися,протускали дно кожен для себе вибрав дистанцію закормили і почали прискіпливо дивитись на квівер фідера, щоб замітити хоч якусь покльовку. Година дві три повний чупа-чупс, але не відомо по яким причинам ні дрібнота ні лящі клювати відмовлялись, і не тільки в нас а і на всьому березі. Для себе освідомлюю в кожного з рибака своя оснастка інший гачок інша прикормка і не у всіх однакова дистанція але чому риба не клює. Сусід з права в якого не один рік рибальства пройшов на дніпрі каже в обід почне клювати. Но кльову ми так і не побачили. Вирішили скласти фідер ZEMEX Razer Progressive Feeder 14ft 140g  катушка 6000 престон, поставили пулю 80грам і почали тестити дальність забросу. Максимальний закид і рекорд поставив Максим дистанція склала 141м.

https://www.youtube.com/watch?v=Kl2QarLbS90

https://www.youtube.com/watch?v=U5TATaGylug

Я в основному стабільно кидав 130-135м палочка просто прекрасна, для мене такі заброси на таку відстань були в диковинку я взагалі думав що 100м це вже не можливо та і ніколи не були потрібні такі дальні дистанції, но є озера в яких риба клює тільки з дальняка і як то кажуть, хто вище бє той краще грає і тому для певних умов ми взяли собі в озброєння такі фідера, хто був з нами на рибалці і мав бажання, всі спробували покидати на такі дистанції і свої відчуття від роботи фідера думаю залишать в коментарях. Також відкриттям для мене стало як би банально це не було напальчник, стереотип був таким, що в ньому не удобно робити закид але пару раз обрізавши об нитку палець все таки придбав цю дрібничку і собі, і зрозумів що з ним набагато комфортніше і безпечніше.

Повертаємось до самої риболовлі, пообідавши вернувся далі до експерементів , всетаки пробував зловити хоч якусь рибу не хотілось відкривати сезон з провалу. Активно кормив і тестив інше вудилище ZEMEX Rampage River Feeder 13ft до 150g

 

Емоції від ловлі таким фідером зашкалюють, дистанція 50м кормушка 80грам і всі закиди просто в ціль. Швидкий стрій хороший баланс, можливо трошки жосткий але для мене це сам сок, параболіками(сопливими фідерами)не люблю ловити, краще дзвінкий фідер який все чітко відає в руку і ним комфортно можна ловити і на 50м на течії і  на дистанції 100+м як то сказати робота за горизонтом. З дистанціями розібрались но головне питання як фідер передає покльовку риби і які має властивості при виважуванні. Надія танула з кожною хвилиною, що взагалі вдасця хочаб одну рибку зловити. І тут не впевненна покльовка, спокійно піднімаю фідер в думках знову мусор, щось зацепилось за нитку але ні впевнений удар і імпульс передається чітко в руку розумію ого там щось серйозне, зразу попускаю фракціон і не кваплюсь з виважуванням, спокійно підтягую рибку до берега, коли я побачив що це не стандартний лящ а плотва(батон) який як пізніше виявилось заважив 700грам радості не було меж, для мене особисто це рекорд і особистий трофей. 

Думаю риба не клює стабільно залетів на дурняка, радий що хочаб одна рибка клюнула, але просто на автоматі роблю 3 закида з кормом знову в точку і ставлю 3 мотилька в якості наживки.

Не проходить і хвилини часу як знову покльовка, не вже плотва стала на мій стіл. Не довге виважування і підлящик в підсаку фото на память і в садок, настрій піднявся віра вернулась, що всетаки рибка починає клювати але зимовий день не довгий доловив ще пару лящів і прийшлось збиратись додому. 

 

Сезон відкрив,рибку в руках потримав подихав свіжим повітрям зарядився на цілу робочу неділю поскорше би прийшла весна. Дякую за увагу НХНЛ.І в кінці коротеньке відео на виважуванні ляща робота фідера супер.

