Русановський канал відпочинок в місті


Не скажу що відкриття сезону,можна сказати я його не закривав, і сьогодні з Вовою вирішили не далеко від дому сходити на рибалочку, довго не думаючи обрали русановський канал, ціль половити плотвичку тай взагалі просто відпочити, подихати свіжим повітрям біля води, зняти нагрузку після робочої неділі. Прикормка в нас була темна + мотиль дистанція біля 60м, поводки 0.08 гачки 18номера, і загалом вдалось зловити з десяток плотвичок, ловили рибку не в темпі більше спілкувались з друзями які в цей час прогулювались парком і не забували і до нас зайти. Все таки розумію на скільки Київським рибакам заздрить вся країна, який великий і різноманітний асортимент риби, скільки в київський обл. озер, каналів, річок, хочеш в центрі міста лови , хочеш їдь в дикі хащі дніпра, що кому для душі те і вибирай. В мому випадку головне цього сезону постаратись підібрати ключик до примхливої риби. Так як більшість риболовних сесій буде проходити в Київській обл. Додаю ще пару фото.

Комментировать
Та да, в цьому планi киянам та гостям столицi повезло! Правда, це не Русановский канал, але то таке... Так Ви з Вовою таки були без мiкрофона;)
5+
як правильніше описати це місце? вхід в русановський канал?ми то приїхали на канал но йшли йшли йшли і аж туди зайшли)))
У нас, в кругах - просто "пляж".Мiсце, якщо чесно безпонтове, але у Вас сьогоднi, як Ви бачили, варiантiв не було в кращому стати)
В вас як ситуація з уловами? та я був шокований кількістю рибаків )))
Плюс-мiнус теж саме... пару гарних, решта мелоч. Як кажуть, вчора клювала краще)
Я от наслухався від всіх рибаків що от піде хід плотви то плотва від кілограма)))хочеться відчути цей андреналін або переконатись що це можливо байка))
Я сьогодні на самому каналі був приблизно теж так само))) але там сьогодні вітер гарний до вечора гуляв. з вашої стороні затишніше було 5+++
дякую правда улови не мега сильні)
5++. Улов не завжди головне. Відпочинок + спілкування на природі, оце гуд.
(десь коментатор Валєрик дівся, зазвичай він у тебе на блозі всирається)
Та добре що і немає, а можливо стратегію тролінгу продумує)))) загалом відпочили, оскому зняли...а які запахи були на березі слюнка просто текла, певні рибаки підійшли до цього самого відпочинку більш відповідально, і взяли з собою мангальчик и аромати шашликів просто вбивали, подумавши вирішили на наступний раз і самим шашличний сезон відкривати))
Сегодня прогуливался здесь часов в 12 . Пронаблюдав : так некоторые на два мотылика за 30 минут 15 штук..... Прикормка покупная без всяких добавок!!!!!
День на день не приходиться з уловами самі знаєте, та і хтось краще ловить хтось гірше, головне процес=))
Судя по фото, рыбалка была недалеко от входа в Русановский пролив, ну то есть на самом проливе, который начинается выше аж почти возле Долобецкого острова где рукав от Десенки огибает остров и где недалеко от Русановского озера на берегу пролива был причал "Русановские Сады", а заканчивается пролив ниже моста Патона возле Днепровской набережной.

А Русановский канал идет вдоль улицы Энтузиастов - один выход канала в Русановский пролив возле моста Патона, а второй еще выше возле улицы Флорентийской, вряд ли там на фидер комфортно будет ловить, все травой позарастало, там скорей на удочку...
Погоджуюсь на фідер ловити дуже важко тому як в 20метрах трава росте стіною, ту дрібну плотвичку просто продирав через ту стіну.
Не обращай внимание на всяких Валериков.Это даже не тролль(трольь по книгам Толкина и по скандинавской мифологии -существо гигантское,обладающее невероятной силой),это придворный шут. Вы все правильно делаете,канал у вас толковый, про шаньки и косички от Олда слушать было просто классно. Сам так вязал поводки этим подольским монтажом,не знал,как это называется. Спасибо Вам за то,что благодаря Вашему каналу я узнал тм. Земекс,смотрел сайт и держал все это в руках-спиннинги и фидеры-классные . Так что для джига куплю Spider 7-25,а для твичинга-Bass Addiction 8-32. И фидер возьму Pro feeder 120. Я думаю,что по сравнению с тем,чем я ловлю сейчас-(Flagman Sherman,Globe Samurai Carbon Feeder и Сивейда)))) это будет уже достойный инструмент.
Велике Дякую при зустрічі на березі обовязково випєм 50грам чаю))!!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!