Все никак не успокоятся браки.


Много писать и не нужно все и так понятно.Браки обнаглели просто в корень.

https://www.youtube.com/watch?v=dTfPgcKvIPk

Комментировать
Мы вот недавно сеть вытащили около 100м, вот и думаю надо было тоже заснять для мотивации другим. Вы молодцы. Поддерживаю!
Ребята снимать нужно не только для мотивации, а для того что бы снять с себя ответственность.
Мужик Сам Виноват. Пиаришься снимаешь на Видео непосредсвенное место ловли. И потом удивляешься откуда там сети.
Вот браконьеры посмотрели твое видео и по ориентирам приплыли туда и влупили сеть.
Иногда в жизни уже не приходится удивляться,наверное потому что много видел, но иногда все же и удивляешься вот таким людям как вы!
а что owm сказал не так? Интернет сейчас читают многие, в том числе и браки
Абсолютно вірно-ніяк не заспокояться.
Тута- http://yava.rybalka.com/blog/view/13408/
Что то ни как не пойму, что у вас за претензии ко мне, что же вам все не так?
Та нема ніяких претензій!
Просто ніяк не можу зрозуміти: два дні назад нахерячили риби більше,ніж в тій сітці,а сьогодні-герой,борець з браконьєрами!
З жабою всередині поборіться-толку більше буде.Дивись-почнете рибу зверх норми випускати і вчасно з кльову додому іхати...
Важко з вами спілкуватися,ви налаштовані войовниче, мабуть ми не зможемо зрозуміти друг друга, у кожного своя точка зору.
То,шо у кожного своя точка зору-факт.
Вибачте-вас не Людвігом Аристарховичем кличуть?
В "Нашій раші" не знімались?
Бо правильно Слава вище питався.
Викинули кіно з рибозаготовками для всієі Кіровоградськоі області,з краєвидами навколо місця лову,а потім-дивуєтесь,чого там сітки.
"А кто это наделал???"...
Шановні друзі рибакли, я вас все таки так назву. Ну просто не звик спілкувати з незнайомими людьми по інакшому. Для того щоб так рибачити, як ви бачили, потрібно добренько наробитися, приблизно років з вісім. Вичистити водойму від сіток, потім вилікувати, і запустити десятки тон високоякісного зарибку. Спробуйте зробити так в себе, можливо і вийде. А потім вже й розпочнемо спілкувати в такому настрої.
Питання:то ваша ОСОБИСТА водойма(викопана-заводнена,куплена,арендована і т.п.),чи-загального користування?
За те,що зробили на ній-ЧЕСТЬ вам і ХВАЛА!
За перелов-ГАНЬБА! Крім цього-"спалили" точку для сіточників...
За те що я зробив, я отримаю повагу від своїх дітей та онуків, я робив особисто це все для них. Ну я мав на увазі не своїх дітей))) За вилов риби?, мені і тоді огидно було. Але то таке,я дозволив собі отримати задоволення ну мабуть, за ту роботу яку мені довелося зробити. Так, не гарно себе хвалити, але нехай так буде. А от такі відгуки отримати від настоящих рибалок, скажу відверто, не очікував. Майже вісім років своєї безкоштовної роботи, я чув такі висловлювання лише від браків, а тут на тобі. Але нічого хлопці,я і це витримаю. Все буде чудово. А точку не потрібно палити було, якщо браків боятися, то і не потрібно було на водоймі порядок наводити? Так по вашому? Я з вами не згоден. Все просто хлопці, інтернет це чудова справа, сидіти в теплій хаті і бити по клаві, когось облаяти, когось похвалити, але не цурайтеся роботи, збирайтеся до гурту, і наводьте порядки на своїх водоймах, не бійтеся ні кого. Добре, залишайтеся здоровими, і нехай вам буде вдача на рибалці!
То все добре.Роботи,якось склалось так-не цураємось,і браків,по-можливості-ганяємо,і порядок-наводимо.Одна відмінність-зарибляти Чорне море(зверніть увагу на мій нік) сенсу не бачу,водойма не внутрішня.
А на питання так і не відповіли...
http://hyser.com.ua/economics/kovaliv-rasskazal-o-korrupcii-v-organax-ryboxrany-32802
Эх ребята!!!!!!!!!! Я уже и не верю в это))))) Мне приходилось вызывать рыб инспектора на водоем за свои деньги))) Хотя, нужно верить в лучшие!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!