https://www.youtube.com/watch?v=04QRFo5nmE8

Комментировать
Клас! Прекрасне відкриття, чудовий блог!
Дякую а ви коли відкриваєте свій сезон?
5+
Ничего себе броски:)) Сразу вспомнил места на Днепре,когда для дальности проходилось заходить в воду или на набережной прищурившись кидать,с опаской что...:)
До цього максимально кидав метрів 100 і то не завжди, всетаки правильний фідер і підібрана під його характеристики катушка робить дива))
С открытием...отличный блог!!!
Дякую надіюсь сезон буде вдалим)
Гарна рибка! З вiдкриттям!
Як завжди профі ловлять на Гамні ))) бо не взмозі продемонструвати свій фах в іншому місці?
Ви, бачу, любитель обгівнити. І це вже не вперше.У Вас,певно, якась неприязнь до Петручо.
Валерік їдем на рибалочку любе комфотрне для вас місце,пізніше я опишу результати нашої рибалочки))))ви мастак букви писати...так давайте рибку половим, заодно познайомимся особисто покажите свій майстер клас?
Я вас встречал в жизни (видел) и пока повторять не имею желания, тем более что скорей всего прискачут сальники, олды и прочее, а мне они противны. К вам пока таких чувств не питаю )))
Возможно когда вернусь из командировки...
Ну и, я так понимаю, что по сути вам ответить нечего ))) На том месте для полноты картины осталось олду выйти на лодке и ловить на горох )))
Сгоняйте на рыбалку на Локомотив, Новую или Старую Набережную или на Устье Десны. Я понимаю, что там где рыбы валом снимать удобнее
пс: и не снимайте на своем канале бесполезные ролики - о монтажах и подобном есть 100500 видео, найдите свое и все будет ОК, тем более что у вас вроде неплохо получается
пс2: если вас так ранит мои посты могу больше вообще ничего не писать - разводите кроликов и дальше
Тю. Якщо Вам не подобається хтось, чи багато хто, з будь-яких причин, це нормально. Але публічно обливати грязюкою... Заради чого? Люди мають право бути не такими, як Ви їх хочете уявляти. І чому не ловити там, де є риба, якщо це не є порушення закону? Не зрозумів логіки. А взагалі, я думаю, хто справді знайшов своє, того не буде сильно дратувати щось інакше.
Кого я публично облил? Я высказал своё имхо...
И закон они не нарушают. Эти видео было суперовыми если бы создавались для домашнего просмотра или своего блога, но их показывают по ТВ, а лохи думают "вот мастера - ни у кого не клюет, а тут мастера наскирдовали рыбы!"
Это дутый авторитет! Вот и все что я хотел сказать...
пс: пусть снимают еще, нам в компании хоть будет что обсуждать )))
Взрослий дядько а ведете себе як дитя, не моє звісно діло, але чому вони (Сальник, Олд) Вам противні, що вони таке погане зробили? Можете в лічку. Просто так явно людей "гомнецом" поливать не гарно, мужики так не роблять...
Еще один?!
Еще раз - я никого не поливаю, мне они неприятны, я неприятен вам. Это нормальная жизненная ситуация...
Я бачу що Ви про лохів печетесь сильно, хай ведуться на те й вони лохи. А Вам то шо до того, їм це подобається.... хай ловлять собі, по "ящику" все одно крім футболу дивитись нема чого))) з повагою НХНЛ
"Більшість бінтів пішла на Валєріка" (с).Л. Подервянський
Топикстартеру: не обращайте внимания на неадекватов, люди оценили Ваш труд, и Ваши ролики, быть может они не совсем удачно смонтированы (как по мне), но они интересны. Видно, что Вы занимаетесь любимым делом и готовы поделиться с другими своими успехами. От говномета здешнего роликов не видел.
З екологією як ви самі прекрасно розумієте - там все нормально. Ви там самі весь час рибачите. Правда, успіхами в уловах похвастаться не можете... Таке враження, що вас задушив говняний жабс))
