Ловля плотви на пікер.


Так вчора -2 і лапатий сніг, а сьогодні +15. А що ви хотіли Львів розташований в помірно континентальному кліматі. І такі переміни погоди присутні. Для спортсменів погода - це не перепона. І в цей, спекотний день??,відвідав домашню водойму в с.Гамаліївка з гострою шпагою в руках, Mantarey Elit Piker 3м. З цим пікерком і наковиряв плотвички. Спортивна риболовля після довгої зими. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=nH332lD-dyE

Комментировать
С одной стороны это украинская рыбалка, ибо на территории Украины, с другой - спортивная, и хорошо что Вы ее так и обозначили, но то что Вы плотвой называете, в Украине всегда называлось мелочью, а в киевских кругах - "лавровым листом", а плотва - это рыба имеющая более 200 гр. веса, тогда есть смысл ее ловить. Но наши люди (несведующие в рыбалке) посмотрев такие передачи начинают все это применять на практике, например на Десне во время хода плотвы перед нерестом (сам недавно видел), а результат плачевный - в лучшем случае это рыба не нужного размера или вообще ее отсутствие, при этом сил и средств потрачено много. Вопрос напрашивается сам по себе - а зачем все это нужно?
Ничего личного, просто размышляю после просмотра и чтения...
Це вид риби, який має назву "плотва", так як називають, в різних регіонах нашої країни, цю рибу я немаю уявлення, і притримуватись якоїсь назви певного регіону не буде правильно, так як люди дивляться і читають з різних міст, і діалект у всіх також різний. Кожен думаючий рибак, розуміє що певний склад прикормки або певна наживка, на різних озерах і річках має свої відміності. Для прикладу горох працює на дніпрі а на десні тільки пшоно. І я ні в якому разі нікого не призиваю так робити, цей метод працює виключно на нашому водосховищі. Ловля дрібної риби, це як в спінінгу ловити на нано джиг, або як у зимку ловити з лунки дрібноту, в кожному методі ловлі є свій кайф, не кожен день є можливість ловити дійсно трофеїв. І це спортивна рибалка, комусь вона до душі, а хтось не бачить в ній ніякого смислу.
Отличное видео, хорошо снято. Толковый главный герой.
Единственное что сама спортивная рыбалка мало имеет отношение к обычной рыбалке, как таковой.
Возможно для кого-то это будет интересно, для меня к сожалению такой подход слишком утомляющий. Одна платформа меня вводит в угнетённое состояние))
видео 5++++
а...,че рыбка такая мелкая?Просто ,нынче.на Десне,без корма и крупней ловят.
На Десне понятно, что плотва крупная, но на западной части Украины она не успевает вырасти)) с детства ловлю на Днестре так там больше 200грам плотвы в глаза не видел)) За блог 5+
Стандартна плотва це 100-150грам на всіх практично водоймах нашої області, коли в Києві на дніпрі, я зловив плотву на 700грам я навіть не міг подумати, що вони так можуть виростити. Але нажаль в нас з плотви от такі сірнички.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!