С экологией там непонятно. Рыбачу я там только когда больше нигде не клюет.
На этом форуме отчеты не выкладываю принципиально, если интересно - вэлком на Дом рыбака.
Жабс? К чему? К ловле в практически аквариуме? )))
Мне там ловить не особо интересно, потому что там клюет всегда и немало... Больше люблю дикие места, но там фильмы снимать надо дня 2-3 ))) прежде чем разберешься на 100% в рыбе.
пс: я уже понял, что крыть вам особо нечем, т.к. вы и сами понимаете, что отчасти я прав... так что постараюсь больше не опускать ваш рейтинг в сети - зарабатывайте себе спокойно на новичках...
Тобто, ви самі визнаєте, що заходите на цей сайт тільки заради тролінгу?! Досить дивна розвага...Але заради інтересу зайшов на "домик". Там від вас так само виходить лише тролл і купа спаму. А ось конструктиву і тим більше звітів з рибою - ну дуже велика рідкість. Таку людину ніхто цінуваті не буде. Таку людину будуть тримати лише за блазня та придворного троля. Вам звичайно дуже хочеться бути, що називається в тренді і відчувати себе крутим рибалкою... Але на жаль... Виходить так , що скривджений на усіх невизнаний геній... Словом, виявляеться, шо ви не фахівець. І ваша думка не авторитетна ні для кого. Навіть для новачків!
Аха-ха!!! Юноша, да вас видимо надо сначала научить читать.
Где я писал что Я - гений, специалист, крутой рыбак и т.д.? Тут я появился намного раньше вас и совсем не для развлечений и тролинга.
И мне, в отличии от вас, глубоко наплевать на свой рейтинг на форуме, конструктив и мнение других, я на этом не зарабатываю и унижаться "ну посмотрите мою киношку или зайдите на мой канал" не собираюсь.
Отчеты ТАМ выкладываю редко опять же потому что рыбу видели все, а мои фото нет - в отчетах только друзья )))
пс: не волнуйтесь, когда-нибудь и вы поймете, что счастье не в деньгах, а мне пора собирать вещи в ато... ибо пока одни ковыряют палочкой какашки, другие...
Дивно, молода людина... Ви суперечите самі собі. З одного боку ви вважаєте себе за крутого спеца, що дозволяє собі виступати суддею - критиком, а з іншого боку стверджуєте, що ви (з ваших же слів) ніхто - ні не геній, ні фахівець ні крутий рибалка... А нуль без палички! І потім. Як розуміти ваше словосполучення "раніше з'явився"? Раніше з'являються тільки пташенята у пташки - сойки. Йдемо далі. Говоріть, що гроші вам не потрібні, а самі їдете кудись з дому, що б яким це образом заробити собі хоч якісь копійки на хліб. Це явище в медицині називається конгинтивный дисонанс. Чи лікується воно? Питання до лікарів. Ну і нарешті, завдяки вашому ж постскриптуму стало ясно, для чого ви тут. Тільки я доки не зрозумів - ви з тих, що колупаєте паличкою або з тих, що збираєте їх?!
Вы точно не умеете читать)))
Я не считаю себя крутым перцем и никогда этого не писал. Я судья только потому, что вы снимали кино для таких как Я и выложили его здесь, а не показали у себя дома друзьям.
Раньше появился - ...читайте внимательно для чего.
Если для вас поездка в АТО - это заработок, то о чем с вами можно еще говорить?!
пс: вот мы в этом году посмотрим на ваши успехи в спорте в команде Трофея и все поймем ))) я надеюсь вы не будете учить своих товарищей по команде, а только слушать.
Поверьте, я о вас знаю больше чем вам хотелось бы - у меня работа такая.
До новых встреч...
Ми знімаємо кіно для нормальних людей. Для наших рибалок. І наш канал дивляться сотні тисяч телеглядачів. Але особливій категорії, що страждає когнітивним дисонансом, "глав врач Моргулис телевизор запретил".

Про поїздки в АТО справжні герої вважають за краще мовчати. А ось що прикриваються цими поїздками, якраз і горланять в усе горло.

А в цілому діалог був корисний. Як мінімум вивели когось на чисту воду. Стосовно специфіці роботи. Асенізатори за кольором фекалій своїх клієнтів розпізнають. Привіт Штирлицу!
Ну и снимайте на здоровье дальше.
Но перечитайте ветку и посчитайте сколько раз вы - режиссер от Бога оскорбили меня, "больного дисонансом" )))
Те кому в жизни не повезло и ноют про липовых героев называются вышиватники. Я никогда не выпячивал свои поступки, даже написал все так, что вы и не смогли прочитать ибо искали в моих словах в первую очередь какульки )))
Штирлицу тоже привет, ибо я на 100% уверен, что вы подумали на другого - за вашими телодвижениями следит все прогрессивно-когнетивное сообщество, как минимум Киева )))
пс: зарабатывай и дальше на "нормальный" людях, раз другому не научили...
пс2: и, благодарностей за раскрутку ВАС не нужно, могу помочь, как липовый герой, организовать рыбалку и съемку кино в АТО, на хорошем водоеме с карпом - так как вы любите и умеете))) Это будет пиар покруче.
в АТО сейчас патриотов нет - есть люди, увидевшие возможность срубить бабла - за договорняки между сторонами с предупреждениями об обстрелах, за продажу оружия, за контрабанду. да и при убитых сепарах имеется наличка.
Директор, ты то что тут забыл? ))) Хочешь срубить бабла? Могу помочь, твои ФИО и адрес у меня есть, пользоваться М-16 ты умеешь, скоро мобилизация - помощь в призыве бесплатно )))
пс: Не мешай липовому герою общаться с липовым экспертом)))
если б ты общался, а не лил дерьмо! тебе люди уже написали и дали характеристику. не нравится, что люди в блогах вылаживают - напиши по делу, что не так. а гавнить ты я вижу мастер. иди сепаров мочи - толку больше будет (может)...
Так я и общаюсь. А характеристику мне дают другие люди и печать там есть)))
Мне все нравится, я лишь в который раз (возможно в грубой форме) заострил внимание на месте ловли.
Эксперты ж не хотят выехать в другое место, а знаешь почему? Потому что там они ничего не словят и будут не экспертами, а это не продается.
пс: предлагаю Petry4o, если он меня действительно боится и презирает, поступить как когда-то его любимый Олд - выключить мне возможность писать под его блогами, но это будет поступок достойный мужчины ))) Ибо я пытался, на сколько это возможно, толерантно обсуждать проблему, несмотря на оскорбления в мой адрес .
Ось перечитую усе написане вами і помічаю наступне: червоною лінією у ваших коментах звучить "я", "Я" і ще раз "Я"!. Це плід нереалізованих амбіцій з поведінкою дитини, якій не дали пасочки і не беруть на гру в пісочнику )) Але потім раптом!... У вас з'являється бажання з нами співпрацювати.(Дуже хочеться все-таки потрапити в пісочницю)
Тільки що, ви упродовж усіх своїх пасквільних постів дивно намагалися обгидити мене і увесь телеканал разом з його співробітниками... І такий раптом різкий перехід... Організувати зйомку в АТО на хорошій водоймі з коропом! Це неприкритий цинізм. Людина з такими вчинками не те, що совість, вигляд людський втратив. Там люди гинуть і поневіряння терплять, а ви рибу... І реалізацію своїх нездійснених амбіцій... Ви за рахунок цих, людей, що страждають там, хотіли свої шкурницькі питання вирішити. Ось така виявилася суть. Говенцом що попахує.
Все таки кому-то надо опять в школу, потому что читать не между строк, а именно то что написано учат в школе.
Не ровняйте людей по себе - мне не нужны ни ваши деньги, ни ваши друзья, ни ваша песочница - Боже упаси. На Трофее есть уважаемые мной люди, и их немало, и они снимают интересные программы и КАЖДЫЙ раз в новом месте.
И, для тех кто не был в АТО, а смотрит только телевизор, разглашаю государственную тайну - зона АТО не заканчивается на передке, и там люди не только гибнут и выживают, но есть и такие как Я прихлебатели и потерявшие человеческий вид ))) знающие где есть рыба, где ее ловят и на что она клюет. А менты, например, вообще стоят на вьезде в Зону и получают УБД как все.
Да, в реках там ловить сложно и опасно, а вот на озерах... есть и такие что в 30-60 км от передка и там не опасно для вас. И представляете, там местные ловят рыбу не ради выживания, а так же как и я - ради удовольствия.
Но на нет и суда нет.
Я по вам выводы сделал, вы на мой счет тоже - за сим и до свидания.
Удачи в соревах )))
До моменту про школу. Тролі, коли їм нічого більше сказати, починають говорити про міру "ученности". Не коштує. Троль ви посередній, та і на вчителя ніяк не тягнете. Судячи з кількості помилок у ваших текстах, ви напевно не добре вчились в школі. Але найголовніше, що з останньої вашої цидулки усім стало ясно, що в зону АТО ви їздите розважатися - на "рыбалочку". Ще б, ціни на платниках там халявні або вони взагалі безхазяйні стали. І цим - чужою бідою ви користуєтеся, проводячи там неконтрольований вилов... Таке ось у вас "задоволення".
Удачі на риболовлі!
Умение адекватно реагировать на критику приходит с возрастом, так же как и понимание, что не все вокруг такие же как ты сам делают все ради денег и славы...
Я там ни разу не ловил рыбу, максимум проезжая мимо интересовался клевом. Но рыболовные форумы не ограничиваются столицей, там у людей есть такие же увлечения и они делятся своими радостями со всеми кому это интересно и не лень "опустится" до малоизвестных ресурсов. Рыбаки оттуда пишут, в том числе и на этом форуме, нужно просто уметь найти.
Что до развлечений в АТО... то могу вас пригласить на эти аттракционы, при желании )))
Бог вам судья!
Ви в кожному своєму посту прощаєтеся, але не йдете. Нагадує персонажа з одного єврейського анекдота ))))))
будьте Вы умнее - не реагируйте на срач, очевидно, что чувак кайфует от того, что пишет. это результат недостатка внимания к собственной персоне. пересильте себя и пропустите пару его постов - он сам успокоится. а модеров попросите почистить блог от флуда. а то зайдет кто-нить оставить положительные комменты или указать на недостатки (в нормальной форме). а тут две страницы бреда.
На валерика не звертай увагу, у чувака просто піднявся рівень г..на в організмі, таке зі всіма трапляється, погано коли рівень не падає...))) Доречі людина не виклала жодного блогу, фотки або відео...
Ще раз висловлюю підтримку, класний блог, класне відео, хороша рибалка!
Дякую усім за підтримку! Просто потрібно було колись вивести пройдисвіта на чисту воду.
А хто, хто пройдисвіт? Бо на Трофеї я пару таких знаю )))
5+++++ Отличный блог и отличный канал.
дякую за коментарь)
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!